QUOTE(Tina* @ 2009 05 05, 23:21)
Pasakyciau, kad man tie kudloti spygliuociai siaip sau, bet bus kaip su mulcu
man jau tikrai vitaminu reikia

- galvojau galvojau apie kokias tu cia kudlas... net atgal puslapius perverciau

, bet supratau ir nusiraminau - dar ne visai kvankt.
QUOTE(rokoko @ 2009 05 05, 23:33)
*man ir tos naturalios po ziemos atrodo kaip siuksles.
**palyginus su mano, tokia mazyle...
is tiesu norejau sakyt nupezusi
..
***vakar perkeliau zydincius narcizus is priekio toliau [
nieko nesakykit, man to reikejo, zinau, ka darau] komentuoti jau tingiu...
****Vida777, o zydriu ''toj vietoj'' ten yra - kisa nosis pilnavidures ''blue spike'', ypatingai ilgai zydincios.
*reikia issiaiskint karta ir visiems laikams

-
po ziemos zieves mulcias nera labai grazu, bet ziurint kur jis ir kiek jo... (parduotuvej gulintis mulcio maisas irgi neypatingai graziai ziurisi

). Prie zydinciu smulkiu augalu z.mulcias tikrai netinka, o stai prie spygliuociu (arba didesniu medeliu, krumeliu) atrodo super - tuo tarpu plika zeme tarp spygliuociu man atrodo nykiai.
Bet, jei plotas didelis, o augaliukai (spygliuociai) mazi ir retai susodinti, zinoma tas mulcias labiau i akis krenta, bet tik tol, kol augalai paauga... ir tada, net po ziemos neatrodo blogai, sakyciau visai naturaliai - kaip ir zole po ziemos

.
**sulauksi gero zodzio...
***oi kaip norejau pasakyt, bet kad jau negalima...
****va prie sito punkto turbut galima pasisakyt - a tai tos pilnavidures zydres veliau zydi, nes paprastosios pas mane kartu su raktazolem zydejo

?
QUOTE(smėlio smiltelė @ 2009 05 06, 06:07)
stai kur zmogui namo aplinka rupi - keliasi 6-ta ryto, kad tema atidaryti

.
QUOTE(drieziukas @ 2009 05 06, 06:59)
Nors prieš pora metų pirkau maumedį apie 1,50, man reikėjo didesnio, tai rišau vieną šakelę į viršų ir dabar jau tokio aukščio turiu, kokio norėjau
pasirodyk maumeduka...
man labai aktualus toks klausimas - kazi kuo svyrantis (skiepytas) maumedis augantis siaurineje puseje butu prastesnis uz auganti sauleje

?