DUK.
MEDŽIAGOS:
Aida:
Apačioj išilgai yra 7 kadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4
Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.
Tie skaičiai 1,8; 1,6; 1,4 tai yra 10 kryžiukų 14-oj aidoj užima 1,8 cm ir t.t.
Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79
evenweave ir linas
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.
28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida
NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us
1. Įeiname į http://load.imageshack.us
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!
ADATOS:
Teorijoje raso, kad ant 14 Aidos tinka siuvinejimo adata Nr.24 arba Nr.26.
Kuo storesne adata, tuo mazesnis jos numeris.
8 Aida tinka Nr.22 adata
11 Aida - Nr.24
14 Aida - Nr.26
16 Aida - Nr.26 arba 28
18 Aida - Nr.26 arba 28
22 Aida - Nr.28
Paaiškinimas kaip siuvinėti:
http://ekzark.narod....tchlesIdeal.htm
SHEMŲ PAIEŠKA
registuojuosi naujuose namuciuose mergaites, kadangi nebuvau susidurusi su konvertavimai gal galite padeti?? MADEIRA siuliukus kaip konvertuoti i MULINE??? pagelbekit
Papildyta:
pauksciuk, labai atsiprasau, kad taip pradejau namycius, nezinojau ... daugiau taip nedarysiu
Papildyta:
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 04 14, 17:06)
registuojuosi naujuose namuciuose mergaites, kadangi nebuvau susidurusi su konvertavimai gal galite padeti?? MADEIRA siuliukus kaip konvertuoti i MULINE??? pagelbekit
pauksciuk, labai atsiprasau, kad taip pradejau namycius, nezinojau ... daugiau taip nedarysiu
florestina, jeigu gali, senų namų nuorodą įkelk
QUOTE(Rne @ 2009 04 14, 15:26)
Na turiu dideli rupesti dabar apsiprekinau Kasiulai.lt -ir negauvau patvirtinancio e mailo kaip seniau - atsidarau savo duomenis kasiulu parduotuveje o pas mane krepselyje vis tos pacios prekes - tai pasilikau nieko nesupratusi ar as ko nors nedadariau ar dabar jau nebesiuncia e mailo, ar kai apmokesiu viskas pasikes, saskaita atsispaudinau. Jei kas neseniai pirkot papasakokit, kaip ten kas
ir aš likau nieko nesupratus, pasirinkau mokėjima per DNB Nord banka, iškart jis ir atsidarė su visa ju info, kodais, pinigų suma (pačiai nieko neteko rašyt), dadariau mokėjima, o žinių jokių nei kad gautas, nei kad atliekamas... nieko nesupratau ir krepšelije rodo 0 prekiu
QUOTE(giedress @ 2009 04 14, 17:15)
florestina, jeigu gali, senų namų nuorodą įkelk
Jau tik taip galiu:
Sena tema.
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 14, 18:49)
ir aš likau nieko nesupratus, pasirinkau mokėjima per DNB Nord banka, iškart jis ir atsidarė su visa ju info, kodais, pinigų suma (pačiai nieko neteko rašyt), dadariau mokėjima, o žinių jokių nei kad gautas, nei kad atliekamas... nieko nesupratau ir krepšelije rodo 0 prekiu
man panasiai as mokejima pasidariau Lietuvos spaudos kioske, tai atsidare saskaita spausdinti, atsispausdinau, o toliau nieko, nei i prieki nei atgal, nieko neraso, krepseli visos prekes tos pacios liko - nu ziuresim kaip bus ryt apmokesiu, ir lauksiu ziniu. Elektronini laiska parasiau pasiklausiau, laukiu atsakymo
QUOTE(Rne @ 2009 04 14, 19:20)
man panasiai as mokejima pasidariau Lietuvos spaudos kioske, tai atsidare saskaita spausdinti, atsispausdinau, o toliau nieko, nei i prieki nei atgal, nieko neraso, krepseli visos prekes tos pacios liko - nu ziuresim kaip bus ryt apmokesiu, ir lauksiu ziniu. Elektronini laiska parasiau pasiklausiau, laukiu atsakymo
Gal ši info pravers, čia iš jų puslapio:
Kokie galimi atsiskaitymo būdai?
