Taip, Troliuke, as buvau ta naujoke ir pradzioje teko ciuozti visaip. Pilvu taip pat
.Kai uzsidejau slides - negalejau pajudeti is vietos, batai sukauste kojas ir atrodo kad tu ju negali pajudinti. Vyras irgi stovejo ant slidziu pirma karta, bet jam sekesi (stoveti) geriau, jis i mane ziurejo ir prarado vilti kad as aplamai ciuosiu.
Na bet ka, nuejau (butent nuejau, o ne nuciuoziau) ant "varlinuko" ir ten pradejau savo kanciu kelia
. Ir zinoma laimejo mano didziulis noras ismokti ciuozti, tiesiog kantriai kritau, keliausi, vel kritau, vel keliausi ir taip `~ 1val., kol... kol pagaliau pradejau laikytis ant koju ir valdyti slides
. Tai buvo mano 2010 m. reiksmingiausias ivykis
Antra diena jau ciuoziau nuo statesnes trasos, pirmus kartus dar griuvinejau, nes neatlaikydavau greicio, bet greitai persilauziau ir ten. Vyras tai buvo be zado, negalejo patiketi
.
Mes buvome Jekaba grava, gyvenome ledo arenoje (ar rumai
, nepamenu tu latvisku pavadinimu
). Susisiekimas
, keliai visur nuvalyti, pirmadieni buvo akcija - visi slidinejimo reikmenys ir keltuvas 10 latu ir ciuozi 5 val.. Na tai patikekit, variau be sustojimo
. Zmoniu maziau buvo savaitgalio dienomis, pirmadieni atveze autobusa vaiku, tai truputi tie vaikai "uzbuksuodavo", bet nieko, viena tik karta isgriuvo vaikas pries pat nosi, o as beveik ant jo
, bet abu likom sveiki. Tai tiek tu ispudziu, atsibos jums ir skaityt
.
Del nuotraukyciu. Cia irgi neapsieita be nuotykiu. Pirma diena neemem aparato, nes sakom daug griuvinesim ir ji sutraiskysim, o antra diena nusinesem ir kol pasiruosem - issikrove elementai