28-oji tema
Kūrybai reikia kantrybės, be jos nieko nepasiekiama.
(N.Gogolis)
Taigi - KANTRYBĖS - mokantis, KANTRYBĖS - mokant, KANTRYBĖS - kuriant, KANTRYBĖS...
Pirma tema
...
17 tema (čia rasite nuorodas ir į ankstesnes temas)
18tema
19 tema
20 tema
23 tema
24 tema
25 tema
Ką reikia turėti norint pradėt dirbti:
1. Daiktas, kurį norite dekoruoti.
2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t.
3. PVA klijai (lipalas)arba universalūs klijai dekupažui.
4. Akriliniai dažai.
5. Teptukai.
6. Žirklės.
7. Lakas (akrilinis ar kitoks).
NAUDINGOS NUORODOS:
Tekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21)
www.senasnaujas.lt prekės dekupažui ir įvairiems rankdarbiams (internetu),
www.daivosmene.com Rankdarbiautojų klubas, kūrybos studija, vyksta įvairių temų dekupažo bei kitų rankdarbių kursai, prekyba daiktais dekoravimui. Visoje Lietuvoje organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai.
www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperiafirmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18)
www.artmanija.com čia mes perkam priemones dekupažui - galima užsisakyti internetu, parduotuvė Klaipėdoje, Šimkaus g. 3 / Vytauto g. 30, parduotuvė-klubas VILNIUJE - Pylimo 33. Organizuojami dekupažo kursai.
www.hobbycentras.lt prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija")
www.creativa.lt-prekės dekupažui, scrapbooking ir kitoms technikoms. Internetinė prekyba ir parduotuvė Kaune, Daukšos 22-2. Organizuojami kursai.
www.menassau.lt Šv. Stepono 9, klubas, organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai
www.dekovita.lt - prekės dekupažui ir kitiems įvairiems rakdarbiams (internetu).
"Menoja" - dekoravimo studija, Šiauliuose, Dvaro 79. Dekoravimo priemonės, dovanos, kursai.
Dekupažo darbų kolekcija
Keičiamės ir parduodam servetėles
Video pamokos:Ieškoti čia
Aprašymai su nuotraukomis:Rasite čia
Darbų galerijos internete:Žiūrėkite čia
Produktai:Taip pat čia
Forumai:Čia
Paveiksliukų lobynai:
Nuorodų į paveikslėlių lobynus ieškokite ankstesnėse temose (pirmame poste).
Forumo merginų paveikslėlių saugykla
DAUG FILMUKŲ APIE DEKUPAŽĄ - SPAUSK
jau patvarkiau. turetu atidarineti
Jau ir vėl nauja tema Mūsų ratas vis didėja
QUOTE(grite @ 2009 02 21, 13:19)
Jau ir vėl nauja tema Mūsų ratas vis didėja
aha tokių truputį pasiligojusių daugėja
Cia vienas is baisiusiu virusu
Labai šaunu, kad daugėja
Merginos, kurios atidarinėjate naują temą dekupažo, būkit geros, į pirmą postą įkelkit nuorodas į senesnes temas.
dabar jau 28 tema, o ten nuoroda į 25 tiktai paskutinė.
o norint susirasti 26, 27 ieškok kaip adatos šiene
Merginos, kurios atidarinėjate naują temą dekupažo, būkit geros, į pirmą postą įkelkit nuorodas į senesnes temas.
dabar jau 28 tema, o ten nuoroda į 25 tiktai paskutinė.
o norint susirasti 26, 27 ieškok kaip adatos šiene
sveikos,
gal galit kas padeti - nulakavau juodai dazyta daikta akriliniu matiniu laku, bet jis isdziuves liko papilkejes, toks lyg pienu apipiltas ka daryt? bandziau su svitriniu pasveist, bet nesikeicia...
nemazai esu darbu padarius, bet tokio dalyko dar nepasitaike, lakas is Senuku, su juo dar tik pirma darbeli lakavau
klausimas - ar cia lakas prastas, ar skiest su vandeniu reikejo, o gal dar kokia kita priezastis?
gal galit kas padeti - nulakavau juodai dazyta daikta akriliniu matiniu laku, bet jis isdziuves liko papilkejes, toks lyg pienu apipiltas ka daryt? bandziau su svitriniu pasveist, bet nesikeicia...
nemazai esu darbu padarius, bet tokio dalyko dar nepasitaike, lakas is Senuku, su juo dar tik pirma darbeli lakavau
klausimas - ar cia lakas prastas, ar skiest su vandeniu reikejo, o gal dar kokia kita priezastis?
[quote=Avijacija,2009 02 21, 13:33]
[/quote
Sita liga gydoma akriliniais dazais, lakais, servetelem ..... Ir vel klausiu : gal yra bendraminciu is Ignalinos r. ar netolimu kaimynu . Atsiliepkit, negi as viena toookia paplaukusi ezeru kraste ?
[/quote
Sita liga gydoma akriliniais dazais, lakais, servetelem ..... Ir vel klausiu : gal yra bendraminciu is Ignalinos r. ar netolimu kaimynu . Atsiliepkit, negi as viena toookia paplaukusi ezeru kraste ?
QUOTE(bulbul @ 2009 02 21, 15:40)
sveikos,
gal sadolin celco? man taip buvo,teko vel dazyt ant virsaus dazais ir naudot kita laka.
QUOTE(*Mulate* @ 2009 02 21, 16:28)
gal sadolin celco? man taip buvo,teko vel dazyt ant virsaus dazais ir naudot kita laka.
ne, kazkoks is pigesniu bet pasirodo ne man vienai taip atsitiko
nu kaip gaila kad reikia perdaryt is naujo
pabandyk ant krasciuko koki kita laka ,gal net aerozolini geriausia,gal isryskes ir neteks perdazyt