3 dalis
Toliau diskutuojam apie kontraceptinį žiedą
Naudingos informacijos galite rasti ČIA
QUOTE(tindiriushka @ 2008 11 16, 18:05)
o čia visoms lytinis potraukis dingo?
Naudoju KŽ jau ne vienus metus ir niekas man nedingo Tik ramesnė pasidariau, nes nebijau pamiršti išgerti tabletę
Aš tikriausiai į blogas vaistines vaikštau, nes be recepto KŽ neparduoda. Ilgalaikis receptas - 6 mėnesiams.
Mano gydytoja sakė, kad kas 4-5 metus reikia daryti pertraukėlę po bet kokių kontraceptikų.
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 01 07, 17:22)
Naudoju KŽ jau ne vienus metus ir niekas man nedingo Tik ramesnė pasidariau, nes nebijau pamiršti išgerti tabletę
Aš tikriausiai į blogas vaistines vaikštau, nes be recepto KŽ neparduoda. Ilgalaikis receptas - 6 mėnesiams.
Man irgi potraukis nedingo, gal net kaip tik padidėjo, nes su žiedu labai saugiai jaučiuos
Aš vaistinėj sakau duokit Nuvaring, tai tik paklausia ar turiu receptą, sakau, kad turiu (šiaip aš jį ir turiu) ir duoda, net neprašo parodyt
[SOFIJA5,2009 01 07, 18:22]
Tik ramesnė pasidariau, nes nebijau pamiršti išgerti tabletę
Na, pamirst ir pleistro neimanoma o ziedas tai siek tiek kartais nepatogu...
QUOTE(Kamile-Mile @ 2009 01 08, 12:28)
[SOFIJA5,2009 01 07, 18:22]
Užmiršt viską įmanoma, pleistrą užsiklijuot irgi
O dėl ko žiedas kartais nepatogu? Ką jis daro nepatogaus? Ar čia psichologiškai, nes žinai jog ten kažkas yra?
Asmeniškai man, kaip tik su pleistru nepalyginamai nepatogiau buvo
o tema nauja - prisiregistruoju....
Man pleistras irgi nelabai patiko, nes kazkaip jau nuo jo ne kokie salutiniai poveikiai man pasireiksdavo, o apie zieda man irgi labai idomu suzinoti, turiu recepta, bet galvoju, kazin ar su juo irgi nebus kaip su pleistru kruva pasaliniu poveikiu?
as manau jei buvo nuo vieno, bus ir nuo kito, tik gal mazesni arba kiti salutiniai poveikiai...
QUOTE(naura14 @ 2009 01 08, 17:13)
Man pleistras irgi nelabai patiko, nes kazkaip jau nuo jo ne kokie salutiniai poveikiai man pasireiksdavo, o apie zieda man irgi labai idomu suzinoti, turiu recepta, bet galvoju, kazin ar su juo irgi nebus kaip su pleistru kruva pasaliniu poveikiu?
Tai gal tau pleistras tiesiog netiko?
O dėl žiedo - gal ir psichologiškai, gal netiko - negalėčiau taip tiksliai pasakyt. Turbūt auksinė taisyklė - kiekvienai savo
Aš tabletes pakeičiau į KŽ ir per pirmą mėnesį apturėjau toooookį uždegimą, kad baisesnio skausmo apskritai gyvenime nesu turėjusi Gal dėl to, kad nespėjau prie jo priprasti, bet man tas žiedas TEN tikrai nepatogus buvo, mano vyrui irgi Kai išsigydžiau, pakeičiau į pleistrą. Jau beveik 2 metus naudoju, patogiau nei žiedas ir šiek tiek mažesni šalutiniai poveikiai nei tablečių.
QUOTE(naura14 @ 2009 01 08, 16:13)
Kol nepabandysi, nesužinosi. Kiekvienai skirtingai viskas juk būna
QUOTE(Kamile-Mile @ 2009 01 08, 16:26)
O dėl žiedo - gal ir psichologiškai, gal netiko - negalėčiau taip tiksliai pasakyt. Turbūt auksinė taisyklė - kiekvienai savo
Tikrai taip
Merginos siokia tokia nelaime ivyko su ziedu
likus 3 dienom iki ziedo isemimo santykiu metu jis iskrito, ir mes to nepastebejome
pasiskaiciau "instrukcijoje" kad galima arba deti nauja zieda ir praleisti menesines arba jo jau nebedeti atgal ir laukti is karto menesiniu - t.y. paankstinti siek tiek cikla
pasirinkau butent si varianta
ar kam nors taip buvo nutike? ar viskas ok buvo? nerimstu...
zinau kad kelios dienos pries menesines neturetu buti vaisingos, bet vis tiek nejauku
likus 3 dienom iki ziedo isemimo santykiu metu jis iskrito, ir mes to nepastebejome
pasiskaiciau "instrukcijoje" kad galima arba deti nauja zieda ir praleisti menesines arba jo jau nebedeti atgal ir laukti is karto menesiniu - t.y. paankstinti siek tiek cikla
pasirinkau butent si varianta
ar kam nors taip buvo nutike? ar viskas ok buvo? nerimstu...
zinau kad kelios dienos pries menesines neturetu buti vaisingos, bet vis tiek nejauku