Sveiktutes, labai sudomino neseniai Vilniuje atidaryta vintage stiliaus parduotuve "Kandis", bei jau seniau gyvuojanti "Vintage Botique". Gal kurios ten lankesi ir galetu papasakoti apie jas, kaip ta naujoji parduotuvele, ar ten yra idomesniu drabuzeliu ? Kokios kainos? Gal galesit ir pirkiniu nuotraukas ikelti?
Tiksliai buvau visai pamirsusi
Kas dien praeinu pro ta vieta daugybe kartu, butinai reiks uzeiti, turetu buti labai idomu. O dar parduotuves darbo laikas toks naktinis
Kas dien praeinu pro ta vieta daugybe kartu, butinai reiks uzeiti, turetu buti labai idomu. O dar parduotuves darbo laikas toks naktinis
QUOTE(VR999 @ 2009 02 12, 15:51)
Tiksliai buvau visai pamirsusi
Kaip faina Butinai pasidalinki ispudziais su mumis, papasakok kaip ten ta visa sistema verda? Ar ten yra kazko savito, dvelkiancio snenove, ar tiesiog zymiu dizaineriu drabuziu isparduotuve
Jei ka isigysi, labai smagu butu jei pademonstruotum
O parduotuves, jei neklystu "Kandis" - Stikliu gatvej, o "Vintage Botique" Arkliu gatvej.
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2009 02 12, 16:02)
Nebuvau nei vienoje, bet Vintage boutigue turi savo puslapi http://www.vintageboutique.lt/
kainos...
kainos...
Girdejau kad sioje parduotuveje galima atrasti idomiu daiktu, taciau didesne dalis ju nera senoviniai ar senovinio stiliaus, daznai joje keiciasi ir papildomas asortimentas zymiu dizaineriu isparduodami drabuziai ir aksesuarai...
Kainos aisku irgi nemazos, bet jei labai grazus daiktas, juk negaila aisku proto ribose
Labai domintu jei kas papasokotumet apie naujaja "Kandis" parduotuve O gal zinote dar kitu parduotuviu panasaus prekiu asortimento
paziurejus i ju internetini psl-man tai visai neprimena vintage stiliaus,gal kai kurie aksesuarai,bet kainos
galima internete,ypac ebay rasti tikrai geresniu daikciuku ir uz mazesne kaina pabandyt isigyt
galima internete,ypac ebay rasti tikrai geresniu daikciuku ir uz mazesne kaina pabandyt isigyt
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 02 12, 16:44)
paziurejus i ju internetini psl-man tai visai neprimena vintage stiliaus,gal kai kurie aksesuarai,bet kainos
..... atrodo radau ir as Smagu kad pasiulot vis daugiau galimybiu isigyti Vintage stiliaus drabuziu ir aksesuaru
Laukiam pasisakymu apie naujaja parduotuve "Kandis" Vilniuje
wuoooojei, man nepatinka daiktai, kokių paieškojus ir dar geresnių rastum humanose ir sendaikčių turguose ar interneto platybėse ir žyyyyymiai už mažesnę kainą.
O toje parduotuveje Arkliu g. buvau ne viena syki.
Labai patiko, nors nieko nenusipirkau, nes ieskojau konkretaus daikto - sukneles gimtadieniui
Bet isimatavau visas sukneles, tokiu buvo
Tik man netiko arba modeliukas arba spalva (prapuolu joje)
Bet pardaveja labai maloni, paslaugi......
Labai patiko, nors nieko nenusipirkau, nes ieskojau konkretaus daikto - sukneles gimtadieniui
Bet isimatavau visas sukneles, tokiu buvo
Tik man netiko arba modeliukas arba spalva (prapuolu joje)
Bet pardaveja labai maloni, paslaugi......
joooo..... panasu, kad pas mus vintage stilius kazkaip kitaip suvokiamas, nei visam pasaulyje.... pasiziurejau i tas prekes internete: jie gal su protu susipyke? tokiu kainu dar gerai paiekoti reikia na ir kas, kad garsus vardai, kaip coco ar pan.? Juk tikri vintage vintage daiktai automatiskai deveti buna, tai kokie tukstanciai uz juos gali buti mokami? Toms, kas tikrai megsta vintage - visi geri, kokybiski, originalus ir tikrai vintage daiktai randami, taip vadinamuose skudurynuose arba ebay, arba uzsienyje,kur kainos suvokiamos. Kur sukneles, batu ar rankines vidutine kaina sukasi apie 20-30 doleriu. Kaip jus manot is kur visokios Kandys tuos rubus traukia, o paskui uz nesuprantamas sumas parduoda? tik gerai paieskoti reikia
Zinoma, nes tie drabuziai jie deveti ar is antru ranku, kaip pavadinsi nepagadinsi
O Arkliu g. tai irgi sake, kad negali numatyti kada ka nors gaus, nes neaisku kada kokia moterele ka atnes
Tokiose tik atsitiktinai gali ka rasti, palnuoto pirkinio ten neisivaizduoju.
Ir segiu ten tokiu dailiu buna, bet panasiu galima rasti pas merginas, kurios daro papuosalus Ir daug pigiau
O Arkliu g. tai irgi sake, kad negali numatyti kada ka nors gaus, nes neaisku kada kokia moterele ka atnes
Tokiose tik atsitiktinai gali ka rasti, palnuoto pirkinio ten neisivaizduoju.
Ir segiu ten tokiu dailiu buna, bet panasiu galima rasti pas merginas, kurios daro papuosalus Ir daug pigiau
tai vat, ši parduotuvė kaip perpardavėjas veikia...gal gerai toms, kas neturi laiko ir turi netuščią piniginę.
QUOTE(Arbuzu @ 2009 02 12, 22:42)
tai vat, ši parduotuvė kaip perpardavėjas veikia...gal gerai toms, kas neturi laiko ir turi netuščią piniginę.
aga, arba toms, kurioms rodos, kad coco uz 1000 yra geriau ir kokybiskiau uz coco kur kainuoja 50 cia kalbu apie originalus, jei ka
o cia siaip vintage gerbejoms: ir grazu ir naudingu nuorodu daugybe
http://www.thecherryblossomgirl.com/