Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

Relija, grybai CIA
Maciau kad amerikietes kazkaip nupjauna nuo sito ruletuko gumine juostele pavercia stampus ir prisitvirtina kaip plokscia stampa prie medinuko

Siandien gavau sita daikta http://www.labelvalu...1gpclu9prum6292
Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 25 kovo 2009 - 23:58
QUOTE(lauramama @ 2009 03 25, 23:34)
Siandien gavau sita daikta http://www.labelvalu...1gpclu9prum6292
Labai patenkinta, jei negaila butu juostles tai issaudyciau visus srifttu pabandymui  lotuliukas.gif
koks fainas daigciukas bigsmile.gif
Atsakyti
Laura, ačiū už grybukų nuorodą, ten ir daugiau fainų dalykų radau 4u.gif biggrin.gif
O dėl to naujo aparatėlio, tai papasakok kai jau ilgiau panaudosi ar fainas daiktas. Aš jau norėjau kažkada užsisakyti, ale persigalvojau... Būtų faina išgirst tavo įvertinimą.
Juostelių visokių spalvų būna?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 26, 11:29)
Laura, ačiū už grybukų nuorodą, ten ir daugiau fainų dalykų radau  4u.gif  biggrin.gif
O dėl to naujo aparatėlio, tai papasakok kai jau ilgiau panaudosi ar fainas daiktas. Aš jau norėjau kažkada užsisakyti, ale persigalvojau... Būtų faina išgirst tavo įvertinimą.
Juostelių visokių spalvų būna?

Juosteliu buna visokiu spalvu, bet neperdaugiausiai, ir prie sito aparaciuko buvo ideta trys ploksteles su dviem skirtingais sriftais ir skaiciais, bei juostele. Man tai fainas jis, jokios jegos nereikia spudziant. Embosini sau raidytes ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
...as pasigirsiu smile.gif vakar buvau tokiam namu dekoravimo centre, cia Baltarusijoj taip vadinasi prekybcentris Senuku tipo smile.gif kaip ir eiline valgykla pas juos vadinasi RESTORANAS lotuliukas.gif galima numirt is juoko lotuliukas.gif - nieko ypatingo neradau, tuo labiau kad lyginant kainas su LT tai viskas labai brangu smile.gif bet radau tokiu servieteliu kaip Toks panaudojo savo LO darytam per kursus... ir man atrododo kad papigiai ax.gif 50vnt (10cmskersmens) servieteles beveik 2LT 12vnt (28cm skersmens) servieteles beveik 3LT - labai dziaugiuosi siuo pirkiniu ir tikiuosi greitu laiku kur nors panaudoti, atvirukui ar Loliukui smile.gif gal kas nors noretu ax.gif dovanu ax.gif

user posted image

...pasigyriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 kovo 2009 - 14:25
Lauramama, tada ir aš jo galutinai noriu doh.gif

Lawrute
, geras pirkinys biggrin.gif Lauksim darbelių dabar su jom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 26 kovo 2009 - 12:18
QUOTE(Lawrute @ 2009 03 26, 11:50)
...as pasigirsiu smile.gif vakar buvau tokiam namu dekoravimo centre, cia Baltarusijoj taip vadinasi prekybcentris Senuku tipo smile.gif kaip ir eiline valgykla pas juos vadinasi RESTORANAS lotuliukas.gif  galima numirt is juoko lotuliukas.gif  - nieko ypatingo neradau, tuo labiau kad lyginant kainas su LT tai viskas labai brangu smile.gif bet radau tokiu servieteliu kaip Toks panaudojo savo LO darytam per kursus... ir man atrododo kad papigiai  ax.gif 50vnt (10cmskersmens) servieteles beveik 2LT 12vnt (28cm skersmens) servieteles beveik 3LT - labai dziaugiuosi siuo pirkiniu ir tikiuosi greitu laiku kur nors panaudoti, atvirukui ar Loliukui smile.gif gal kas nors noretu  ax.gif dovanu  ax.gif

...pasigyriau doh.gif

As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais?
Papildyta:
QUOTE(relija @ 2009 03 26, 13:17)
Lauramama, tada ir aš jo galutinai noriu  doh.gif

Lawrute
, geras pirkinys biggrin.gif Lauksim darbelių dabar su jom  bigsmile.gif

Sakai g.gif As paimsiu i kelione savaitgali ji tada. kadangi tave planuoju vis tiek aplankyti, bent ant plento,tai jei gera busi leisiu pamygt kelis kartus, o gal apsigalvosi lotuliukas.gif Siaip, be jokiu problemu galesiu uzsakyti.

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 kovo 2009 - 14:26
[quote=lauramama,2009 03 26, 17:34]
As man regis zinau apie ka tu cia kalbi. Vilniuje vienoje parduotuveje yra visokiu dydziu, spalvu ir rastu tu servietku. Jos popierines iskarpytais krasciukais?
Papildyta:

o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti smile.gif
Atsakyti
[quote=Lawrute,2009 03 27, 10:59]
[quote=lauramama,2009 03 26, 17:34]
Papildyta:

o kokioj parduotuvej Vilniuj yra - visia butu ydomu pasiziureti ir kitokiu spalvu ysigyti smile.gif
[/quote]
Parduotuve Ukmerges gatveje, netoli KIA motors centro, berods ZANA vadinasi, ten visokie indai, serveteles , padeklai ir pan. tai as ten tarp ju ir maciau.
Atsakyti
rodausi su naujaisiais savadarbiais stampukais ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 27, 14:14)
rodausi su naujaisiais savadarbiais stampukais  ax.gif

Linutuk, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif alia kaip fainai gavosi tie LO, kuriuos dekoravai savadarbiais štampukais !!! thumbup.gif

aš vieną lapą tos creplos turiu, tik va, kur jos daugiau gauti? gal žinai kas prekiauja ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 03 27, 14:21)
Linutuk,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  alia kaip fainai gavosi tie LO, kuriuos dekoravai savadarbiais štampukais !!!  thumbup.gif

aš vieną lapą tos creplos turiu, tik va, kur jos daugiau gauti? gal žinai kas prekiauja ?  bigsmile.gif
nezinau rolleyes.gif , gali buti, kad jau paskutinius iskrapsciau is Lauramama blush2.gif ax.gif
Atsakyti