QUOTE(vilmado @ 2009 02 04, 14:51)
Kaip naujoke naujokei pakartosiu Bites atsakyma (tikiuosi ji neuspyks) :
" istisa servetele lygiai priklijuoti galima daugeliu budu:
1. po vandens srovele (stiklas, metalas ar ir medis, pvz., pjaustymo lentele);
2. kaip jau dabar ir is kitu patirties matau, - keliais budais lygintuvu;
3. pirstu neskiestais klijais;
4. teptuku, pradedant nuo centro..."
Cia galioja ir dideliems motyvams, tik to finto su lygintuvu nesupratau, lyg tai Gabii ivaldzius sita reikala, na man tai taip ir liko neaisku kada galima lyginti ar tik klijais prilipinus ar jau ir nulakuota Bet dar labai neprireike tai nesigilinau...
" istisa servetele lygiai priklijuoti galima daugeliu budu:
1. po vandens srovele (stiklas, metalas ar ir medis, pvz., pjaustymo lentele);
2. kaip jau dabar ir is kitu patirties matau, - keliais budais lygintuvu;
3. pirstu neskiestais klijais;
4. teptuku, pradedant nuo centro..."
Cia galioja ir dideliems motyvams, tik to finto su lygintuvu nesupratau, lyg tai Gabii ivaldzius sita reikala, na man tai taip ir liko neaisku kada galima lyginti ar tik klijais prilipinus ar jau ir nulakuota Bet dar labai neprireike tai nesigilinau...
QUOTE(Gabii__ @ 2009 02 04, 15:28)
nesuprantu kas neaisku del lygintuvo...
uzklijuoji vandeniu, nutepi klijais, dedi medziaga ir lygini kol sausa..kazkodel situ budu niekas netiki, tai dabar savo mokiniam visada nesu pvz, kur nelakuota nieko, tik prilipinta,....pamacius kas gaunasi:) kazkaip ir patys isbando ir nesivaiko...man tai pats greiciausias budas..ir sakyciau man asmeniskai graziausias rezultatas.
uzklijuoji vandeniu, nutepi klijais, dedi medziaga ir lygini kol sausa..kazkodel situ budu niekas netiki, tai dabar savo mokiniam visada nesu pvz, kur nelakuota nieko, tik prilipinta,....pamacius kas gaunasi:) kazkaip ir patys isbando ir nesivaiko...man tai pats greiciausias budas..ir sakyciau man asmeniskai graziausias rezultatas.
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 02 04, 15:38)
gabii__ tiki tiki tuo budu ir geras jisai, as irgi bandziau, vien del netikejimo, rezultatas
QUOTE(kvartetas @ 2009 02 04, 15:53)
as bandziau sita buda ant plasmasinio pavirsiaus- tai nesigavo. nes nebuvo matyt kur klijams isigerti. nuimant medziaga nusikele ir servetele. o ant medzio dar neisbandziau.
va kas dar mane domina kai klijuojat dideli motyva kisant po nedidele vandens srovele. ar tas rauksleles lyginant dar tebebegant vandeniui ant to daikto, ar patraukus?? mano bandymai islyginti baigiasi tuom kad sevetele plysta, nors atrodo vos tik prisilieciau.
va kas dar mane domina kai klijuojat dideli motyva kisant po nedidele vandens srovele. ar tas rauksleles lyginant dar tebebegant vandeniui ant to daikto, ar patraukus?? mano bandymai islyginti baigiasi tuom kad sevetele plysta, nors atrodo vos tik prisilieciau.