QUOTE(lucero @ 2009 03 10, 12:54)
Aš nepernešu nei šalčio , nei karščio , ta prasme man turi būti viduriukas , todėl geriausiai jaučiuosi turbūt gegužę ir rugsėjį .... man patinka šiluma vėsi

Merginos su tiroiditu , ar jūs deginatės saulėje , einat į soliarumus ? nes aš tai balta kai sūris , aišku veidą galiu su pudra , bet kas iš to , kūno noriu rudesnio , o tai net sijoną gėdą mautis

draugas sako eik į soliarumą deginkis , nu bet .... aš girdėjau , kad su tiroiditu negalima degintis , pvz mano draugė kur serga tiroiditu ji nesidegina net vasarą , nes tipo mum nuo deginimosi nuo saulės gali atsirasti dėmės baltos ant kūno ..... jai net daktarė sakė , kad negalima degintis..... tai va nežinau dabar kaip čia , su šeima vasarą mėgstam degintis , gulėt kokias 3 val. , o dabar turbūt bus pirma vasarą kai aš biški prisibijosiu degintis
Girdėjau ir aš , kad saulėje būti negerai mums

Soliariumas taip pat ne į naudą...O noriu irgi labai. Na, mano oda dar labai apgamuota, tai ir dėl to privengiu
QUOTE(linamog @ 2009 03 10, 12:59)
Pirmakart girdziu... Visa gyvenima deginausi (aisku, proto ribose, nesu morka), ir nieko, jokiu demiu...
O dėmės gali atsirasti, tai čia pigmentinės vadinamos.Juk jos irgi priklauso nuohormonų...Man yra ir vasarą labai išryškėja, tik ne baltos, o ridos pigmentinės dėmės. Vaikštau kaip nesiprausus

Per žiemą prabąla truputį, o tik saulė aktyvėja ir jos vėl ryškėja