Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas), V-oji

QUOTE(lucero @ 2009 03 09, 19:06)
as kaip tik dabar drebu ir temp 37  biggrin.gif  matai ne tu viena tokia xexe smile.gif svarbu islaikyt nuotaika
Papildyta:
tiroiditas tai yra antikunai ( atpo ) kurie naikina , slopina skydliauke  .... jei jis yra jis sukelia ta hipotiroze dazniausia.... o buna hipotiroze ir be tiroidito , toji lengviau isgydoma , negu su tiroiditu ....

ax.gif nusiteikimas is tiesu labai svarbu. Bet atrodo tokia nedidele temperatura, o sitaip jauciasi....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 09, 15:12)
as butent po dveju men gerdama 0,50 pajutau perdozavimo simptomus ir neklydau...... labai geras rodiklis yra ranku drebejimas , jei tau nedreba jos tai gal dar norma wink.gif sekmes smile.gif

O man zinokit, kai buvo perdozavimas tai rankos ne kiek nedrebejo, tik jauciausi labai labai nervinga ir sirdi jauciau smarkiai.
Papildyta:
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 09, 16:42)
Su sausa oda jau senokai kamuojuosi. Bet labiausiai nervina šaltkrėtis. Ir dabar, kai hormonai daugiau mažiau susinormalizavę    - ypatingai šalta ir šalta doh.gif

Aha, amzinai salta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 03 09, 18:19)
Aha, amzinai salta  doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif nebent vasarą pavyksta sušilti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 03 10, 09:23)
drinks_cheers.gif nebent vasarą pavyksta sušilti biggrin.gif

tai kad pas mane vidinis "pašalas"...Net ir vasarą tam tikrais laiko tarpais krečia...MB sakė pati tuo metu būnu šilta...O oda pašiurpus ir atrodo būsena kaip prieš didelę temperatūrą...
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 10, 10:18)
tai kad pas mane  vidinis "pašalas"...Net ir vasarą tam tikrais laiko tarpais  krečia...MB sakė pati tuo metu būnu šilta...O oda pašiurpus ir atrodo būsena kaip prieš didelę temperatūrą...

drinks_cheers.gif turėjau minty sušylu, kai +30 būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 03 10, 10:22)
drinks_cheers.gif  turėjau minty sušylu, kai +30 būna lotuliukas.gif

o man tai visuomet negerai lotuliukas.gif Nes kaip per karšta, sunkiai "pernešu", prakaituoju kai stora stora karvė......
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 10, 10:24)
o man tai visuomet negerai lotuliukas.gif Nes kaip per karšta, sunkiai "pernešu", prakaituoju kai stora stora karvė......

