QUOTE(*coliukeee* @ 2009 02 15, 21:44)
O siandien va dar siltas gaminys, vaisinis keksas Nezinau kieno cia receptas, bet turiu atsispausdinus:
3 kiausiniai
165 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
1,5 š. romo (as pyliau vysniu likeli)
1 citrinos sultys
165 g sviesto
330 g miltu
2,5 a.s. kepimo milteliu
75 g razinu
75 g dziovintu vaisiu (as dar dejau sauja zemes riesutu)
Kepimo programa skirta pyragui (duonkepeje).
3 kiausiniai
165 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
1,5 š. romo (as pyliau vysniu likeli)
1 citrinos sultys
165 g sviesto
330 g miltu
2,5 a.s. kepimo milteliu
75 g razinu
75 g dziovintu vaisiu (as dar dejau sauja zemes riesutu)
Kepimo programa skirta pyragui (duonkepeje).
Šitą man kaip tik vakar Šilingė buvo nurašiusi iš tos knygelės kur prie duonkepės pridėta, taigis Moulinex'o receptas
O aš tai vienžo nusivyliau... Tris kepinius kepiau jau: Sonatinos kiaušininę duoną (pavyko puikiai, labai džiaugiuosi, kad tai buvo mano pirmasis kepinys ) ir iš duonekpės instrukcijoje pateikiamų kelių receptų - citrininį keksą ir prancūzišką duoną. Tai labai nusivyliau tais receptais Ten jie tiek prigrasinę, kad atidžiai atmatuoti viską tiek kiek parašyta ir t.t. MB jau net juokėsi iš manęs, kad aš kaip vaistinėj viską matavau ir svėrinėjau Ir vis tiek abu kepiniai nekokie. Kekso tešla gavosi labai kieta ir jau čia ryškiai recepto, o ne mano kaltė. O duonytė tai iškilusi sukrito mažumėlę Nu aš irgi taip linkusi manyti, kad nekalta esu Nes labai jau tiksliai viską atmatavau pagal receptą
Tai dabar nutariau, kad baigta su tais receptais iš instrukcijos Kepsiu pagal supermamyčių receptus