Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 19, 20:47)
Na as turiu kelias kaukes agafijos dabar, tai nesiskundziu  blush2.gif

Draugė minėjo apie šią kaukę, tai siūlė pabandyti, tai dabar žinok, tiks ar netiks mano odai ji doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 19 spalio 2009 - 22:27
QUOTE(xde @ 2009 10 19, 22:26)
Gal jau kas bandete Delia naujausias mineralines pudras?
Maciau pirkti Martinos parduotuvese ir Vilkpedes bazese Vilniuje:

http://www.delia.pl/...produkty&idg=26

O kuno sviesta nusipirkau Martinoje Dermo system firmos,su graikinio riesuto ekstraktu,suteikianti idegio efekta,patinka.
Buvo dar 2 kvapu.Kaina~8 lt.
http://www.delia.pl/...=produkty&idg=5

cia speju platina Kosvila Baltic? naujos prekes matyt... tai neteko matyti dar.. idomu kokia sudetis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 10 19, 17:24)
Gal kas patarsit kokia nelabai brangia bronzine kompaktine pudra suteikiancia idegio efekta? Tik kad butu nepertamsi ir kuo maziau blizguciu, na kad tiktu ir dienai, gal kazka panasaus i EZ ax.gif

Man patinka manhattan bronzantas,kainuoja apie 25 gal,nebepamenu. Su laaaabai nedaug blizguciu,jokio ryzo atspalvio smile.gif ruda sokoladine spalva.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 20, 11:33)
Man patinka manhattan bronzantas,kainuoja apie 25 gal,nebepamenu. Su laaaabai nedaug blizguciu,jokio ryzo atspalvio smile.gif ruda sokoladine spalva.

Gal galit įkelti foto, kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilniaus Akropolio Eurokos visom prekem 30% nuolaida thumbup.gif Man atrodo iki 26d. plauku prieziuros priemoniu daug nusluota lotuliukas.gif
Atsakyti
parekomenduokit kuno pieneli 4u.gif kuno sviesta turiu, dabar noriu ka nors lengvesnio - pienelio arba losjono, nelabai riebaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 10 19, 12:22)
sveikos, gal esate bandžiusios Čistaja linija šampūnus?
nerandu internete foto

Kaip uz tokia kaina sampunai neblogi mirksiukas.gif Kasdieniniam naudojimui man buvo pats tas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 10 18, 18:13)
As papriestarausiu tongue.gif Esu naudojusi ne viena TBS, Eucerin, Sebamed kuno krema, Joanos kavinis man zymiai nesiskyre nuo ju schmoll.gif Patiko labai. Bet Kauno Eurokosuose nebematau g.gif Gal zinot ar Kaune dar galima rasti?

Siandien pirkau Akropolyje, bet tik pora ju tebuvo, kavini isvis turbut paskutini paemiau. Akcija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 22, 20:08)
parekomenduokit kuno pieneli  4u.gif  kuno sviesta turiu, dabar noriu ka nors lengvesnio - pienelio arba losjono, nelabai riebaus  4u.gif

Margarita drekinamasis kuno pienelis man labai patiko, sunaudojau kelis buteliukus, malonus kvapas, greitai isigere 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau Joanna kuno krema su ryziais ar dar kazkuo (Eurokose).. Gal ir nieko... kvapas labai ilgai islieka, bet gal drekina kiek maziau.. g.gif
Atsakyti
Sveikos, Merginos, naudoju ir as sia kosmetika senokai , ir esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2009 12 08, 18:43)
Sveikos, Merginos, naudoju ir as sia kosmetika senokai , ir esu labai patenkinta 4u.gif

joanna? smile.gif
Atsakyti