Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių apdarai

Ačiū 4u.gif Dar šiek tiek aksesuarų tam tikrų ir manau bus gerai smile.gif
Atsakyti
noriu siutis suknele, padekite issirinkti modeli, esu nemazu gabaritu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(roza_ @ 2011 04 29, 20:28)
noriu siutis suknele, padekite issirinkti modeli, esu nemazu gabaritu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

as uz pirma,antra ir pati paskutini...visi kiti nea schmoll.gif paskutinis modeliukas isvis superinis wub.gif thumbup.gif jus kai esate nemazu gabaritu reikia sukneles iliemenuotos kad atrodymete kudesne.
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 04 29, 21:49)
as uz pirma,antra ir pati paskutini...visi kiti nea  schmoll.gif  paskutinis modeliukas isvis superinis  wub.gif  thumbup.gif jus kai esate nemazu gabaritu reikia  sukneles iliemenuotos kad atrodymete kudesne.

Sutinku su jumis drinks_cheers.gif pati po gimdymo praejus menesiui dalyvavau vestuvese ir siuvausi suknele, na aisku mano figura dar buvo po gimdymo isplaukusi, tai siuvausi tokia po krutine platejancia, panasiai kaip priespaskutine biggrin.gif mano mama siuveja tai pasiuvo labai graziai, esu taip pat ne mazu gabaritu, tiksliau mano krutine tokia gera doh.gif net DD dydzio blink.gif tai kai gavom nuotraukas MB klause manes ar jau sunus buvo gimes ar ne doh.gif blink.gif nu atrodziau kaip su pilvu kaikuriose foto g.gif tiesiog uztenka siektiek palinkti i prieki ir iskart atrodo kad yra pilvas lotuliukas.gif tad jei darote darykit butinai iliemenuota, na kad butu pabreztas lemuo 4u.gif
Atsakyti
ir aš esu iš tų,kurioms liko "turto" po gimdymų,visą laiką internete ieškojau kažko panašaus ką įkėlė roza_ bet kai pradėjau matuotis doh.gif galutiniam variante išsirinkau trumpą čiut aukščiau kelių iliemenuotą suknute,tik lygiai taip kaip tuose modeliukuose per vieną petį petneša,nes daug dailiau didelė krūtonė ten žiūrisi ax.gif o dar spalva juoda bigsmile.gif jaunoji neprieštaravo blush2.gif ir,kadangi kvietime buvo nurodyta kad aprangoje turi būti raudonas akcentas,tai sakiau susirasiu raudonus batelius,pasidarysiu raudoną manikiūrą,raudoną puokštęir raudoną šalį nail.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 05 01, 23:42)
ir aš  esu iš tų,kurioms liko "turto" po gimdymų,visą laiką internete ieškojau kažko panašaus ką įkėlė roza_ bet kai pradėjau matuotis  doh.gif  galutiniam variante išsirinkau trumpą čiut aukščiau kelių iliemenuotą suknute,tik lygiai taip kaip tuose modeliukuose per vieną petį petneša,nes daug dailiau didelė krūtonė ten žiūrisi  ax.gif o dar spalva juoda  bigsmile.gif  jaunoji neprieštaravo  blush2.gif ir,kadangi kvietime buvo nurodyta kad aprangoje turi būti raudonas akcentas,tai sakiau susirasiu raudonus batelius,pasidarysiu raudoną manikiūrą,raudoną puokštęir raudoną šalį  nail.gif

Būtų įdomu pamatyt suknelę 4u.gif Tūrėtų labai gražiai atrodyt raudona puokštė smile.gif
Atsakyti
o kaip jums tokia liudininkes suknute? busiu liudininke, vestuves mazos, be tradiciju, su vakariene tik. kazin ar tinka tokia?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke2006 @ 2011 05 05, 13:07)
o kaip  jums tokia liudininkes suknute? busiu liudininke, vestuves mazos, be tradiciju, su vakariene tik. kazin ar tinka tokia?

user posted image

Man tai labai graži wub.gif Aš vis dar neapsisprendžiu dėl suknutės... ar kažką tokio kaip šita, ar rinktis taip vadinamą proginę doh.gif jau galva susisukus nuo tų suknelių žiūrėjimo...
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 05 05, 14:46)
Man tai labai graži wub.gif Aš vis dar neapsisprendžiu dėl suknutės... ar kažką tokio kaip šita, ar rinktis taip vadinamą proginę doh.gif jau galva susisukus nuo tų suknelių žiūrėjimo...

as progines tos tradizines nenoriu, tuo labiau, akd ir evstuves ne tradicines, o ir mes ne pirsliai, o liudininkai, be dideliu reikalavimu mums. pamergyciu, pabroliuku nebus. tai manau sita turetu tikti.
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke2006 @ 2011 05 05, 14:13)
as progines tos tradizines nenoriu, tuo labiau, akd ir evstuves ne tradicines, o ir mes ne pirsliai, o liudininkai, be dideliu reikalavimu mums. pamergyciu, pabroliuku nebus. tai manau sita turetu tikti.

Na mūsų irgi prašė pabūt liudininkais, bet ir poros bus, tai bijau iš konteksto iškrist.. biggrin.gif kažkokio tarpinio varianto norėtųsi..
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke2006 @ 2011 05 05, 14:13)

labai graži suknelė 4u.gif Jei liudininkais būsit, tai manau tikrai neprašausi tokią pasirinkus smile.gif
Atsakyti
jei kokia pilnesne (42-44 dydzio) svociute ieskosi ilgos sukneles, rasykite man i az, parduodu savaja
Atsakyti