labai grazus visu mamyciu darbeliai, visoms po
pasirodom ir mes su savo paltuku
QUOTE(eglekaz @ 2009 05 28, 19:11)
Labai grazu ar butu galima shemute buruzeles gauti ?
Svajoju numegsti adijaliuka ateinanciam mazyliui su Boruzelem
QUOTE(meganija @ 2009 05 28, 23:23)
irenairsavi puspaltukas superinis laaabai fainas
o kokio jis ilgio? As taip patnoreciau savo merginai nunarplioti iki keliuku tokio ilgio,bet cia dar tik svajonese ner laiko,laiko ner
eglekaz niugi grazu kaip kruopsciai,o gal tu cia su mezgimo masina mezgei?
o kokio jis ilgio? As taip patnoreciau savo merginai nunarplioti iki keliuku tokio ilgio,bet cia dar tik svajonese ner laiko,laiko ner
eglekaz niugi grazu kaip kruopsciai,o gal tu cia su mezgimo masina mezgei?
meganija, ačiū už įvertinimą
puspaltukas dukrytei kokie 4 cm aukščiau kelių, tikrai verta tokį turėti - labai praverčia buityje, o ypač su tokiais nenuspėjamais orais, kaip pas mus
tiesa, rankovės gavosi kiek per ilgos , bet nutariau nebeardyti, nes atraitojus irgi gerai atrodo pamaniau, kad šis megztinis bus toks ilgaamžis: kadangi raštas pynėtas, tai tempiasi į plotį, ilgis bus geras ir paaugus, o ir rankovės tada jau bus geros
Niu lb graziu nauju darbeliu mamytes idejot ir manekenes niu tiesiog
visu darbeliai grazus
o as niekaip neprisiruosiu nufotkinti ka esu numezgusi...
o ir daugiau noreciau numegzti, tik niekaip laiko neberandu
sakykit mamos kada jus spejat megzti, nes jei as paimu megzti tuoj prisistato vyresnioji arba demesio reikalauja mazasis, okai miega tai ir as einu miegoti
o as niekaip neprisiruosiu nufotkinti ka esu numezgusi...
o ir daugiau noreciau numegzti, tik niekaip laiko neberandu
sakykit mamos kada jus spejat megzti, nes jei as paimu megzti tuoj prisistato vyresnioji arba demesio reikalauja mazasis, okai miega tai ir as einu miegoti
As tai irgi sunkiai laiko randu. Isigudrinau per pietu miega, nes vakare jau pati luztu.
QUOTE(koti @ 2009 05 31, 18:48)
SUPER niu ir kaip jums iseina tokias lygias akis ismegzti man kazkokios kreivos gaunasi atrodo viena eile graziai issimezga kita jau kreivai ir vel graziai ir t.t
QUOTE(JuzTea @ 2009 05 31, 22:32)
jei gali ikel shemutes i sm labai jau grazios sukneles aciu