QUOTE(Milmar @ 2009 03 25, 14:58)
Niekaip negaliu apsispręsti tarp pucci ir mythic. Daug visko prirašyta temose, bet gal galėtų kas glaustai apibūdinti skirtumus. Ar pucci nėra per daug blizgūs išeiginiai? Man kasdienai norėtųsi. Esu šviesiaodė.
Ar meteoritai porų neparyškina
Ir dar klausimėlis skaitančioms- išparduotuvėse galima dalimis pirkti, bet ar apsimoka. Tie rutuliukai, kaip suprantu, skirtingų spalvų, tai atidalinus gali kažkokių ir nepatekti. Ar taip suprantu? Jeigu netaip, gal kas nors turėtų pabandymui kokių variantų pasiūlyti?
pucci nesu bandžiusi, bet Mythic tikrai tinka kasdienai, nes nėra labai blizgūs, puikiai atlieka švytėjimo suteikimo funkciją

beje, aš taip pat šviesi
meteoritai porų tikrai neparyškina, manosios pakankamai ryškios, bet nepastebėjau, kad jie dar labiau jas išryškintų
o dėl tikimybės, kad kažkokių rutuliukų perkant išparduotuvėje gausit mažiau tikrai yra, čia jau nuo pardavėjos sąžinigumo priklauso. Aš pirmuosius savo Beige per puse su drauge pirkau, tai pasidalinom lygiai per pusę ir tikrai gavau visų rutuliukų po lygiai, taigi ir poveikį iš pusės pamačiau visą