....................
Gera tema tiems kurie jau naudoja Tupperware gaminius, ir tiems kurie platina juos...
Norint isigyti pigiau Tupperware gaminių yra visai paprasta tai padaryti tapus demonstruotoja...
Apsisprendus isilieti Į TW platintojų gretas yra labai patogu sekti gaminių nuolaidas, naudotis karštais akcijų pasiūlymais isigyti gaminius be tarpininkų... Pradėjus sėkmingai dirbti gauti dovanėlių, kas pasakys kad nesmagu...
Kaip tapti demonstruotoju.....
Šį "TupperFlex" 1,2L gauni dovanų atėjęs į mokymus, ir išklausęs distributoriaus pamokymus, kaip sėkmingai žengti link svajonių starto...
Sėkmingo svajonių starto dovanos... Tik negalvokite jog pasiekti svajonių starto per 8 savaites yra neimanomas dalykas, sakau drąsiai jog labai norint ir stengiantis tai nėra sunkiai pasiekiama.
Dėl jų, ir kitų sėkmingo svajonių starto dovanų verta buvo stengtis ir padirbėti, juk gausiu net 11 puikių TW gaminių.
..
Senos užrakintos temos čia ir čia. ir čia. čia. ir čia....
"Tvarkos linija" - Vilnius
"Santaka" - Kaunas
" Saulė " - Šiauliai.
Pavasario, vasaros naujasis Katalogas !
Patogu ir naudinga: Produkcijos peržiūra. (Nuspaudus ant foto, rodo išmatavimus)
.. .. .. ..
Gegužės mėnesį buvo neblogų pasiūlymų, nuolaidų , Birželio mėnesį irgi turėsime ne ką mažiau darbo nes tokių viliojančių nuolaidų bei pasiūlymų žadama, tik nepraleiskime progos isigyti norimų gaminių, nes po laiko visada juk gailimės dėl nepadarytų sprendimų.
Gero bendravimo, sėkmingų pardavimų, naudingų gaminių isigijimo linkiu visoms užsukančioms čia !!!
QUOTE(Sigute*** @ 2009 05 13, 16:54)
Kad stebūklas tai tikrai nėra, bet mano viena klijentė užsisakiusi yra, vis paklausiu kaip jai tas gaminys, patenkinta, naudoja mat yra laabai didelė šeimininkutė...o kad gulės nukišti į giliausią lentynos vietą, tai taip gali nutikti su bet kokiu gaminiu, jei tingėsim išsitraukti, o svarbiausia neatsisakysim tų "senienų" turimų nuo tarybinių laikų. Siūlau jei tik yra galimybė, būtinai isigyti.
Tikrai, cia pirkinys Nr. 1, bet laukiu, gal bus kokiu nuolaidziukiu
Aciu Sigutei uz naujaja temuke
Sigute, labai gražu
o aš kuo toliau, tuo vis daugiau gaminių noriu
o aš kuo toliau, tuo vis daugiau gaminių noriu
Sigutei aciu uz nauja tema
QUOTE(Žuvelė @ 2009 05 13, 17:36)
Sveika istojus i anoniminiu TW ligoniu kluba
QUOTE(Esprit @ 2009 05 13, 15:02)
O gal kas galetumet pasidalint receptais silikoninei perliuku formai?
aš taip pat prisijungiu ir laukiu receptėlių šiai formelei.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 05 13, 16:57)
Perkeliu šią žinutę arčiau, ji bus reikalinga tikrai.
Jau yra oficialiai paskelbtos Birželio mėn. nuolaidos
Sigutei už temikę
wou pirma vieta
apie Btb pjaustyklę: aš ją naudoju ir džiaugiuos, nenaudot neįmanoma, nes neturėčiau tada su kuo. Tik su apsauga visai nedirbu O šiaip su ašmenim, man personaliai yra taip, kad du pagrindiniai kuriuos naudoju, yra vienas iš pagrindinių, kitas iš papildomų
Bet kai manęs žmonės klausia nuomonės, visada siūlau pasižiūrėt pigesnių, merginos anksčiau kalbėjo apie labai geras pigesnes (ne kokia komersantė aš, ne veltui dvynys)
19 perliukų pas mane vienintelis gaminys nepaliestas bet dabar turiu porą receptukų, kai tik išbandysiu tai pasigirsiu
wou pirma vieta
apie Btb pjaustyklę: aš ją naudoju ir džiaugiuos, nenaudot neįmanoma, nes neturėčiau tada su kuo. Tik su apsauga visai nedirbu O šiaip su ašmenim, man personaliai yra taip, kad du pagrindiniai kuriuos naudoju, yra vienas iš pagrindinių, kitas iš papildomų
Bet kai manęs žmonės klausia nuomonės, visada siūlau pasižiūrėt pigesnių, merginos anksčiau kalbėjo apie labai geras pigesnes (ne kokia komersantė aš, ne veltui dvynys)
19 perliukų pas mane vienintelis gaminys nepaliestas bet dabar turiu porą receptukų, kai tik išbandysiu tai pasigirsiu
As nusipirkusi pernai formelę 19 perliukų, tai darydavau ir darydavau šokoladinius saldainiukus pagal receptą, kuris yra internete. Buvo patys patys mėgstamiausi. Bet po to nustojau nes ..... nebeišeidavo šokoladas. Ištraukus isteža arba nesustingsta ir t.t.t Žodžiu, kogero atsibodo rankai ,skoniui, apie figūrą nebekalbu.
Kurios darot šiuos saldainiukus - su kokiu šokoladu darot?
Mano didžioji sūrinė tarnauja vietoj sumuštinių padėklo
Kurios darot šiuos saldainiukus - su kokiu šokoladu darot?
Mano didžioji sūrinė tarnauja vietoj sumuštinių padėklo
O kuri radot uzsakyme siurpriza