Kadangi pirmoji temele baigesi, tai, manyciau, reikia naujos
Cia senoji tema
http://www.supermama...howtopic=226798
QUOTE(naca @ 2009 01 06, 19:42)
Kadangi pirmoji temele baigesi, tai, manyciau, reikia naujos
Cia senoji tema
Cia senoji tema
As jau buvau issigandus , kad viskas tuo ir baigsis
taigi bet kas gali tema atidaryti .
paziurejau ir as tuos kelis filmukus, bet nelabai man ten kas daeina . bet dauguma tokie nuobodus- pvz. slifuoja ta pati zieda visa filma .
paziurejau ir as tuos kelis filmukus, bet nelabai man ten kas daeina . bet dauguma tokie nuobodus- pvz. slifuoja ta pati zieda visa filma .
Gerai, kad tęsiam temą
Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi? Traukiant vielą, kartais gaunasi taip, kad ta viela turi astrias uzvartėles. Kartais daugiau, kartais maziau. Gal zinote būdų, kaip jų iš vis išvengti? Ar tų aštrių užvartėlių atsiradimą lemia nekokybiškas liejinys, ar valcavimas, ar pratraukėjo skylutės (naudoju su volframinėm skylutėm). Gal lašinių daugiau tepti reikia?
Uzikai, tu tai tikrai turi zinoti
Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi? Traukiant vielą, kartais gaunasi taip, kad ta viela turi astrias uzvartėles. Kartais daugiau, kartais maziau. Gal zinote būdų, kaip jų iš vis išvengti? Ar tų aštrių užvartėlių atsiradimą lemia nekokybiškas liejinys, ar valcavimas, ar pratraukėjo skylutės (naudoju su volframinėm skylutėm). Gal lašinių daugiau tepti reikia?
QUOTE(naca @ 2009 01 06, 23:43)
taigi bet kas gali tema atidaryti .
Vat tame ir yra dalykas,del ko juvelyrai pasirenka kokiu metodu dirbti su metalais(vienas apdirbimo budas mielesnis labiau uz kita)Pavyzdziui as tiesiog nekenciu dirbti su viela.Praeita paskaita vel destytojas visiems dave sidabro vielos,vel vykrentasus daryti.Pasakiau;zinot ka,as einu su lydmetaliu padirbesiu.Leidzia nes mato kaip mane purto nuo vielos.Ir nezinau kodel
Papildyta:
QUOTE(subtiliai @ 2009 01 07, 11:37)
Gerai, kad tęsiam temą
Nezinau ar cia nuo to priklauso,bet kai as traukiau vielat.y. per valcavimo aparata leidau,tai kuo greiciau norejau suploninti ta viela Ir as manau persistengiau su tuo pagreitinimu,reikejo po truputeli ploninti, o as kad pavariau per kelis kartus,tai pas mane taip pat tos atvarteles atsirado
QUOTE(burbanti @ 2009 01 07, 15:17)
Pavyzdziui as tiesiog nekenciu dirbti su viela.Praeita paskaita vel destytojas visiems dave sidabro vielos,vel vykrentasus daryti.
o man tai iseities taskas, kadangi neturiu jokiu pagrindu, o su viela daug visko galima ismastyti .
o kas tie vykrentasai
QUOTE(naca @ 2009 01 07, 17:40)
o man tai iseities taskas, kadangi neturiu jokiu pagrindu, o su viela daug visko galima ismastyti .
o kas tie vykrentasai
o kas tie vykrentasai
Vykrentasai ,jie reiskia kad aplink reples reikia sukioti,vynioti ir tokiu budu ir anokiu budu ,ir tiek apsukimu ,ir aniek apsukimu ,ir tokio storio ,ir anokio storio ..,Aaaaa.....
o kad galima su ja daug ka padaryti-tikra tiesa
Bet pirma reikia visada ja pasildyti,kad lankstesne butu
oi jau man nesakyk apie ta lankstuma - jau esu sioks toks specas sios srities . yra ir pirkti visokio minkstumo . o pasildzius tai papildomi sunkumai,kad reikia tuos juodesius nuvalyti
tai kad as beveik vienintele ir idedavau. kadangi mano juvelyrika daugiau tokia saltoji, tai as cia net nedristu perdaug rodytis .
stai keletas
o cia jau ir tikresnes juvelyrikos yra
stai keletas
o cia jau ir tikresnes juvelyrikos yra
naca, nu tikrai raitymu profas
Upytele, ir tu turi ka parodyt . tikrai si tema tokia sausa, be jokiu paveiksleliu