Įkraunama...
Įkraunama...

CHANEL parfumerija - 2

QUOTE(varinka @ 2012 09 24, 14:40)
Sveikos, gal kam teko testuot Coco Noir? Kokie atsiliepimai? smile.gif

Skonio reikalas. Gavau meginuka, man patiko, kai kt diena drabuzi pauosciau. Bet daug kas yra nusivyle. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tralialia @ 2012 08 22, 22:16)
Sveikos, gal kuri zino kaip cia yra su Allure Sensuelle gamyba... Nusipirkau dabar naujus, raso made in USA, nu man kvapas skiriasi  verysad.gif Ar dar yra kam taip nutike?

As su sitais kvepalais esu visiskam nesusipratime, pries kokius 3 metus gavau dovanu, kazkiek kvepinausi, bet labai juos jauciau ir nepasakyciau, kad man labai patiktu. Tada pasiuliau ieskanciai supermamai, tai jai pasirode, kad gali buti ir ne originalas. Pasirode keista, nes dovanojusieji kvepalus zmones, sakyciau, yra ...kaip cia issireiskus...nedraugaujantys su visokiais padirbiniais smile.gif . Bet va po to visai nebegalejau jais kvepintis, nors ir bandziau lyginti su Kristianos ar dutyfree kvapais smile.gif . Tai dabar is viso, kai liftu pravaziuoja smirdantis kaimynas, as atsinesu savo allure sensuelle ir ispurskiu lifta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varinka @ 2012 09 24, 14:40)
Sveikos, gal kam teko testuot Coco Noir? Kokie atsiliepimai? smile.gif

smile.gif man jie patinka, ir net labai...norėčiau pilno butelaičio, nes jau baigiu savo 10ml atomiką. Nors aš neesu mėgėja Chanelių, bet šis man patiko - nesunkus kvapas, pats tas dabartiniam rudeniniam orui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 10 04, 14:08)
smile.gif man jie patinka, ir net labai...norėčiau pilno butelaičio, nes jau baigiu savo 10ml atomiką. Nors aš neesu mėgėja Chanelių, bet šis man patiko - nesunkus kvapas, pats tas dabartiniam rudeniniam orui smile.gif

man irgi patinka, jau menuo kaip laukiu buteliuko parvykstancio kartu su chanel coco mademoiselle edt. Jie irgi svelnesni uz edp. Kazkaip man visi Chanel kvepalai labiausiai priimtini edt.
Atsakyti
oooo, pasirode Chanel No.5 reklamos su B.Pittu teaseris! http://www.youtube.com/user/CHANEL Atrodo daugiau zadantis nei tikejausi smile.gif
Atsakyti
Chanel legendos fanėms (I am in!):

http://inside.chanel...33;/no5/history

Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 10 09, 19:47)

Patiko. biggrin.gif

Ir turiu klausima, gal kas bande N5 kvepalus plaukams? Jie labiau i EDT ar i EDP puse?
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 10 09, 20:47)

tikrai gan žaismingai ir trumpai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 10 09, 19:25)
Ir turiu klausima, gal kas bande N5 kvepalus plaukams? Jie labiau i EDT ar i EDP puse?

geras klausimas. net susimasciau. sakyciau, kad pirmi lasai turi EDT gaivos ir verzlumo, taciau veliau kvapas labai suminksteja ir man panasiau i EDP-light nei i EDT.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 10 09, 21:39)
geras klausimas. net susimasciau. sakyciau, kad pirmi lasai turi EDT gaivos ir verzlumo, taciau veliau kvapas labai suminksteja ir man panasiau i EDP-light nei i EDT.

Oho g.gif o kaip laikosi? Ir ar verta toki turet jai turi kias versijas?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 10 09, 20:56)
Oho  g.gif  o kaip laikosi? Ir ar verta toki turet jai turi kias versijas?

As bandziau siltu oru ir laikydavosi tikrai neblogai, ypac jei dar ir koki ruba paliesdavo. Koki pusdieni pati jausdavau. O del vertumo.. As retai kvepinu plaukus ar rubus, todel pati nepirkciau, bet mielai priimciau dovanu biggrin.gif Kita vertus, jei norisi pashleifuot, ar turet dar viena No5 variacija - turbut verta. Pas mane namie visos trys No5 kvepalu variacijos (EDT, EDP, PP), ir sita siek tiek skiriasi nuo ju visu, bent mano olfaktorine atmintimi.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 10 09, 22:35)
As bandziau siltu oru ir laikydavosi tikrai neblogai, ypac jei dar ir koki ruba paliesdavo. Koki pusdieni pati jausdavau. O del vertumo.. As retai kvepinu plaukus ar rubus, todel pati nepirkciau, bet mielai priimciau dovanu  biggrin.gif Kita vertus, jei norisi pashleifuot, ar turet dar viena No5 variacija - turbut verta. Pas mane namie visos trys No5 kvepalu variacijos (EDT, EDP, PP), ir sita siek tiek skiriasi nuo ju visu, bent mano olfaktorine atmintimi.

Super. Aciu uz atsakyma. Reikia imti. biggrin.gif
Atsakyti