Sveika Cypciuk, ar galėčiau sužinoti kur įsigyti tos "priemonės", nuo kurios tortą papuošus blizga ,kaip perlamutras ? Bent jau, kaip vadinasi jinai. Ačiū
labas,pameciau recepta cipciuk jusu baltosios tortu dengimo mases gal galit imesti labai aciuuuuuuu
QUOTE(padima @ 2009 06 23, 11:09)
labas,pameciau recepta cipciuk jusu baltosios tortu dengimo mases gal galit imesti labai aciuuuuuuu
ar šitą pametei???????
QUOTE(Jursla @ 2009 06 22, 16:47)
Sveika Cypciuk, ar galėčiau sužinoti kur įsigyti tos "priemonės", nuo kurios tortą papuošus blizga ,kaip perlamutras ? Bent jau, kaip vadinasi jinai. Ačiū
Iš Anglijos atsiūstas specialus dezodorantas tortams purkšti ......
Jieškok va čia ...Surbitonas
Mažai kolorijų turintis , gaivus tortukas ....mano fantazijos vaisius , kadangi gavosi skanus , idėsiu receptuką .
Aš kepiau biskvitą iš pilnos normos (3 kiaušinių ), tik dar dapyliau aguonų į tešlą , tiksliau imaišiau į sausą miltų - krakmolo - kepimo miltelių mišinį .
Iškepusį biskvitą pjvoviau į tris dalis .
Išplakiau gerai atšaldytą grietinėlę su cukrumi ir rūgštele .
Susipjausčiau gabaliukais alelsinus ( nuluptus ir nuėmiau plėvelę ) dydžiu kaip mišrainiai pjaustote daržoves .
Kol stovėjo dubenėlyje alelsinai , nusistovėjo sultys , jomis suliejau biskvitus .
Į išplaktą grietinėlę subėriau apelsinus , porą kartų apsukau ( mikseriu ) ir pertepiau bisktitus .
Tortas gavosi tikrai laaaaaabai gaivus , tiesiog braškės nusibodo , tai pabandžiau su apelsinais.
Va kaip atrodo pjūvis......
" Aguoninis - apelsininis " tortas .
Jums reikės ...
" Ananasinio " torto biskvito , dydis priklauso nuo to kokio dydžio tortą kepsite
Puse stiklinės aguonų ( 250 ml.)
Plakamosios grietinėlės 36 procentų...kiekis pagal torto dydį
Cukraus ( pagal jūsų skonį )
Citrinos rūgštelės
Apelinų ( aš sunaudojau 5) .
Aš kepiau biskvitą iš pilnos normos (3 kiaušinių ), tik dar dapyliau aguonų į tešlą , tiksliau imaišiau į sausą miltų - krakmolo - kepimo miltelių mišinį .
Iškepusį biskvitą pjvoviau į tris dalis .
Išplakiau gerai atšaldytą grietinėlę su cukrumi ir rūgštele .
Susipjausčiau gabaliukais alelsinus ( nuluptus ir nuėmiau plėvelę ) dydžiu kaip mišrainiai pjaustote daržoves .
Kol stovėjo dubenėlyje alelsinai , nusistovėjo sultys , jomis suliejau biskvitus .
Į išplaktą grietinėlę subėriau apelsinus , porą kartų apsukau ( mikseriu ) ir pertepiau bisktitus .
Tortas gavosi tikrai laaaaaabai gaivus , tiesiog braškės nusibodo , tai pabandžiau su apelsinais.
Va kaip atrodo pjūvis......
jauciau, kad bus naujas Cipciuko tortukas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 23, 10:24)
Ačiū už info, bandysiu paieškoti ir parsisiųsti.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 23, 11:59)
Mažai kolorijų turintis , gaivus tortukas ....mano fantazijos vaisius , kadangi gavosi skanus , idėsiu receptuką .
Aš kepiau biskvitą iš pilnos normos (3 kiaušinių ), tik dar dapyliau aguonų į tešlą , tiksliau imaišiau į sausą miltų - krakmolo - kepimo miltelių mišinį .
Iškepusį biskvitą pjvoviau į tris dalis .
Išplakiau gerai atšaldytą grietinėlę su cukrumi ir rūgštele .
Susipjausčiau gabaliukais alelsinus ( nuluptus ir nuėmiau plėvelę ) dydžiu kaip mišrainiai pjaustote daržoves .
Kol stovėjo dubenėlyje alelsinai , nusistovėjo sultys , jomis suliejau biskvitus .
Į išplaktą grietinėlę subėriau apelsinus , porą kartų apsukau ( mikseriu ) ir pertepiau bisktitus .
Tortas gavosi tikrai laaaaaabai gaivus , tiesiog braškės nusibodo , tai pabandžiau su apelsinais.
Va kaip atrodo pjūvis......
" Aguoninis - apelsininis " tortas .
Jums reikės ...
" Ananasinio " torto biskvito , dydis priklauso nuo to kokio dydžio tortą kepsite
Puse stiklinės aguonų ( 250 ml.)
Plakamosios grietinėlės 36 procentų...kiekis pagal torto dydį
Cukraus ( pagal jūsų skonį )
Citrinos rūgštelės
Apelinų ( aš sunaudojau 5) .
Aš kepiau biskvitą iš pilnos normos (3 kiaušinių ), tik dar dapyliau aguonų į tešlą , tiksliau imaišiau į sausą miltų - krakmolo - kepimo miltelių mišinį .
Iškepusį biskvitą pjvoviau į tris dalis .
Išplakiau gerai atšaldytą grietinėlę su cukrumi ir rūgštele .
Susipjausčiau gabaliukais alelsinus ( nuluptus ir nuėmiau plėvelę ) dydžiu kaip mišrainiai pjaustote daržoves .
Kol stovėjo dubenėlyje alelsinai , nusistovėjo sultys , jomis suliejau biskvitus .
Į išplaktą grietinėlę subėriau apelsinus , porą kartų apsukau ( mikseriu ) ir pertepiau bisktitus .
Tortas gavosi tikrai laaaaaabai gaivus , tiesiog braškės nusibodo , tai pabandžiau su apelsinais.
Va kaip atrodo pjūvis......
3 kiausiniai kokio diametro formai?
norejau paklaust tam ananasiniam biskvitui pakelis kepimo milteliu, tai cia kiek gramu? pas mane vienas 30 kitas 7
QUOTE(katiliukas @ 2009 06 24, 13:54)
norejau paklaust tam ananasiniam biskvitui pakelis kepimo milteliu, tai cia kiek gramu? pas mane vienas 30 kitas 7
Cipciukas ne kartą buvo rašius, kad tam recepte 1 pak. = 15 g kepimo miltelių
QUOTE(RiMami @ 2009 06 24, 13:25)
Cipciukas ne kartą buvo rašius, kad tam recepte 1 pak. = 15 g kepimo miltelių
na nelabai skaiciau visas temas
aciu
cipsiukai o su šita mase išeitų padaryt pinigų maišą????