Man irgi amžinai negerai blink.gif Visada sušalusi doh.gif Vasarą ir tada su megztiniu vaikštau lotuliukas.gif Jei MB įsileistų, tai aš ir į lova atlėkčiau su vilnonėm kojinėm. Tačiau jis vilnos neperneša- kanda jį lotuliukas.gif Vis sakydavau, kad tai nuo darbo- dirbu taip vadinamuose šaldytuvuose,temperatūra ten vos 8 šilumos. O pasirodo tai nuo skydliaukės g.gif Brudas box.gif Ir kas kesičiausiai, atrodo tvanku, nėra kuo kvėpuoti, dušna, bet vis tiek oganizmui šalta bash.gif
Atsakyti
Aš nepernešu nei šalčio , nei karščio , ta prasme man turi būti viduriukas , todėl geriausiai jaučiuosi turbūt gegužę ir rugsėjį .... man patinka šiluma vėsi smile.gif
Merginos su tiroiditu , ar jūs deginatės saulėje , einat į soliarumus ? nes aš tai balta kai sūris , aišku veidą galiu su pudra , bet kas iš to , kūno noriu rudesnio , o tai net sijoną gėdą mautis blush2.gif draugas sako eik į soliarumą deginkis , nu bet .... aš girdėjau , kad su tiroiditu negalima degintis , pvz mano draugė kur serga tiroiditu ji nesidegina net vasarą , nes tipo mum nuo deginimosi nuo saulės gali atsirasti dėmės baltos ant kūno ..... jai net daktarė sakė , kad negalima degintis..... tai va nežinau dabar kaip čia , su šeima vasarą mėgstam degintis , gulėt kokias 3 val. , o dabar turbūt bus pirma vasarą kai aš biški prisibijosiu degintis blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 10, 13:54)
Aš nepernešu nei šalčio , nei karščio , ta prasme man turi būti viduriukas , todėl geriausiai jaučiuosi turbūt gegužę ir rugsėjį .... man patinka šiluma vėsi smile.gif
Merginos su tiroiditu , ar jūs deginatės saulėje , einat į soliarumus ? nes aš tai balta kai sūris , aišku veidą galiu su pudra , bet kas iš  to , kūno noriu rudesnio , o tai net sijoną gėdą mautis  blush2.gif draugas sako eik į soliarumą deginkis , nu bet .... aš girdėjau , kad su tiroiditu negalima degintis , pvz mano draugė kur serga tiroiditu ji nesidegina net vasarą , nes tipo mum nuo deginimosi nuo saulės  gali atsirasti dėmės baltos ant kūno ..... jai net daktarė sakė , kad negalima degintis..... tai va nežinau dabar kaip čia , su šeima vasarą mėgstam degintis , gulėt kokias 3 val. , o dabar turbūt bus pirma vasarą kai aš biški prisibijosiu degintis  blush2.gif  doh.gif

Pirmakart girdziu... Visa gyvenima deginausi (aisku, proto ribose, nesu morka), ir nieko, jokiu demiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 03 10, 12:54)
Merginos su tiroiditu , ar jūs deginatės saulėje , einat į soliarumus ? nes aš tai balta kai sūris , aišku veidą galiu su pudra , bet kas iš  to , kūno noriu rudesnio , o tai net sijoną gėdą mautis  blush2.gif draugas sako eik į soliarumą deginkis , nu bet .... aš girdėjau , kad su tiroiditu negalima degintis , pvz mano draugė kur serga tiroiditu ji nesidegina net vasarą , nes tipo mum nuo deginimosi nuo saulės  gali atsirasti dėmės baltos ant kūno ..... jai net daktarė sakė , kad negalima degintis..... tai va nežinau dabar kaip čia , su šeima vasarą mėgstam degintis , gulėt kokias 3 val. , o dabar turbūt bus pirma vasarą kai aš biški prisibijosiu degintis  blush2.gif  doh.gif

Girdėjau ir aš , kad saulėje būti negerai mums mirksiukas.gif Soliariumas taip pat ne į naudą...O noriu irgi labai. Na, mano oda dar labai apgamuota, tai ir dėl to privengiu ax.gif
QUOTE(linamog @ 2009 03 10, 12:59)
Pirmakart girdziu... Visa gyvenima deginausi (aisku, proto ribose, nesu morka), ir nieko, jokiu demiu...  g.gif

O dėmės gali atsirasti, tai čia pigmentinės vadinamos.Juk jos irgi priklauso nuohormonų...Man yra ir vasarą labai išryškėja, tik ne baltos, o ridos pigmentinės dėmės. Vaikštau kaip nesiprausus cool.gif Per žiemą prabąla truputį, o tik saulė aktyvėja ir jos vėl ryškėja doh.gif
Atsakyti
Aš tai saikingai, bet saulute pasilepinu smile.gif soliariumas man nepriimtinas tai dirbtina ( sorry, čia tik mano subjektyvi nuomonė)
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 03 10, 13:23)
Aš tai saikingai, bet saulute pasilepinu  smile.gif soliariumas man nepriimtinas tai dirbtina ( sorry, čia tik mano subjektyvi nuomonė)

drinks_cheers.gif ax.gif ...o ir man uždaros erdvės baimė...bijočiau, kad užkris tas dangtis blush2.gif ( o ruda tai noriu būt biggrin.gif )

O saulę mėgstu ir aš...labai, tik vis atsimenu, kad nelabai jau į sveikatą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 10 kovo 2009 - 13:32