Ačiū, Satanėl už temą..)))
Tikiuos mano 12-os rūšių pomidorų derlius margumu neatsiliks:
PIRMA TEMA
ANTRA TEMA
Tikiuos mano 12-os rūšių pomidorų derlius margumu neatsiliks:
PIRMA TEMA
ANTRA TEMA
kalbam toliau naujoje temoje snd ispykiavau paskutinius pomidorus ir palikau siltnami uzdegtus po agro plevele loveliu nebeturejau teko sodint i senas geldas o ju juk i namus netempsi
QUOTE(satanele @ 2009 04 11, 19:20)
Sveikutes ,tai tinka bet kokia zuvis?
ne, reik lašišos filė, orientacinė kaina 39,99 lito už tūkstantį gramų.
QUOTE(satanele @ 2009 04 11, 20:15)
Ojei mano dar vazoneliuose ,gal ir jiems po truputi pdeti ?
tadar reikia rūkytos voblos.
Su šv. Velykom
Gausios Dievo palaimos ir prasmingos prisikėlimo šventės!.. Atsinaujinimo ir atgyjimo, supratimo, tarpusavio meilės šeimose, viens kito palaikymo, dvasinio bendrumo..
Gėrio, šilumos ir daug šypsenų ..
Ir..velykinių Jums pomidorų:
Gėrio, šilumos ir daug šypsenų ..
Ir..velykinių Jums pomidorų:
mergaites, gal as ka praziurejau bet labai noriu Jusu patarimu: mano daigeliai pomidoru turi po du tikruosius lapelius ir leidzia treciaji, taciau ptys daigeliai tokie isstype ir lapeliai svieseni, nors turtu buti tamsesni, sakykit gal jiems azoto truksta patarkite man kuo juos patresti aciu
QUOTE(AveM @ 2009 04 11, 23:21)
Mergaites,negazdinkit zmoniu,o tai sodinimas brangiau kainuos,nei patys pomidorai.
aš negąsdinu, aš šposiju.. mane užkniso juodai tie pomidorų daigai... neauga, susitraukę tokie.. o jau gegužis čia pat jau maniškiai tai jokiu būdu nepavys tų turginių daigu
QUOTE(naitas @ 2009 04 13, 14:18)
aš negąsdinu, aš šposiju.. mane užkniso juodai tie pomidorų daigai... neauga, susitraukę tokie.. o jau gegužis čia pat jau maniškiai tai jokiu būdu nepavys tų turginių daigu
Maniskiai tai vieni salto vejo gavo, ir susisuko, suvargo, bet lygtai gyvens, nemirsta, siltai pastovejo ir pradeda atsigauti. "Viltis" ir kiti konserviniai tai labai graziai auga, o kitos veisles kazko nelabai Bet as nenusimenu, pernai pasodinau balandzio pabaigoje lauke, visai mazucius daigiukus, kaip tystelejo per savaite ir derlius buvo tikrai geras pomidoru, beje, as skyniau pomidorus anksciau, negu mama, pasejus kova ir pasodinus stikliniam siltnamyje
QUOTE(meduliukas @ 2009 04 13, 18:12)
Maniskiai tai vieni salto vejo gavo, ir susisuko, suvargo, bet lygtai gyvens, nemirsta, siltai pastovejo ir pradeda atsigauti. "Viltis" ir kiti konserviniai tai labai graziai auga, o kitos veisles kazko nelabai Bet as nenusimenu, pernai pasodinau balandzio pabaigoje lauke, visai mazucius daigiukus, kaip tystelejo per savaite ir derlius buvo tikrai geras pomidoru, beje, as skyniau pomidorus anksciau, negu mama, pasejus kova ir pasodinus stikliniam siltnamyje
Labukas ,tikriausiai uzuovejoj sodinot,as truputi siemet zadu ir lauke sodinti ,bet kazko bijau
na jei ryt spesiu pritempti zemiu i siltnami tai iskomadiruosiu savo pomidorus i siltnami