Toliau demonstruojam savo darbus ir dalinam patarimus
Papildyta:
59 tema
Koks gražus kvietimas užeiti Ačiū
laba diena, siuvinejimo megejos)
Norejau paklausti, gal kas turite tokia schemute is serijos afrikietiskos istorijos? man taip patiko, labai noreciau visas keturias figuras issiuvineti...
http://www.ma-dam.ru...u_parent_id=459
Norejau paklausti, gal kas turite tokia schemute is serijos afrikietiskos istorijos? man taip patiko, labai noreciau visas keturias figuras issiuvineti...
http://www.ma-dam.ru...u_parent_id=459
Sveikos,
Registruojuos ir aš naujuose namučiuose.
Registruojuos ir aš naujuose namučiuose.
QUOTE(Čerčikas @ 2009 02 27, 14:40)
labai grazu
nepamenu kuri is musu puikiu auksarankiu žadėjo siuvinėti šias puikias karvytes, bet labai smalsu ar jos jau išsiuvinetos ir kaip atrodo "gyvai"
dar pamenu, kad ta auksaranke originalų rinkinį siuntėsi
karvutės šios:
nepamenu kuri is musu puikiu auksarankiu žadėjo siuvinėti šias puikias karvytes, bet labai smalsu ar jos jau išsiuvinetos ir kaip atrodo "gyvai"
dar pamenu, kad ta auksaranke originalų rinkinį siuntėsi
karvutės šios:
Man rods, Zhuvycia siuntėsi Išsiuvinėto dar nerodė
QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 27, 15:38)
Aš "nupiešiau" va tokius garus:
visai gerai gavosi man su garais gražiau nei be jų
Super kavos mergaitė su garais aš irgi dabar su ja vargstu, kažkaip lėtai man ji siuvinėjasi, neturiu ūpo visai
Labukas,
nu man tai kaip diena taip naujiena
reikia pagelbos - patarimo, čia jau klausiau dėl skirtingų dydžių kryžiukų, o dabar dar atradau, kad skiriasi ir siūliukų skaičius, na kad tie maži x siuvinėjami su 1, o tie didesni X su 2, tai jau išsiaiškinau, o pasirodo, kad kai kurios spalvos tų X siuvinėjami dar ir su 3 - tai čia kaip suprasti - gausis vos ne 3D efektas ar kaip - gal kuri turit patirties su tokiu reikalu, nes toj schemutėj kur turiu - tai viskas ukraniečių ar tai baltarusų kalba ir info nu labai mažai
nu man tai kaip diena taip naujiena
reikia pagelbos - patarimo, čia jau klausiau dėl skirtingų dydžių kryžiukų, o dabar dar atradau, kad skiriasi ir siūliukų skaičius, na kad tie maži x siuvinėjami su 1, o tie didesni X su 2, tai jau išsiaiškinau, o pasirodo, kad kai kurios spalvos tų X siuvinėjami dar ir su 3 - tai čia kaip suprasti - gausis vos ne 3D efektas ar kaip - gal kuri turit patirties su tokiu reikalu, nes toj schemutėj kur turiu - tai viskas ukraniečių ar tai baltarusų kalba ir info nu labai mažai
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 26, 21:07)
reik konkurso užrašui, koks labiausiai tiktu šiam??
"Be kavos, aš kaip marsietis..."
QUOTE(etaeta @ 2009 02 27, 12:00)
labai gražūs
o kokio dydžio jie??
QUOTE(astulia @ 2009 02 27, 16:02)
visai gerai gavosi man su garais gražiau nei be jų
man be garu visai ji nesižiuri, o čia labai