Įkraunama...
Įkraunama...

Korres

Ateinu pagirti Korres lupu sviesto bigsmile.gif Turiu wild Rose spalva:
user posted image
Dezuteje spalva atrodo ryski ir tamsi, ant lupu gaunasi gan skaidri uogiskai rausva, labai skani spalva. Sviestukas ne tik graziai atrodo, bet ir puikiai apsaugo lupas, kai salta thumbup.gif Nepatiko tik tai, kad reik pirstu tept arba lupu sepeteli nesiotis, bet tai niekis palyginus su efektu bigsmile.gif Man patiko (kaip sako sokiu pokiu komisijos nariai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Saulės_radija @ 2009 12 19, 23:56)
Ir darrr...
Gal kas zinote kur internete galima uzsisakyti pigiau KORRES prekiu ? smile.gif

Cia galima uzsisakyti is Graikijos, del kainu nezinau kokios jos Lietuvoj... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 22, 15:51)
Ateinu pagirti Korres lupu sviesto bigsmile.gif Turiu wild Rose spalva:
user posted image
Dezuteje spalva atrodo ryski ir tamsi, ant lupu gaunasi gan skaidri uogiskai rausva, labai skani spalva. Sviestukas ne tik graziai atrodo, bet ir puikiai apsaugo lupas, kai salta thumbup.gif Nepatiko tik tai, kad reik pirstu tept arba lupu sepeteli nesiotis, bet tai niekis palyginus su efektu bigsmile.gif Man patiko (kaip sako sokiu pokiu komisijos nariai lotuliukas.gif )

turiu ir as toki balzama, tik apspalvis Mango, labai grazi koraline-oranzine spalva ax.gif

user posted image
nuotrauka is interneto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 31 gruodžio 2009 - 00:19
Turiu klausimeli. Gal kas turejo Korres ryziu sampuna? labai noriu suzinoti ar tikrai labai geras, kaip ji visi gyria. biggrin.gif O dar noreciau suzinoti kieik jis kainuoja CdC parduotuveje. ax.gif O kal kas bande kitus Korres sampunus?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 16, 10:57)
Turiu klausimeli. Gal kas turejo Korres ryziu sampuna? labai noriu suzinoti ar tikrai labai geras, kaip ji visi gyria. biggrin.gif  O dar noreciau suzinoti kieik jis kainuoja CdC parduotuveje. ax.gif O kal kas bande kitus Korres sampunus?

Sampuno kaina 36 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 04 12, 19:21)
Sampuno kaina 36 Lt smile.gif

ACIU Dee. As jau ji nupirkau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 12, 19:49)
ACIU Dee. As jau ji nupirkau. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Na aš, kaip visada, pavėluotai doh.gif
Tikiuosi, esi patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 04 12, 22:30)

Tikiuosi, esi patenkinta smile.gif

Oj, netas zodis kokia patenkinta. Plaukai minkstuteliai, purus (nepasisiause), blizgantis. Issiplauna sampunas greit, kvapas nuostabus. Vienu zodziu Liux. Dabar galvoju koki man cia prie sito sampuno kondicionieriu nupirkti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 14, 16:57)
Oj, netas zodis kokia patenkinta. Plaukai minkstuteliai, purus (nepasisiause), blizgantis. Issiplauna sampunas greit, kvapas nuostabus. Vienu zodziu Liux. Dabar galvoju koki man cia prie sito sampuno kondicionieriu nupirkti. g.gif

Jei tavo plaukai dažyti, tai gali pabandyti kondicionierių Silk Milk, o jei - nedažyti, tai akacijų pienelis (Acacia Milk) labai fainas, plaukai tampa "paklusnūs" ir minkšti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2010 04 14, 20:48)
Jei tavo plaukai dažyti, tai gali pabandyti kondicionierių Silk Milk, o jei - nedažyti, tai akacijų pienelis (Acacia Milk) labai fainas, plaukai tampa "paklusnūs" ir minkšti  smile.gif

Mano nedazyti. Kaip tik sen skaiciu Korres.com aprasyma to Acacia Milk, speju ji ir jamsiu. Pati kaip supratau ji bandziusi? Parekomenduok dar kanors idomaus is Korres. Uzsikabliavau konkreciai, viska noriu ismeginti ju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 04 14, 20:56)
Mano nedazyti. Kaip tik sen skaiciu Korres.com aprasyma to Acacia Milk, speju ji ir jamsiu. Pati kaip supratau ji bandziusi? Parekomenduok dar kanors idomaus is Korres. Uzsikabliavau konkreciai, viska noriu ismeginti ju. biggrin.gif

Aha, bandžiusi. Man Acacia Milk labai tekstūra patinka ir tai, kad po jo plaukai būna švelnūs smile.gif Nors dabar Silk Milk naudoju, kad dažytų plaukų spalva ilgiau išsilaikytų...
O parekomenduoti drąsiai galiu veido kaukes ir kūno sviestus bigsmile.gif
Prisipažinsiu, ankščiau gan skeptiškai žiūrėjau į Korres veido priemones, bet prisiskaičiau internete taip daug teigiamų atsiliepimų, kad nusprendžiau išbandyti visų pirma jų pasaulinį "bestselerį" - skaistinančią kaukę su erškėtrožėm (Wild Rose mask). Na ir žinok, likau sužavėta bigsmile.gif Iš karto pasakysiu, kad ji nėra skirta porų valymui ar pvz. riebios odos problemoms šalinti, jos pagrindinė paskirtis - veido spalvos išlyginimas ir sveikai atrodanti oda. Palaikiau 20 minučiu - nu nerealu - paskui visą laiką norėjosi veidą liesti ir liesti, ir jausti tą švelnumą... ir į veidrodį žiūrėti, nes patiko rezultatas lotuliukas.gif Ir dar labai neblogos drėkinančios kaukės su medum ir jogurtu, su jogurtu ypač dabar pavasarį gerai, kai oda atrodo pavargus ir dehidruota po žiemos.
Dabar dar prisiminiau, kad neseniai kalbėjau su grimuotoja, dirbančią TV ir ji labai gyrė Korres lūpų konturų pieštukus - išbandžiau ir sutinku su ja, labai minkšti ir ilgai laikosi smile.gif
Dar planuoju išbandyti Wild Rose veido kremą arba serumą, nes tiek daug teigiamų atsiliepimų užsienio puslapiuose prisiskaičiau, kad noriu pati patikrinti, kas ten ir kaip smile.gif
Atsakyti
Apie ta Wild Rose mask prisiskaiciau labai daug geru atsiliepimu. Tikrai ismeginbsiu, paciai begalo smalsu. Tik gaila kad turiu prisikaupusi nemazi visokiu veido kremu, tai kol juos nesunaudosiu nenoriu pirkt kitus, bet poto... tikrai pabandysiu Korres.
O Acacia Milk pirksiu butinai.
Aciu Dee. user posted image
Atsakyti