Sveikos, gal kas žinot nuorodą iš kur būtų galima parsisiųsti blakstienas, mano photoshop' e nėra.
QUOTE(artech @ 2009 04 09, 07:35)
seip norejau paklaus kaip padarit duotone?
Image>mode>greyscale
tada
Image>mode>duotone
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 04 10, 07:56)
Ačiū, bet niekaip negaliu atidaryti, parsisiunčiu išmeta failiuką XtraLashes HiRes.abr atidarau ir pasirodo tuščias Adobe reader lapas. gal aš kažką netaip darau
QUOTE(Ramuniukss @ 2009 04 10, 21:43)
Ačiū, bet niekaip negaliu atidaryti, parsisiunčiu išmeta failiuką XtraLashes HiRes.abr atidarau ir pasirodo tuščias Adobe reader lapas. gal aš kažką netaip darau
windows>brushes
atsidariusiame tabe, dešinėj viršuj mažas mygtukas, jį paspaudus išlenda meniu, eini į "load brushes", nusirodai turimą .abr failą.
brushes lange turi atsirasti užkrautos blakstienos
QUOTE(balanemate @ 2009 04 11, 10:27)
windows>brushes
atsidariusiame tabe, dešinėj viršuj mažas mygtukas, jį paspaudus išlenda meniu, eini į "load brushes", nusirodai turimą .abr failą.
Ačiū gavosi
sveikos mielosios.. seniai jau besilankiau pas jus ir iskarto su prasymu didziausiu gal kuri turit saldainiu popieriuka koki vestuviny nebloga ir princesiska gimtadfienini ?? busiu jau isankscto lb dekinga