Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės kaukės plaukams

bigsmile.gif Manau kad tema labai gera buvo ,todel labai noriu tesinuko:4u: 4u.gif
Siandien dariausi druskos vonele,nezinau kazkur skaiciau kad padeda nuo slinkimo lotuliukas.gif gal kas daro daznai su druska?ar pastebejot skirtumu? blush2.gif
Atsakyti
reikejo ant greituju kazka padaryti, sumaisiau 1 tryni, ir vynuog.alieju... FUFUFUFU, plaukai isdziuvo su kauke per 5 min, isplauti sunku buvo sad.gif kazkokia nesamone sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 14, 15:58)
reikejo ant greituju kazka padaryti, sumaisiau 1 tryni, ir vynuog.alieju... FUFUFUFU, plaukai isdziuvo su kauke per 5 min, isplauti sunku buvo sad.gif kazkokia nesamone sad.gif

g.gif keista,as visada buvau isitikinus kad kaukes su aliejais plaukus riebina.uzjauciu unsure.gif
As praeita sav. dariau kauke - ricinos al.+trinys+medus laikiau valanda,man labai patiko,plaukai svelnuciai ,blizgantys buvo,tik susiriebalavo daug greiciau nei paprastai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 14, 15:49)
bigsmile.gif Manau kad tema labai gera buvo ,todel labai noriu tesinuko:4u:  4u.gif
Siandien dariausi druskos vonele,nezinau kazkur skaiciau kad padeda nuo slinkimo lotuliukas.gif gal kas daro daznai su druska?ar pastebejot skirtumu? blush2.gif

As taip pat apie tai esu skaiciusi (berods pries tai buvusioje naminiu kaukiu temoje) ir net esu i uzrasus uzsirasiusi: "(slenkantiems plaukams )Suslapinus plaukus svelniais sukamaisiais judesiais galvos oda apie 1 min masazuoti 1-2 saujomis druskos (toks masazas gerina galvos kraujotaka). Po to plaukus susukti ranksluosti, palaikyti 15 min ir plauti plaukus kaip iprastai".
Neperseniausiai panasia procedura dariausi (kaip sveitikli galvos odai): palenkusi galva sausus plaukus svelniai masazavau stambia druska gal kokias 5 ar 10 min. Paskui susukau i kuoda, taip pavaiksciojau gal koki 15 min ir isploviau kaip iprastai. Tai man plaukai prie saknu atrode daug svaresni, slidesnibei puresni thumbup.gif reiks dar kada pabandyti (nes kiek zinau, sios proceduros daznai negalima daryti).

QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 14, 15:58)

Kai dedi kiausini geriausia uzdejus tokia kauke uzsideti maisiuka ant galvos ir dar ranksluosciu apvynioti, nes tada nesiudziuna kauke ant galvos. Gali laikyti ir keleta valandu taip. O be to, siluma padeda plaukams geriau issavinti kaukes naudingasias medziagas.

QUOTE(arpaci @ 2009 01 14, 16:09)
g.gif keista,as visada buvau isitikinus kad kaukes su aliejais plaukus riebina.uzjauciu unsure.gif
As praeita sav. dariau kauke - ricinos al.+trinys+medus laikiau valanda,man labai patiko,plaukai svelnuciai ,blizgantys buvo,tik susiriebalavo daug greiciau nei paprastai 4u.gif

Na po alieju kaukes ir man greiciau susiriebaluoja plaukai (ypac jei blogiau isplaunu). Bet ko tik nepadarysi del mylimu plaukucu wub.gif
Atsakyti
O norejau paklausti ka kiausinio trynys duoda plaukams ..? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O mane dar domina ,skaiciau praeitoje temeleje apie kefyro kauke.. rolleyes.gif ,gal esate daugiau kas bandziusios ja ? ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 14, 18:28)
O mane dar domina ,skaiciau praeitoje temeleje apie kefyro kauke.. rolleyes.gif ,gal esate daugiau kas bandziusios ja ? ax.gif  4u.gif  4u.gif

as galvoju ja pabandyti nes turiu kauke su kefyru (bet cia pirktine ) tai plaukai iskart minksti pasidaro bent mano plaukams labai liuks thumbup.gif tai galvoju naturalia pasidaryti tokia kefyro.
gal galetum priminti , kas ten dar dedasi i ja ..? neuzsirasiau iskart ir primirsau.. doh.gif
Atsakyti
jau pasiskaiciau sena tema , radau.smile.gif reiks pabandyti, ir ricinos aliejaus isigijus kaip tik esu.
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 01 14, 16:09)

As irgi sita kiek naudojau, dar nenuvyle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 14, 20:20)
jau pasiskaiciau sena tema , radau.smile.gif reiks pabandyti, ir ricinos aliejaus isigijus kaip tik esu.

bigsmile.gif kefyro kauke as irgi ruosiausi isbandyti,bet cia gal kitai savaiciukei perkelsiu.Jei gerai supratau reikia tik kefyro ir ricinos aliejaus?
Merguzeles bukit gerutes patarkit kokias kaukes nutriususiems galiukams darote. frusty.gif nes as jau nebeismastau.Senoje temoje skaiciau kad su citrina kaukes reiketu daryti,o kitur rase kad nutriusekams kaip tik citrina netinka doh.gif .Kas bandet?Ka daret? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpaci: 14 sausio 2009 - 20:52
na gal ir pasikartosiu, bet šiandien pirkau varnalėšų aliejų ir informaciniame lapelyje buvo kaukių receptai:
Kaukė sausiems plaukams:
1valg.š. varnalėšų aliejaus, 1 trynys, 1arb.š. medaus, 1arb.š.konjako. laikyti 2-3h po polietilenine plėvele.
Kaukė sausiems,pažeistiems plaukams:
1v.š.alavijų sulčių(o čia ne tas pats kas alijošius? g.gif ), 1valg.š.medaus, 1arb.š.varnalėšų arba ricinos aliejaus, mišinį įtrinti į plaukų šaknis 30-40min iki galvos plovimo.
kaukė ploniems plaukams stiprinti ir maitinti:
sumaišyti 2kiaušinio trynius, 2valg.š. varnalėšų aliejaus. mišinį tepti prieš galvos plovimą. keik laikyt neparašyta, bet manau apie 30-60 min smile.gif

gal kam nors pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 14, 18:28)
O mane dar domina ,skaiciau praeitoje temeleje apie kefyro kauke.. rolleyes.gif ,gal esate daugiau kas bandziusios ja ? ax.gif  4u.gif  4u.gif

matyt as dejau ta recepta ir pati vakar dariau kefyras+ricina. Vaiksciojau gal 2val. Nu ka as zinau... aisku ne iskart rezultatas bus, nes pirmakart dariau... Bet plaukai nesivele, man visai patiko. Darysiu dar tikrai.

kiek zinau, kefyras labai gerai besiriebaluojantiems plaukams. pries por ametu dejau ant saknu tik kefyra, bandziau mazint riebalavimasi, rezultato nepamenu....

alavijas yra tas pats kas alijosius biggrin.gif
Atsakyti