QUOTE(_Viktorija_ @ 2014 06 07, 11:29)
_Viktorija_, 07 Bir 2014 - 11:29, para�ė:
_Viktorija_, 07 Bir 2014 - 11:29, para�ė:
Sveiki, gal kas gali rekomenduoti kokia paprasta elektrine vejapjove? Plotas apie 250 m2. Norejome pirkti Bosch Rotak 32R, bet radau negeru atsiliepimu internete apie ja.
Sveiki, gal kas gali rekomenduoti kokia paprasta elektrine vejapjove? Plotas apie 250 m2. Norejome pirkti Bosch Rotak 32R, bet radau negeru atsiliepimu internete apie ja.
musu plotas toks pat,t .y. nedidelis. Turime mechaninę žoliapjovę Brill ir atsidžiaugti negalime. Kaimynas parekomendavo, nes jis irgi turi tokąi pat ir taip pat atsidžiaugti negali. Naudoju ją jau 7 metus. Kodėl ji tokia gera?
Kaina atsimenu tuomet kai pirkom buvo tik 40Lt. o gal ir dar mažiau. Esmė - pigų.
Superlengva. Tokia, kad mano 5 metų vaikas megsta pjaut veją ir smagumėlis neišpasakytas.
Užima labai mažai vietos garaže, patogu atsinešti ir vėl nunešti.
Gana kokybiška, pjauna labai lengvai ir tolygiai. Peilius reikia kartas nuo karto pareguliuot, - tai be galo svarbu, bet kai sureguliuoji, tai du metus pjauna kaip bitutė. Parduotuvėje turėtų parodyt kaip tai daroma - bet šiaip gana paprastai, aš pati per kelias minutes tą padarau.
Nereikia tampyt jokių laidų ir pilt jokių benzinų.
Deja ilgesnei žolei pjaut nelabai tinka, reikia pakankamai dažnai pjaut, kad žolė neužaugtų iki kelių. Tokios žolės ši žoliapjovė jau neįveiks. Nu čia skamba vos ne tokiai tai reklama, bet galiu užtikrint, kad esu niekaip su ja nesusijusi ir net nežinau ar šiais laikais dar galima tokią nusipirkt iš viso, nes pirkau labai seniai. Ir nežinau iš kur tokią gaut. Bet jeigu dar kažkas jas parduoda, tai labai rekomenduoju. Nors kai pirkau tai galvojau taip " greičiausiai visvien ją reikės išmest ir pirkt normalią, čia tik pabandymui..." Bet tikrai patiko.
Vienžo tikrai daiktas, kuriuo negaliu atsidžiaugt. Visas gėris paprastuose dalykuose.