Nuo PMS labai padeda
is savo patirties pasakysiu ,kad nakvisu aliejus padeda ,kai pries menstruacijas tempia krutines geriant alieju tikrai jokio tempimo,verzimo nebeliko bet dar geresnis yra AGURKLIU ALIEJUS.jis netgi drekina sausa oda jei sudomino,tai susirasit per google.as butent pirkau ONAGRE /nakvisa,agurkle,vitC/ tai
Labutes, nakvisos aliejaus kapsules geriu berods 5 metai, na del hormonu gal ir reguliuoja ir tvarko kazkiek is vidaus, bet nagai kaip buvo luzinejantys taip ir liko, jokiu sustiprejimu tikrai nejauciu
QUOTE(tetarima @ 2009 07 27, 19:37)
Labutes, nakvisos aliejaus kapsules geriu berods 5 metai, na del hormonu gal ir reguliuoja ir tvarko kazkiek is vidaus, bet nagai kaip buvo luzinejantys taip ir liko, jokiu sustiprejimu tikrai nejauciu
o aš jaučiu, ant nagų tai tikrai
Aš jau antrą mėn. geriu nakvišas. Tikrai nesu tokia ragana, kaip buvau Nesinori prieš mmm nei parėkaut, nei pabliaut Geras daiktas.
Gėriau nakvišų apiejų apie metus. Per tiek laiko pamiršau ir jų veikimą bet gėriau ir tiek, kaip ir kitus vitaminus na ir dabaigus savo bonke, naujos nebepirkau. Tai jau mėnuo kaip negeriu, nu božė moj žinokit kažkokie klaikūs nuotaikų svyravimai prieš mmm, ištisai pikta ir nepatenkinta viskuom nu žodžiu siaubas.
Tik nežinau ar prakentėt porą menesių ir viskas apsiramins, ar lėkt vėl pirkt? Ar galimą kaži gerti nakvišų apiejų pastoviai?
Tik nežinau ar prakentėt porą menesių ir viskas apsiramins, ar lėkt vėl pirkt? Ar galimą kaži gerti nakvišų apiejų pastoviai?
QUOTE(convict @ 2009 07 30, 16:32)
Gėriau nakvišų apiejų apie metus. Per tiek laiko pamiršau ir jų veikimą bet gėriau ir tiek, kaip ir kitus vitaminus na ir dabaigus savo bonke, naujos nebepirkau. Tai jau mėnuo kaip negeriu, nu božė moj žinokit kažkokie klaikūs nuotaikų svyravimai prieš mmm, ištisai pikta ir nepatenkinta viskuom nu žodžiu siaubas.
Gydytoja sakė, kad geriau daryt pertraukas, pagert porą mėn, po to porą mėn pertrauką daryt.
O man nieko gero iš to nakvišų aliejaus (geriau prieš 1,5 metų) girdėjau daug kam padeda, bet ech man nea ... nei menesinės nesusitvarkė, nei plaukai ar nagai, oda ... dabar vėl toki problemyčių atsirado - galvoju gal vėl pabandyt jų gal yra įvairių? ar jie visi "vienodi"?
Papildyta:
gal man šio stipresnio ir reikėjo (šiaip nežinau ar gėriau stipresnį ar silpnesnį )
Papildyta:
QUOTE(strazdanaite @ 2009 07 24, 19:10)
as prisiskaiciau ir nusprendziau nusipirkti, taigi sendien kaip tik buvai vaistineje ir nusipirkau. vaistininke sake jog yra du: vienas silpnesnis o kitas stipresnis tai ta stipresni isigyjau taip giria ji visos, ziuresim kaip bus
gal man šio stipresnio ir reikėjo (šiaip nežinau ar gėriau stipresnį ar silpnesnį )
QUOTE(strazdanaite @ 2009 07 24, 18:10)
vienas silpnesnis o kitas stipresnis tai ta stipresni isigyjau taip giria ji visos, ziuresim kaip bus
silpnesnės po 500 mg, stipresnės po 1000 mg, skirtumas toks, kad po 500 mg reik gert 2kart dienoj, o 1000 mg 1kart dienoj. ar ne tas pats gaunas?
QUOTE(convict @ 2009 07 30, 16:32)
aš geriu jau gerus pusę metų
man kosmetologė sakė, kad jų poveikis tik po kelių mėnesių pasimato, manau, kad neužtenka gert tik porą mėnesių
aš prieš tai gerus metus jas gėriau, paskui mečiau, buvo tragedija, labai spuogai pradėjo augt, matyt hormonai išsderino
o dabar po pusės metų gerimo vėl džiaugiuos gražia oda, nepalyginsi su tuom, kad buvo
vartoju nakvisu alieju jau 6 men ir nepastebejau jokiu pakitimu tai yra nei i geraja puse nei i blogaja, baigsiu pakuote ir daugiau nebegersiu nes nematau prasmes
As katik pradejau gert nakvisu alieju stipresni. O mano paauglei dukrai kosmetologe liepe pagert silpnesni - del spuogu ir siaip moterisku problemeliu.
As pradejau neseniai gerti nakvisu alieju. Nusipirkau 100kapsuliu tai uzteks ilgam,nes gerti po viena kapsule reikia. Nezinau ar nuo nakvisos toks poveikis, bet pastebejau, kad reciau tepu rankas kremu po plovimo