QUOTE(Nova @ 2009 04 28, 00:46)
Toli, o kaip tie ryziai su kiausiniu padaromi? Man labai patinka jie restoranuose, bet kazkaip neteko niekur skaityt, kaip juos padaryt Kaip, kada, ir kokiam pavidale kiausini det
Ai, dariau is savo makufelio muzikiskai. Kazkada buvau Amerikoje japoniskam restorane, tai prie akiu dare, tai susidariau bendra vaizdeli. Zodziu, issitraukiau is kameros saldytu darzoviu rinkini, morkos per dideles pasirode, tai pasmulkinau. Toliau i karsta alieju sukroviau tas darzoves, pakepinau, kol visai atsilo, pora kiausiu sumusiau ant virsaus ir iskart makalavau, kad nebutu kiausinienes, o po to suvariau pora pakeliu isvirtu ryziu ir pakepiau kuri laika, vis pamakaluodama, kad kiausiai nepadarytu kiausinienes. Dar idejau druskos ir tadam, tikrai skaniai. Na kai buvau tam restorane, tai tas japoniukas turejo toki kinzala ar kaip jis ten ir vis tuos kiausius skersai issilgai badydavo... O jei i toki patiekala mazu kreveciu ideti, tai tikrai butu antras.