Gero ir smagaus, bei naudingo bendravimo, naujoje temoje.....
"Tupperware" ne šiaip sau gamina gražius dalykus, bet ir kuria būdus, kaip produktus, kuriais mėgstame smaguriauti šiuo metų laiku, kuo ilgiau išlaikyti šviežius ir išsaugoti juose visus vitaminus. Štai kodėl taip stengiasi ir tiek daug dirba, kurdami naujų gaminių dizainą....
Sužinok, ką į tavo namus gali atnešti "Tuperware"....
Gyvenkime šūkiu: indai turi tarnauti mums, o ne mes indams ! ! !
Pavasario, vasaros naujasis Katalogas !
"Santaka" - Kaunas
"Tvarkos linija" - Vilnius
Patogu ir naudinga: Produkcijos peržiūra. (Nuspaudus ant foto, rodo išmatavimus)
Senos užrakintos temos čia ir čia.
TW gaminiai Amerikoje...
Aciu Sigutei uz nauja viecike pasidalinti gerais patarimais
Kažkodėl ir tikėjausi, kad atidarymas naujos temos bus ir nereikia gėdintis pagyrimų Čia už atidarymą tau Sigute
Sigute, o jeigu padovanotum Samba dubenėlius du: 1,3 l ir 2,5 l , gal neturi draugė . Tokie būtų vasariški, gražūs ir labai praverčiantys
O jei dar kas nors prisijungtų ir 7,5 l gražuolį galėtumėt padovanoti
O kai dėl jų užsakymo šiuo metu, kokia kainytė, čia be nuolaidos turbūt dabar?
Papildyta:
Ne, ne dičkių nepageidauja norėjau jai įtaisyti,
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 03 25, 13:18)
Ne, ne dičkių nepageidauja norėjau jai įtaisyti,
Ačiū mergikės už patarimus. Bandysiu
Sveikinu visas Tupperware indų gerbėjas naujos tėmelės atidarymo proga ir linkiu, kad kiekvienoje šeimoje TW indai rastų savo vietą
Sigute***, už Napaleono receptuką , Jūs ne tik žymi gėlininkė, bet ir gera šeimininkė
Oi, mergytės, visą gyvenimą svajojau savo rankomis iškepti Napaleoną , bandysiu Vėlykoms
Tie spalvingi mini dubenėliai "Samba" 550ml (2) labai gražūs irgi tinkami dovanoms, be to visur pritaikomi ir palyginti nebrangūs.
Sigute***, už Napaleono receptuką , Jūs ne tik žymi gėlininkė, bet ir gera šeimininkė
Oi, mergytės, visą gyvenimą svajojau savo rankomis iškepti Napaleoną , bandysiu Vėlykoms
Tie spalvingi mini dubenėliai "Samba" 550ml (2) labai gražūs irgi tinkami dovanoms, be to visur pritaikomi ir palyginti nebrangūs.
QUOTE(Asese @ 2009 03 25, 14:18)
Sigute, o jeigu padovanotum Samba dubenėlius du: 1,3 l ir 2,5 l , gal neturi draugė . Tokie būtų vasariški, gražūs ir labai praverčiantys
Tie dubenys tikrai gražūs, buvo mano pirmasis pirkinys iš TW . O naudoju kasdien vis kur pritaikau. Ir tas didelis raudonas labai geras, draugė nusipirko, labai gražiai atrodo visi spalvingi
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 25, 14:03)
Esu dėkinga visom patariusiom ir siūliusiom, apsisprendžiau ir užsakiau ąsotį.
Manau tiks ir patiks.
Manau tiks ir patiks.
Kurį?
Pakartosiu čia savo klausimą, gal kas pastebės Kuo ypatinga Elegancijos serija? Be to, kad graži
QUOTE(Will @ 2009 03 25, 15:30)
Kurį?
Pakartosiu čia savo klausimą, gal kas pastebės Kuo ypatinga Elegancijos serija? Be to, kad graži
Kiek suprantu Sigutė užsakė 2,1 l , nes tas 1 litro jai būtų buvęs per pigi dovana.
Šiaip man litrinukas labai mielas
O Elegancijos serija man nepatinka dėl to, kad nerekomenduojama plauti indaplovėje. O kuo gera - gal tik kad graži...
QUOTE(Will @ 2009 03 25, 14:30)
Aš panašios nuomonės kaip Asesė, gal daugiau, kad graži Ši serija skirta serviravimui, tai pats žodis pasako, kad nieko ypatingo iš jų neišgausi Pliusas toks, kad jie su dangčiais ir jei liko nesuvalgyta, pvz mišrainė uždengei dangčiu ir į šaldytuvą