Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės

QUOTE(Scrap8 @ 2009 04 29, 14:07)
Siaubas blink.gif Simple Scrapbooks jau užsidarė, CK bankrotavo--atsiskaito tik 40% ko esa skolingi savo dizaineriam ir mum kitom "retkartinem", 3 SB pardes šalia manęs užsidarė per pastaruosius 1-2 metus, ...o dabar mano mėgiamiausias žurnalas krenta....depresija verysad.gif

blink.gif tikrai ta krizė kirto...labai liūdna unsure.gif Bet aš manau, kad visa tai laikinai - turėtų po kelių metų viskas vėl stotis ant kojų ir pasirodys dar geresni žurnalai/produktai 4u.gif Vistik po tokių krizių labiau pradedama kreipti dėmesį į kokybę, išliekamąją vertę, o ne tik į masinį vartojimą mirksiukas.gif Aš kažkaip tikiu, kad visa tai į gerą 4u.gif
Atsakyti
Šiandien buvau užsukusi pas Laurą iš Creativos... Raudondvario plentan... Manau kad tos kurioms tkrai reiks pasižiūrinėt mielai galės užsukti į ofisą... Aš šiandien nusipirkau 15X15 popieriukų rinkinių... ir keletą štampukų... ax.gif
Atsakyti
o as siandien buvau tiimari, nusipirkau kliju, daugiau scrapo priemoniu neradau ax.gif
Atsakyti
merginos, reikia pagalbos, uzsinorejau pasipildyti stampavimui rasalu atsargas, bet jau kuris laikas neapsisprendziu ka pirkti doh.gif
kurios turite tokias rasalu gelytes, kuo juos skiriasi , as aprasyma passiskaiciau, tai kaip ir suprantu kas ir su kuo, bet man tiesiog ydomu, kokie skirtumai jais dirbant, jauciu man jau vaidenasi, nes buvau isitikinus, kad ScrapManija bloge buvo apie tai rasoma, bet dabar nors uzmusk nerandu doh.gif

Fluid Chalk Petal Point Ink Pads
user posted image

ColorBox Petal Point Pigment Pads
user posted image
Atsakyti
Linutuk, skaityk CIA
Sudetim skiriasi sie rasalai. Tie pirmieji liejasi jei juos veiksi vandeniu, nes jie vandens pagrindu (fliud), o pigmentiniai rasalai dziuna ilgiau bet jie nelieja, nes berods aliejaus pagrindu yra, o ne vandens.
Rasalai:
Pigmentiniai-aliejaus pagrindu, sodrios splavos, ypac kurie yra chalks (kalkiu pagrindu), labiausiai tinka su akriliniais stampukais (ir su medinukais)
Dy inks - vandens pagrindu, neryskiu spalvu, ant lygaus popieriaus, tinka su medinukais - guminiais stampukais, su akriliniais - prastai.
Fluid (chalks) inks - vandens pagrindu, taciau sodriu spalvu, nes yra kalkiu priemaisu, tinka su akrilinais stampais.

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 07, 13:11)
Linutuk, skaitykCIA
ta tai radau, bet kaskur ji buvo ikelus tokia nuotrauka su visokiais pavyzdukais kaip kas nudazo, dar pamenu sunumeruota buvo doh.gif , bet akis isvarvinau ir vistiesk neradau lotuliukas.gif
Sudetim skiriasi sie rasalai. Tie pirmieji liejasi jei juos veiksi vandeniu, nes jie vandens pagrindu (fliud), o pigmentiniai rasalai dziuna ilgiau bet jie nelieja, nes berods aliejaus pagrindu yra, o ne vandens.
Rasalai:
Pigmentiniai-aliejaus pagrindu, sodrios splavos, ypac kurie yra chalks (kalkiu pagrindu), labiausiai tinka su akriliniais stampukais (ir su medinukais)
Dy inks - vandens pagrindu, neryskiu spalvu, ant lygaus popieriaus, tinka su medinukais - guminiais stampukais, su akriliniais - prastai.
Fluid (chalks) inks - vandens pagrindu, taciau sodriu spalvu, nes yra kalkiu priemaisu, tinka su akrilinais stampais.
aciukas

niekaip neapsisprendziu ka pirkti doh.gif
Atsakyti
bet kaskur ji buvo ikelus tokia nuotrauka su visokiais pavyzdukais kaip kas nudazo, dar pamenu sunumeruota buvo doh.gif

