Įkraunama...
Įkraunama...

Balsių šeimos centras

jei niekas nepasikeite, tai viena mergina registruoja, ta pati ima kraujus, perrisineja ligonius, israsyneja pazymas, kai dakt liepe ir dar tvarko stomotologo ir ginekologo instrumntus. tai nenuostabu, kad sunkiai pavyksta prisiskambinti isryto iki ten. tvarkos ten reik, bet cia jau valdzios reikalas, ne tos nabages merginos....
Atsakyti
na del tvarkos tai nesigincysiu-tikrai rytais prisiskambinti yra sudetinga, vietos pacioje klinikoje mazoka, na o kas del pediatres, tai man asmeniskai ji patinka-viska issamiai paaiskina, labai atidi, nekisa antibiotiku be reikalo. Del to, kad nevaziuoja gyd. i namus pas kudikius, cia jau tokia tvarka, nieko nepadarysi, ji pato delto nekalta, beto teisingai sako, kad atvzaiuokite su vaiku, tai ir paziuri, ir kraujo tyrima padaro, kad kokiu uzdegimu didesniu nepraziopsoti. Pati ten kaip paciente lankausi, viska labai greita pasidarau, jei reikia, siuntima israso, o kokioj didelej poliklinikoj tai be valandos dvieju neprasisuksi, o cia buna per 20 min viska susitvarkau.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 06 03, 17:12)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  absoliuti tiesa. Mane registratore sugebejo uzregistruoti pas ginekologe 12 val. - as su gydytoja susiduriau jau tarpdury, 12 val. ji baige darba  doh.gif
o ir siaip - prisiskambinti ten sudetinga, nes ta pati moteris ar mergina, kuri kelia rageli ir registruoja, ima krauja  g.gif  tad iki pietu prisikambinti be sansu  doh.gif
as dabar laukiuosi, tai kas menesi daro slapimo tytimus - vis randa baltymo, gliukozes, bilirubino pedsakus. Kadangi to neturi buti, tai reikia pasitikrinti ta tyrima kitoje gydymo istaigoje - juk ne juokas, jeigu baltymo yra.. Pasirodo, ju reagenta, ar kas ten, blogi... Vargas ir tiek.
Tik rudeni prisirasiau, nes gyvenam Balsiuose, bet jau galvoju, kur cia begt... Man tokia kokybe nepatinka.
Tureciau po poros-trejetos savaiteliu gimdyt, tai paziuresiu, kaip ta Rusteikiene kaip pediatre, juk ateis kaip patronuojanti gydytoja, jei ka - neprirasysiu savo vaiko ten, o didzioji dukra ten neperrasyta.

cia, pas Rusteikiene, esame uzregistrave savo suneli. Atrodo puiki gydytoja. Pirma menesi i namus net tris kartus atvaziavo. Na, o mes su vyru prisirase MPVC klinikoje, ten ir mano nestuma priziurejo. Kadangi nestumas buvo sklandus, prieziura vykde seimos gydytoja. Galiu tik pasidziaugti, jog viska dare labai kruopsciai t.y. tyrimai, apziuros ir tt.
Atsakyti
mes irgi lankomes sitame centre,kolkas nieko blogo negaliu pasakyti ir ginekologe ten nuostabi gyditoja ir pediatre labai gera.o tvarka tai jo,bet man tai gaila tu registratoriu jos paprasciausiai nespeja visko o zmones pyksta,joms tenka viska isklausyti o padaryti nieko negali unsure.gif
Atsakyti
.... tikekimes, kad po kiek laiko, praejus visoms krizems, gal kas susiprotes pastatyti normalu seimos centra, su erdviai kolidoriais, erdviais kabinetais, dideliu ir paslaugiu personalu...
o siaip man tos visos darbuotojos labai mielos ir gyd. Rusteikiene labai sauni gydytoja.
Atsakyti
Pediatre Rusteikiene labai gera gydytoja. Jai as patikiu abu savo vaikus. Taciau pati atmosfera ir tvarka centre SIAUBINGA...

Atsakyti
tikrai reiketu didesniu patalpu balsiu seimos centrui, juk tiek zmoniu ten priklauso is aplinkiniu gyvenvieciu.
Atsakyti
Norėjau perrašyti vaikus į šitą šeimos centrą, bet pas Rusteikienę jau nebepriima, nes daug vaikų. O kaip ta kita gydytoja?
Atsakyti
As irgi noreciau suzinoti kokios gydytojos siuo metu dirba ir kokie atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
As uzrasiau siemet gimusi vaika pas Rusteikiene bejokiu problemu. Ir vyresnis vaikas jau senai vaiksto pas ja. Man labai patinka. Gal centras ir mazas,bet gydytoja maloni,prisimena savo pacientus. Zinoma, kartais gal ir kyla nesusipratimai,bet pacientu daug- darbo daug. Gydytojai irgi zmones- pavargsta, ir jiems valgyti reikia, ir i tualeta galiausiai nubegti. Tai,kad viskas suprantama. Vaiku sveikata patikiu Rusteikienei be jokiu abejoniu.
Atsakyti
Gal kas galit parasyt, kaip vaikuodontologas Balsiuose ? Ar imanoma papulti?
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2016 01 28, 17:57)
Gal kas galit parasyt, kaip vaikuodontologas Balsiuose ? Ar imanoma papulti?

bigsmile.gif
Ir man tas pats klausimas rūpi.
Atsakyti