As irgi pirkau savo mamai kavos aparata. tad del kavos aparato ziurint kiek pinigeliu nori jam skirti. Man teko susidurti su parduotuviniais is prekybos centru tai kelios drauges labai nusivyle - labai greit sugedo. tai as pirkau is vienos imones vilniuje - labai malonus vyrukai

tai pasisodino, kava pavaisino ir papasakojo apie kiekviena aparaciuka ir pasiule pagal poreikius. Siaip mamai pirkau Saeco Royal toki aparateli, bet labai sudomino dabar kazkoks naujas atsirades Lavazza Blue aparatas kur naudoja kapsules - nu ten tai is vis stebuklas

be to dar buvau su kolege is darbo tai pasiule net i biura statytis aparata, is pradziu kai pasake kaina pagalvojau ohoho bet kai paskaiciavo pagal zmoniu skaiciu ir pasake savikaina jau itraukus ir nuoma tai iskart nuotaika pagerejo, o ten tas aparatas ir kapucino ir kava latte daro vieno mygtuko paspaudimu - nu zodziu buvau suzaveta, jei domina galiu duoti kontaktus. As tai buvau biure Vilniuje, bet jie lyg ir daugiau miestu aptarnauja. Na zodziu jei domina - prasom