1. Išankstinis apmokėjimas (AB "SEB bankas"). Gavę jūsų užsakymą, elektroniniu paštu atsiųsime rekvizitus ir informuosime apie prekių išsiuntimo terminą.
2. Apmokėjimas grynais pristačius prekes. Šis mokėjimo būdas galimas tik Kauno mieste ir pasirinkimuose matomas tik kauniečiams.
3. Per internetinių atsiskaitymų sistemą "Mokėjimai.lt" - tai saugu ir itin patogu, kadangi galėsite pasirinkti jums priimtiniausią atsiskaitymo būdą:
Tarptautinėmis Visa ir MasterCard kortelėmis (neaptarnaujamos kortelės išleistos JAV, Kanadoje ir Didžiojoje Britanijoje)
Lietuvos, Latvijos, Estijos bankų el. bankinkystės sistemomis:
AB bankas "Swedbank"
AB SEB bankas
AB bankas "DnB Nord"
AB bankas "Snoras"
AB "Parex" bankas
Danske bankas
AB Nordea bankas
AB Ūkio bankas
AB "Šiaulių bankas"
Nordea bank Estija
Swedbank bank Estija
SEB banko išleistomis mokėjimo kortelėmis
Per "webmoney" sistemą
Per "alertpay" sistemą
Kioskuose, pažymėtuose "Lietuvos spauda" ir "Rkiosk" ženklais visoje Lietuvoje - plačiau.
Pasirinkę atsiskaitymo būdą, iškarto pateksite į savo banko internetinės bankininkystės puslapį ir matysite jau paruoštą pavedimo formą, kurią beliks tik patvirtinti arba atšaukti. Visiškas transakcijų saugumas užtikrinamas naudojant duomenų kodavimo technogijas.
Aš naudojuosi 1. punktu, nes pati turiu SEB banko kortelę ir internetinę bankininkystę, todėl tai man labiausiai apsimoka.
labai mielas darbelis nematytas toks
QUOTE(zundyte @ 2009 04 14, 19:40)
labai ačiū už naujus namučius, Florestina
visų darbeliai labai gražūs,aš irgi savo rodau :dovana krikšto dukrai ketvirto gimtadienio proga (tik dar nespėjau išskalbt ir įrėmint bandysim šią savaitę susisukt ,nespaskui atostogos ir išlekiu iš Lietuvos)...
visų darbeliai labai gražūs,aš irgi savo rodau :dovana krikšto dukrai ketvirto gimtadienio proga (tik dar nespėjau išskalbt ir įrėmint bandysim šią savaitę susisukt ,nespaskui atostogos ir išlekiu iš Lietuvos)...
Gražus darbelis.
[quote=Metija,2009 04 08, 14:44]
Turiu DMC adatų komplektėlius ir taip pat turiu adatą iš DMC rinkinio. Palyginau jas - niekuo man nesiskiria... Ir visos linksta truputį. Nežinau apie kokią kitokią adatą kalbi...
Papildyta:
Metija ačiū, kad atsiliepei - tai aš apie šitas adatas kalbu (manau, kad DMC rinkiny ir yra DMC adatos) - kur jų galima pirkti? man jos labai smagios
tai papuošiu naują temą - senokai išsiuvinėtas ir parodytas, bet buvo nerėmintas - dabar su rėmu:
Turiu DMC adatų komplektėlius ir taip pat turiu adatą iš DMC rinkinio. Palyginau jas - niekuo man nesiskiria... Ir visos linksta truputį. Nežinau apie kokią kitokią adatą kalbi...
Papildyta:
Metija ačiū, kad atsiliepei - tai aš apie šitas adatas kalbu (manau, kad DMC rinkiny ir yra DMC adatos) - kur jų galima pirkti? man jos labai smagios
tai papuošiu naują temą - senokai išsiuvinėtas ir parodytas, bet buvo nerėmintas - dabar su rėmu:
QUOTE(vilmado @ 2009 04 14, 20:58)
[Metija,2009 04 08, 14:44]
Papildyta:
Papildyta:
Man atrodo maciau DMC adatu sewandso puslapyje