

o dariau viską itin paprastai, sumaišiau visokias man patinkančias žoleles (mairūnas, bazilikas ir pan.) ir truputį druskos įtryniau anties vidų ir įšorę, įdėjau su tuo pačiu Santa Marijos - Honey marinatu (2 pakeliai, vienas Smoke Honey ar kažkas panašaus, su dūmo kvapu) į rankovę ir 1,5 paros pavartydama marinavau. Tada rūgštesniais obuoliais prikimšau uždariau mediniais pagaliukais ir 190-200 laipsnių orkaitėje kepiau 1,5 valandos rankovėje. Tada rankovės viršų prakirpau, ištepiau tetą Antį grietine ir dar 0,5 val. panašioj temperatūroje, gal truputį mažesnėje kepiau grilio režimu. Obuolius iškrapščiau prieš patiekdama, vyras kokteilinėje sutrynė atšildytas spanguoles su truputėliu cukraus - tipo padažas

Patiko ir mums ir svečiams.