Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiski rubeliai

labai grazus visu mamyciu darbeliai, visoms po 4u.gif
pasirodom ir mes su savo paltuku

user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglekaz @ 2009 05 28, 19:11)
Stai ir dar vienas darbelis baigtas....  ax.gif

user posted image

Labai grazu wub.gif ar butu galima shemute buruzeles gauti wub.gif ?

Svajoju numegsti adijaliuka ateinanciam mazyliui su Boruzelem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2009 05 28, 23:23)
irenairsavi puspaltukas superinis  thumbup.gif laaabai fainas wub.gif
o kokio jis ilgio? As taip patnoreciau savo merginai nunarplioti iki keliuku tokio ilgio,bet cia dar tik svajonese  blush2.gif  ner laiko,laiko ner  verysad.gif
eglekaz niugi grazu  thumbup.gif  kaip kruopsciai,o gal tu cia su mezgimo masina mezgei?

meganija, ačiū už įvertinimą aciuks.gif
puspaltukas dukrytei kokie 4 cm aukščiau kelių, tikrai verta tokį turėti - labai praverčia buityje, o ypač su tokiais nenuspėjamais orais, kaip pas mus biggrin.gif
tiesa, rankovės gavosi kiek per ilgos ax.gif , bet nutariau nebeardyti, nes atraitojus irgi gerai atrodo tongue.gif pamaniau, kad šis megztinis bus toks ilgaamžis: kadangi raštas pynėtas, tai tempiasi į plotį, ilgis bus geras ir paaugus, o ir rankovės tada jau bus geros lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu lb graziu nauju darbeliu mamytes idejot thumbup.gif ir manekenes niu tiesiog wub.gif
Atsakyti
visu darbeliai grazus 4u.gif

o as niekaip neprisiruosiu nufotkinti ka esu numezgusi...

o ir daugiau noreciau numegzti, tik niekaip laiko neberandu blush2.gif

sakykit mamos kada jus spejat megzti, nes jei as paimu megzti tuoj prisistato vyresnioji arba demesio reikalauja mazasis, okai miega tai ir as einu miegoti biggrin.gif
Atsakyti
As tai irgi sunkiai laiko randu. Isigudrinau per pietu miega, nes vakare jau pati luztu.
Atsakyti
user posted image

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2009 05 29, 11:14)
Sveika, labai gražios suknytės, bet aprašymo man atrodo jų nėra (o gal aš ir klystu), nes kiek teko matyti, kas jas neria improvizuoja  smile.gif
Pas mane yra šitų suknelių aprašymas  smile.gif

user posted imageuser posted image

Galit atsiųsti Juste.mhm@gmail.com arba duoti čia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2009 05 31, 18:48)

SUPER ploja.gif ploja.gif ploja.gif niu ir kaip jums iseina tokias lygias akis ismegzti g.gif man kazkokios kreivos gaunasi verysad.gif atrodo viena eile graziai issimezga kita jau kreivai ir vel graziai ir t.t verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2009 05 31, 22:32)
Galit atsiųsti Juste.mhm@gmail.com arba duoti čia? 4u.gif

jei gali ikel shemutes i sm labai jau grazios sukneles aciu
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2009 05 29, 10:14)

cia kazkas panasaus yra mirksiukas.gif
Atsakyti