Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

Kas gali pasakyti,ar valgomas ar dekoratyvus? g.gif

user posted image

user posted image

6itas tik dabar atsibudo ,kad reikia vesti vaisius tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 09 15, 20:19)

Kokie didžiuliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 15 rugsėjo 2009 - 19:31
Tas su karpomis,tai sakyciau dekoratyvinis.Tik jis tavo turbut peraugo,kaip ir mano.Tas geltonas yra dekoratyvinis ir turi buti mazutis,o isaugo kaip gigantas.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 15, 19:19)

O kas cia toks zalias? Mano sode auda, bet nezinau - kas g.gif Geda, bet blush2.gif
Atsakyti
Ne tau vienai geda,as irgi nezinau.Kaimynas sake,cia tokie moliugai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 15, 21:27)
Ne tau vienai geda,as irgi nezinau.Kaimynas sake,cia tokie moliugai. biggrin.gif

Tikekimes, pas mane prie moliugu/arbuzu toks vienas...
Atsakyti
AveM
tikri grazuoliai . O tie zhali tai yra zhalieji moliugai . Man si pavasari irgi kaimyne dave . Idomu buvo , tai pasejau dvi seklas . Derejo tikrai gerai . 5 gigantai guli balkone . Tik dar nezinau , koks skonis situ zhaliuju moliugu .

Atsakyti
Na man tai ju skonis daugiau panasus i pasarinius augalus,negu valgomus.
Atsakyti
user posted image
Mano melionai.Labai specifiniu skoniu.Dygliuotąjį tai jau pernai auginau,o paprastasis sunoko tik šiemet. ax.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pasipasakot smile.gif .Siemet auginau pirma kart arbuzus.Is koiu 12daigeliu isaugo 3 arbuziukai unsure.gif .Nors buvo primegsta labai daug,kazkodel jie supuvo.Kitais metais vel bandysiu sodint,tik kitoj vietoj,kur daugiau saules.Siemetinis derlius mazokas,geda net pasakyt,bet mano mergina sukirto wub.gif

O melionas man kazkodel nemezge derliaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 09 19, 19:31)
user posted image
Mano melionai.Labai specifiniu skoniu.Dygliuotąjį tai jau pernai auginau,o paprastasis sunoko tik šiemet. ax.gif

idomu, kokio dydzio paprastasis melionas, kosk skonis (ar saldus) ?
Atsakyti
Paprastas melionas nedidelis,bet labai labai saldus ir kvepia medumi. mirksiukas.gif Vakar dat tris nuskyniau,nes jau buvo ir virkštys nugeltę ir patys mlionai jau beveik oranžiniai.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 09 23, 12:01)
Paprastas melionas nedidelis,bet labai labai saldus ir kvepia medumi. mirksiukas.gif Vakar dat tris nuskyniau,nes jau buvo ir virkštys nugeltę ir patys mlionai jau beveik oranžiniai.

man nedidelis melionas - tai kaip didelis apelsinas, o tau kaip ?
Atsakyti