Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai (3)

Apklausa: Kokius šampūnus naudojate? (424 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Šiandien pamačiau Neutrogenos šampūną. Gal kas naudojat?
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 11 19, 18:02)
Šiandien pamačiau Neutrogenos šampūną. Gal kas naudojat?

naudojau kol geresniu neradau,
naudojau nuo pleiskanu bet blukino spalva sviesia,
siaip neblogas
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 11 20, 10:25)
naudojau kol geresniu neradau,
naudojau nuo pleiskanu bet blukino spalva sviesia,
siaip neblogas

O koks geresnis??? Pasinėrus esu dabar paieškose doh.gif
Atsakyti
Dabar naudoju ELGON riebiems plaukams, na nezinau, dar nejauciu jokio poveikio.. unsure.gif ar kas bandete?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 20 lapkričio 2009 - 11:59
geresni uz neutrogen man buvo EUCERIN , SATINIQUE, ALTERNA, ir kt
Atsakyti
Gal koki pasiūlytumėte rudiems plaukams dažytiems, kadangi buvau anksčiau šviesi, dabar atauginėju natūralius ir dažau ruda spalvą galus, bet po keliu plovimu jau pasimato šviesus atspalvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2009 11 22, 13:59)
Gal koki pasiūlytumėte rudiems plaukams dažytiems, kadangi buvau anksčiau šviesi, dabar atauginėju natūralius ir dažau ruda spalvą galus, bet po keliu plovimu jau pasimato šviesus atspalvis  g.gif

ir man tas pats, saknys tamsesnes, o galai daug sviesesni doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2009 11 22, 13:59)
Gal koki pasiūlytumėte rudiems plaukams dažytiems, kadangi buvau anksčiau šviesi, dabar atauginėju natūralius ir dažau ruda spalvą galus, bet po keliu plovimu jau pasimato šviesus atspalvis  g.gif

zinau yra tokie sampunai, kurie suteikia norima atspalvi,bet ne tie,kur skirti dazytiems...maciau tokiu yra Lorealio, Sebastiano firmu,zinoma yra ir kitu firmu tik salonose pasiklausineti reikia smile.gif kai buvau tamsi pirkau Sebastiano linijos sampuna,suteikianti ruda atspalvi,buteliukas irgi rudas buvo 4u.gif

beje, vakar salone isigijau Loreal visa linija "Liss Ultimate", skirta nepaklusniems plaukams. Forume skaiciau,kad daug kas giria,tai kai isbandysiu parasysiu ir as savo nuomuone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukste25: 22 lapkričio 2009 - 18:12
Pabandykit Bio ekologiškus sampunus.500ml-20 lt didmenine kaina bigsmile.gif . Nuo plauku slinkimo daug priemoniu jie turi. http://www.medikatus.lt Ir nuo pleiskanu. Pirkau ir mazyliui priemones nestuke.gif . Kainos super mazus. g.gif Jei dar perki profesionalu kieki, tai is viso gerai.
Pradejau placentos ampules nuo slinkimo naudoti kartu su sampunu. Rezultatas po savaite pasimate. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 11 22, 14:01)
ir man tas pats, saknys tamsesnes, o galai daug sviesesni  doh.gif  doh.gif  doh.gif

man tas pats doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti