aciu uz palinkejimus
augimam tikra velniuka bet jis ra musu pats didziausias dziaugsmas
QUOTE(maye @ 2009 11 06, 16:39)
perskaiciau, net sirdi suspaude
as kaip negimdziusi, prisiskaitau Jusu istoriju.. ir jau bijau
as kaip negimdziusi, prisiskaitau Jusu istoriju.. ir jau bijau
dabar kai jau metai praejo ir bandau prisimint gimdyma tai nebeatrodo taip baisei kaip tada atrode
tad nebijok
Aukit sveikuciai ir diduciai
Sveikinu sulaukus sunelio aukit sveikuciai ir diduciai
tik nors ir skausmingas gimdymas buvo, kaip ir daugeliui, bet manau kad visa tai eina parasyti labai graziai, nes visa kame tame galima izvelgti ir daug gerio ir issimti tuos negrazius zodelius. juk cia tavo vaio laukimo akimirka
tik nors ir skausmingas gimdymas buvo, kaip ir daugeliui, bet manau kad visa tai eina parasyti labai graziai, nes visa kame tame galima izvelgti ir daug gerio ir issimti tuos negrazius zodelius. juk cia tavo vaio laukimo akimirka
Aukit sveiki ir pasele
QUOTE(agotele1111 @ 2010 04 14, 09:12)
Sveikinu sulaukus sunelio aukit sveikuciai ir diduciai
atsiprasau kad tuo metu man neisejo graziai aprasyt
QUOTE(Loglinga @ 2010 04 14, 13:43)
Aukit sveiki ir pasele
oi pasele ir augam
o cia mano grozis
labai gražus berniukas:)
Oho, kiek prikankino mažas padauža tave Bet dabar užtai auga širdžių ėdikas
Sveikinu
tute kad ir toliau tas sirdziu edikas mane kankina tik spek gaudyt
drugeliuk,cuoliuke aciu
drugeliuk,cuoliuke aciu