cia?
Reikejo nueiti i kategorija: Sendinimo Technika" ir kaip baigsis skelbimai pacioj apacioj spaust "Previous Entries"--tada senesnius skelbimus parodys.
Puikiai paaiskino Lauramama esminius skirtumus.
Bet dar klausimas- ar tu konkreciai sias spalvas renkiesi- tarp siu dvieju gelyciu? As mettalic spalvu retai naudoju palyginus su labiau naturaliom spalvom. Dazniausiai naudoju rudas, juodas, raudonas, zalias.
Atsakyti
cia?
Reikejo nueiti i kategorija: Sendinimo Technika" ir kaip baigsis skelbimai pacioj apacioj spaust "Previous Entries"--tada senesnius skelbimus parodys.
nu jau buvau pradejus manyti kad man pasivaidene buvo lotuliukas.gif aciu 4u.gif
Bet dar klausimas- ar tu konkreciai sias spalvas renkiesi- tarp siu dvieju gelyciu? As mettalic spalvu retai naudoju palyginus su labiau naturaliom spalvom. Dazniausiai naudoju rudas, juodas, raudonas, zalias.
neee hihihi.gif , ta nuotrauka keliau, nes gerai ir ryskiai matesi uzrasai ant dezutes biggrin.gif , siaip man truksta zaliu, rudu ir truputi rausvu atspalviu, tai kol kas dar tik rinkimosi stadijoje doh.gif ,
Atsakyti
As tuos metalic turiu, pirkausi kalediniams atvirukams, bet labai nusivyliau spalvom, to blizgesio nematyti, o spalvos tamsokos ir tokios chemines. Nepatiko man. Pabandysiu tau per AZ parasyti ka naudoju ir kaip kas ka daro.Kas patinka kas ne. As kazkada siuliau daryti tokia akcija savanoriska, kad merginos parasyti megstamiausias priemones, kiek ko ir kaip naudoja, kas tinka, kas nuvyle ir pan. Jauciu po operacijos pirmu reikalu pati ta padarysiu - aprasysiu savo priemones ir pastebejimus ax.gif
Atsakyti
Linutukai, man isvis tos gelytes formos nepatinka schmoll.gif . Ysivaizduok, jei tu stampuoji su viena spalva ir keleta kartu. Tu isemusi tos spalvos negali siaip padeti salia kur, turi ystatyti atgal y gelyte. Ir jei nenori kad tuo paciu dziutu ir kitos spalvos, turesi vis uzdengti su dangteliu. Sakyciau velniskai nepatogu. Man atrodo patogesni naudoti tie kurie vienas ant kito dedasi.
Na sunkiai einasi paaiskinti, bet tikiuosi supratai 4u.gif
Atsakyti
joooo supratau, ir man tokia mintis buvo atejus, vis svarsciau, be to as jau turiu kelias pagrindines spalvas, na tokias kaip raudona, melyna, geltona ir juoda, tai dabar kaskaip sunku issirinkti koki nors rinkinuka, nenoriu susidubliuoti, gi krize lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 05 07, 15:26)
Linutukai, man isvis tos gelytes formos nepatinka schmoll.gif . Ysivaizduok, jei tu stampuoji su viena spalva ir keleta kartu. Tu isemusi tos spalvos negali siaip padeti salia kur, turi ystatyti atgal y gelyte. Ir jei nenori kad tuo paciu dziutu ir kitos spalvos, turesi vis uzdengti su dangteliu. Sakyciau velniskai nepatogu. Man atrodo patogesni naudoti tie kurie vienas ant kito dedasi.
Na sunkiai einasi paaiskinti, bet tikiuosi supratai 4u.gif

As turiu ir tuos kur vienas ant kito dedasi. Galiu paskyti, kad su jais sendinti krastus yra beveik neimanoma. Man visos kempineles nusokinet baigia. ir nepatogu. O is gelytes isemus viena spalva, ja gali padeti ant popierius pavertus ant sono, rasalo padas nesiliecia su popieriumi. as kazkaip visai paprastai su jomis tvarkausi, ir krastam paspalvinti jie idealus ir patogus laikyti.
Mano megiamiausias rinkinys
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 07 gegužės 2009 - 17:08