Tema gyva
Tęsiam
1 tema
2 tema
3 tema
QUOTE(sillwio @ 2009 04 22, 09:30)
Neissaugojau
tai dar kartą pavartyk, jei turi laiko
kūdroje gavau pastabą, kad spalvotai tokius dalykus reik fotkint ir visu 100 proc. sutinku. Į smeną daugiau tikrai nedėčiau jb. Tarp kitko, pirmoje foto matosi, kokią neblogą kokybę su tuo plastmasės gabalu galima gauti, jei teisingai susukioji atstumus.
Sayonara, vėl būsiu bloga man šita serija, tai toks belekoks fotoaparato kraipymas, užstačius dvigubą exp, su tikėjimusi, kad gal kas gausis Nesu ir aš dvigubų ekspozicijų mylėtoja, bet norisi, kad jei jau dviguba exp, tai jau bent kiek apmąstyta kodėl ką kaip ir ant ko dedi. Nu aš taip mąstau. Subjektyviai.
Ot tai tik kritikuoju kitus, o nieko nerodau kritikai
Sillwio, tiesa vis pamirštu pasakyti - malonu susipažinti su mažuoju. Akys labai jau matytos Gražiai jums augti! ir linkėjimai mamytei.
Sillwio, tiesa vis pamirštu pasakyti - malonu susipažinti su mažuoju. Akys labai jau matytos Gražiai jums augti! ir linkėjimai mamytei.
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 22, 10:38)
Sayonara, vėl būsiu bloga man šita serija, tai toks belekoks fotoaparato kraipymas, užstačius dvigubą exp, su tikėjimusi, kad gal kas gausis Nesu ir aš dvigubų ekspozicijų mylėtoja, bet norisi, kad jei jau dviguba exp, tai jau bent kiek apmąstyta kodėl ką kaip ir ant ko dedi. Nu aš taip mąstau. Subjektyviai.
tai nesiderina su lomografijos principu
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 22, 09:42)
o as sayonaros siuose ekspouzuose pastebejau, kad derinasi tie vaizdai. Vertikales vienam kadre dera su vertikalems kitame. Dar - jei kito "komplekto" vienam kadre jos "lyja", tai papildomas kadras jas susiurbia. Nu karoc braizas yr, bet toks sudetingas sakyc
ačiū
QUOTE(bite maja @ 2009 04 22, 09:43)
tai nesiderina su lomografijos principu
ne tik su lomografijos principais, bet ir su mano charakteriu..
Pupeliuk, aš smeną tam ir pirkau, kad galėčiau negalvodama rankas kilnot ir laukt/tikėtis, kad ranka, o ne akys, ką nors pagaus. Ir visiškai suprantu, kad tvarką mėgstantiems žmonėms tai nepriimtina
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 09:36)
tai dar kartą pavartyk, jei turi laiko
kūdroje gavau pastabą, kad spalvotai tokius dalykus reik fotkint ir visu 100 proc. sutinku. Į smeną daugiau tikrai nedėčiau jb. Tarp kitko, pirmoje foto matosi, kokią neblogą kokybę su tuo plastmasės gabalu galima gauti, jei teisingai susukioji atstumus.
Varciau labiau del saves, kad suprasti. Tu idejai taip, vadinasi tau tinka. Neturiu nieko pries
Atsargiai Pries 20 metu tas plastmases gabalas buvo pats brangiausias turtas ir buvo tinkamas fotografuoti viskam. Jei rimtai, tai smena nera pats blogiausias variantas. Ta prasme rezultatai gali buti nuspejami
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 04 22, 09:38)
Dekavoju
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 22, 09:42)
o as sayonaros siuose ekspouzuose pastebejau, kad derinasi tie vaizdai. Vertikales vienam kadre dera su vertikalems kitame. Dar - jei kito "komplekto" vienam kadre jos "lyja", tai papildomas kadras jas susiurbia. Nu karoc braizas yr, bet toks sudetingas sakyc
As matyt dar nepriaugau iki tokio lygio, kad grozetis vertikalemis (cia be sarkazmo).
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 10:12)
sillwio, skaičiau, kad tos plastmasinės smenos optika yra vertinama kaip gana nebloga reikės pabandyt lomo-portretus pafotografuot
91 metais, kai dar buvau visai snarglius ir tikejau sviesiu rytojum, fotografavau (kartu su bureliu) kazkoki eilini mitinga. Portretu kokybes pakako parodelei Gaila, kad neissaugojau negatyvu is tu laiku (nors reiktu pas tevus pakuist).
Na jo Bite, esi teisi. Aš gi o bet tačiau nesu ir lomografijos mėgėja ir nu nesuprantu aš jos. Ir kaip Sillwio, dar nepriaugau matyt, kad matyčiau kaip ten tos vertikalės derinasi ir jomis grožėtis. Tai kadangi nesupratau tikslo, kokiu buvo dartos nuotraukos, tai mano komentaras taip ir lieka tik pasvarstymas, kokias aš įsivaizduoju dvigubas exp. Skirtingi esam ir skirtingai viską suprantam, jei būtume vienodi bais neįdomu būtų gyvent - menas būt vienodas, fotografija būt vienoda, o jei dar ir tobulėtume kosminiu greičiu visi venodai tolygiai, tai musiet visi labai greit menininkais virstume.. Baisiai neįdomu. Vienas dantis puikiai rauna, kitas židinius labai gražiai mūrija, o dar kitas nuostabias nuotraukas daro, kurias kabiname ant sienų ir perkame albumus. Taigis..