Sena tema o mes tęsiame
oi kaip gerai, kad pratesėm - man ši tema super
Ačiu Muminuk
ir šiaip įdomus straipsnis, bet atkreipkite dėmesį į autorės vardą Absoliuta Andželika L...
QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 16:16)
ir šiaip įdomus straipsnis, bet atkreipkite dėmesį į autorės vardą Absoliuta Andželika L...
neturiu žodžių
Rozalija... nu man kažkaip...bet žiūriu ne vienas vaikelis tokiu vardu pavadintas
QUOTE(Ramunita @ 2009 05 21, 22:43)
Rozalija... nu man kažkaip...bet žiūriu ne vienas vaikelis tokiu vardu pavadintas
pažįstu moterį Snieguolę, kuri savo ardu labai nepatenkinta (nors man visai nieko). pasiūliau jai vadinris krikšto vardu, jei jau ta Snnieguolė taip blogai. JO, sako, JAU GERIAU SNIEGUOLĖ NEGU ROZALIJA
QUOTE(Ramunita @ 2009 05 21, 23:43)
mano prosenelė buvo Rozalija. Manęs šis vardas nešokiruoja
Viename mokslo darbe aptikau vardą Lorentas. Negirdėtas toks pasirodė, bet visai neblogas.
QUOTE(rasiux- @ 2009 05 22, 12:59)
Viename mokslo darbe aptikau vardą Lorentas. Negirdėtas toks pasirodė, bet visai neblogas.
pažįstu žmogų tokia pavarde
Sveikos, labai patiko sita jusu temele, kol viska perskaiciau ne viena karta iki asaru juokiausi
Is mano pazistamu rato nera tokiu labai retais ar idomiais vardais. Turiu drauge Rekvita, kolege Salvija, viena pazistama Ridana... Dar kai dekretinese nebuvau, tai is klientu idomiu vardu prisirinkdavau, bet kazkur as tuos lapelius jau ismeciau Is tu kuriuos prisimenu tai Jurmena (labai simpatiska mergina) ir Arena , na jei dar prisiminsiu, parasysiu
Is mano pazistamu rato nera tokiu labai retais ar idomiais vardais. Turiu drauge Rekvita, kolege Salvija, viena pazistama Ridana... Dar kai dekretinese nebuvau, tai is klientu idomiu vardu prisirinkdavau, bet kazkur as tuos lapelius jau ismeciau Is tu kuriuos prisimenu tai Jurmena (labai simpatiska mergina) ir Arena , na jei dar prisiminsiu, parasysiu
QUOTE(Jeta @ 2009 05 22, 08:42)
mano prosenelė buvo Rozalija. Manęs šis vardas nešokiruoja
Tai prosenelė o mažutė mergaitė?
kokius broliukus netyčia SM pamačiau - Aistėjus ir Skalmantas