gerdejou kad dabar pildu ir nereike pirkt nuoju,a kur ir kiek lainoja ?
Sena tema
QUOTE(cudo @ 2005 11 27, 18:29)
gerdejou kad dabar pildu ir nereike pirkt nuoju,a kur ir kiek lainoja ?
Pildo Sinertoj, šalia Čarlstono restorano centre Kęstučio gatvėj
O aš pildau pati - nusiperku rašalo pagal printerio modelį kompų parduotuvėj. Ten būna instrukcija kaip papildyti. Savo hp 3820 pildžiau apie 12 kartų ir spausdina kuo puikiausiai
savanorių 126, "Pildyk pigiau" parduotuvė, kainos yra www.pildykpigiau.lt
QUOTE(elenytele @ 2006 02 19, 21:13)
Sveikos, gal galit padėti. Aš į rašalinį spausdintuvą įdėjau naują kasetę. Tačiau man rodo, kad kasetė tuščia. Matyt reikia kažką paspausti, bet neįsivaizduoju ką. Gal galit padėti. Ačiū
Pas mane hp spausdintuvas. Mes pildom kasetes patys. Visą laiką rodo, kad kasetė tuščia, tai mes nekreipiam dėmesio ir spausdinam kuo puikiausiai toliau. Gal ir pas tave tas pats .
QUOTE(elzeda @ 2006 02 19, 20:51)
Pas mane hp spausdintuvas. Mes pildom kasetes patys. Visą laiką rodo, kad kasetė tuščia, tai mes nekreipiam dėmesio ir spausdinam kuo puikiausiai toliau. Gal ir pas tave tas pats .
O kaip jas pildot patys?
QUOTE(elenytele @ 2006 02 19, 20:13)
Sveikos, gal galit padėti. Aš į rašalinį spausdintuvą įdėjau naują kasetę. Tačiau man rodo, kad kasetė tuščia. Matyt reikia kažką paspausti, bet neįsivaizduoju ką. Gal galit padėti. Ačiū
Pabandyk atspausdinti ka nors arba spausdinimo testa pasileisk. Jei nespausdina, tai patikrink ar gerai idejai kasete, ir ar nuemei visus apsauginius sluoksnius. Tada vel pabandyk spausdinimo testa
QUOTE(atika15 @ 2006 02 19, 21:08)
O kaip jas pildot patys?
O kasetes galima pildyti nusipirkus rasalo papildomai. Issiimk kasete ir pripilk i ja rasalo. Priklausomai nuo kaseciu. yra pildomos ir ne.
Aišku, aš tai nešu į parduotuvę, kad man pripildytų, o kiek kainuoja tas rašalas?
Tiklsiai nezinau, gal kokiu 19 lt, ne daugiau turetu buti. Nes gi rasalo yra 2 tipu spalvotas ir juodas. O del papildymo, tai rasalo bali nusiprikti bet kurioje kompiuterineje. O papildymas priklauso nuo kasetes tipo ir spausdintuvo tipo. Vinos kasetes atsidfaro is virsaus ir pripilamos rasalo, kitose yra nedidele skylute.
Bet kaip bebutu, pildymas paciai visada pigiau atseina negu prikti nauja aksete ar nesti ja pildyti
Bet kaip bebutu, pildymas paciai visada pigiau atseina negu prikti nauja aksete ar nesti ja pildyti
QUOTE(vaivora @ 2006 02 20, 14:49)
Tiklsiai nezinau, gal kokiu 19 lt, ne daugiau turetu buti. Nes gi rasalo yra 2 tipu spalvotas ir juodas. O del papildymo, tai rasalo bali nusiprikti bet kurioje kompiuterineje. O papildymas priklauso nuo kasetes tipo ir spausdintuvo tipo. Vinos kasetes atsidfaro is virsaus ir pripilamos rasalo, kitose yra nedidele skylute.
Nežinau kaip jūs, bet aš kasetes perku. Už juodą ir spalvotą sumokėjau 25 Lt. Pirkau BMS megapolyje. O dėl įdėjimo tai nzn. Nuėmiau visus dangtelius, viską patikrinau, įdėjau naują kasetę, bet vistiek rodo, kad rašalo beveik nėra O man reikia atsispausdinti rytojui.