pirma tema
antra tema
trečia tema
ketvirta tema
penkta tema
šešta tema
septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
skanaus!
ČIA RENKASI PAČIOS IŠRADINGIAUSIOS IR SUMANIAUSIOS KULINARĖS. ANT JŲ PIETŲ STALO VISADA GARUOJA PATYS PUIKIAUSI PATIEKALAI.
Ačiu deimapov už gražius namelius
Nu plepes
deimapov 88
ssiimmaa 43
indria 37
deimapov 88
ssiimmaa 43
indria 37
kokie parsiukai grazus
as neperku niekada grietines ir .....misinio (nebeatsimenu tu visu zodziu). tik grietine. be to nepasakyciau kad ir ta kaina labai baisiai skiriasi.. sviesto nenaudojam, kazkaip taip pripratom, sunkiai tepdavos, o ir ant staliuko nieks jo greit nesuvartodavo, gaila mest paskui, tai perejom jau senai ant margarino. sviesto nusiperku jei tik kazkoki patiekala gaminu ir reikia sviesto. bet ir tada perku gryna, o ne svisto ir riebalu misini. tai va.
QUOTE(deimapov @ 2009 02 10, 13:27)
nes jiems dabar akcija
Papildyta:
Šiandien Norfoje pirkau Kiaulienos sriubos rinkinį. nusipirkau kilogramą, sumokėjau 3,89. tai tame maišelyje yra 8 gabaliukai tų kaulų, 4 iš jų šonkauliai, likę 4 kiti kaulai. tai manau tikrai labai apsimoka pirkti tokius riubos rinkinius. mėsos tikrai nemažai ant jų, o kaip skanu ne tik nukaulinti, bet man patinka ir su garstyčiomis nuo kaulų virtą mėsą valgyti, o ir sriuba išeis tai čia ryt užsiimsiu tuom
Papildyta:
Šiandien Norfoje pirkau Kiaulienos sriubos rinkinį. nusipirkau kilogramą, sumokėjau 3,89. tai tame maišelyje yra 8 gabaliukai tų kaulų, 4 iš jų šonkauliai, likę 4 kiti kaulai. tai manau tikrai labai apsimoka pirkti tokius riubos rinkinius. mėsos tikrai nemažai ant jų, o kaip skanu ne tik nukaulinti, bet man patinka ir su garstyčiomis nuo kaulų virtą mėsą valgyti, o ir sriuba išeis tai čia ryt užsiimsiu tuom
Kalbant apie rinkinius, mėgstu ir aš juos papirkti, bet štai neseniai maximos rinkiny pamačiau 4 kiaulės uodegas sudėtas
tai manau priklauso nuo paciu rinkiniu, nes pvz rimi kazkada varciau tai vieni tikrai jau ne kazi kokie kaulai buvo sudeti, ir uzrasyta galviju kaulu rinkinys. o kiti, kur grazesni ir dar vienas kitas sonkaulis metosi tai jau kiaulienos kaulu rinkinys sriubai. tai tuos ir perkam
As snd mazajai pakepiau kotletuku vistienos, dvi galkutes isemiau is kameros su bulvem ir pietukai gavosi o vakare gaminsiu zuvies kotletus su bulvemis, bus teciui plius dar like vakarykscio troskinuko bliudelis
Šiandien darysiu daržovių sriubą ir troškinsiu vištienos ketvirčius
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 05, 17:33)
7 gr sausų mielių
1,5 puodelio šilto vandens
2 a.š. cukraus
2 a.š. druskos
1/4 puodelio aliejaus
3,5 puodelio miltų
česnakas, sūris
Miles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos. Supilti aliejų ir 2 puodelius miltus, druską ir išminkyti. Palaipsniui berti likusius miltus ir minkyti, kol tešla taps eleastinga. Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį ( šeima mano mėgsta česnaką tai dedu jo visą galvutę, o sūrio apie 200 gr, dedu kokį turiu, bet skaniausia su kietu sūriu), abu juos permaišyti ir dėti ant viršaus tešlą, ją kočioti tol, kol ant stalo neliks česnako ir sūrio, jie turi pasiskirstyti po visą tešlą. Taip išminkytą tešlą aptepti aliejum, aš susivilgau aliejum rankas ir apglostau tešlą. Taip apteptą tešlą dėti į dubenį, apdengti ir kildinti, kol padvigubės. Kepti 180 temp 30-35 min.
Iš šio recepto man gaunasi dvi duonelės, dedu į mažas skardeles, galima dėti į vieną, ji tada tokia aukšta gaunasi ir ją kepti reiktų ilgiau.
1,5 puodelio šilto vandens
2 a.š. cukraus
2 a.š. druskos
1/4 puodelio aliejaus
3,5 puodelio miltų
česnakas, sūris
Miles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos. Supilti aliejų ir 2 puodelius miltus, druską ir išminkyti. Palaipsniui berti likusius miltus ir minkyti, kol tešla taps eleastinga. Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį ( šeima mano mėgsta česnaką tai dedu jo visą galvutę, o sūrio apie 200 gr, dedu kokį turiu, bet skaniausia su kietu sūriu), abu juos permaišyti ir dėti ant viršaus tešlą, ją kočioti tol, kol ant stalo neliks česnako ir sūrio, jie turi pasiskirstyti po visą tešlą. Taip išminkytą tešlą aptepti aliejum, aš susivilgau aliejum rankas ir apglostau tešlą. Taip apteptą tešlą dėti į dubenį, apdengti ir kildinti, kol padvigubės. Kepti 180 temp 30-35 min.
Iš šio recepto man gaunasi dvi duonelės, dedu į mažas skardeles, galima dėti į vieną, ji tada tokia aukšta gaunasi ir ją kepti reiktų ilgiau.
Aciu
Dukra vel uzsimane kugelio su spirgais. Eisiu kepti
kokie grazus parsiukai ir kiausiniai idomiai pateikti
mes perkam tikra grietine ir sviesta, man skonis ju daug geresnis
pietums pievagrybiu sriuba ir vafliai pertepti rududu, vakarienei plovas su agurkeliais
mes perkam tikra grietine ir sviesta, man skonis ju daug geresnis
pietums pievagrybiu sriuba ir vafliai pertepti rududu, vakarienei plovas su agurkeliais
QUOTE(eiven @ 2009 02 10, 15:14)
Kalbant apie rinkinius, mėgstu ir aš juos papirkti, bet štai neseniai maximos rinkiny pamačiau 4 kiaulės uodegas sudėtas