Man irgi niekaip dvigubų neišeina pamatyti
Vyras juos mato, sakė su mergaite nerealus
QUOTE(evitafoto @ 2009 03 14, 13:54)
Vyras juos mato, sakė su mergaite nerealus
Jei čia ta pati mergytė kur su skribėlaite tupi,tai jis man pats gražiausias O gražiausias būtent tuo,kad labai ryškus tas 3D išreikštas,kiekvienas plaukelis,žolytė ir t.t
Papildyta:
Šitas labai gražus,jei matysis
Papildyta:
Gal kas matot stereogramas ir nematot tų dvigubų pabandykit kažkaip taip panašiai žiūrėti :
suveskit abi akis žvairai į akių vidinę pusę,tada tos dvi foto susilieja į 4-rias
O tada bandau mirksėdama po truputį lyg atitiesinti jas neskubėdama,tada po truputį foto sueina iš 4-rių į 3-is ir ta vidurinioji pasidaro iškili
O jus nebijot akyciu susigadinti? Mano mama po menesio situ 3d paveiksliuku ziurejimo akinukus uzsidejo. O iki to mate puikiai..
QUOTE(ramzis69 @ 2009 01 07, 12:23)
nu kiek beziureciau nieko cia nematau..kas tas 3d????
QUOTE(uogyte_ @ 2009 03 14, 21:12)
O jus nebijot akyciu susigadinti? Mano mama po menesio situ 3d paveiksliuku ziurejimo akinukus uzsidejo. O iki to mate puikiai..
Nu nepyk,bet žiauriai juokingai nuskambėjo
Aš jau kokie 2metai kasdien vis žiūrinėju.Mokykloj būdama irgi su draugėm žiūrėdavom,beje,netgi turėjom sąsiuvinius,kurių paskutiniame lape irgi stereograma būdavo
Kaip ir visur,tiesiog reikia saiko
QUOTE(Emanuel @ 2009 03 15, 16:32)
kas tas 3d????
O paprastas stereogramas matai?
Tarp tų foto matai tą patį vaizdą t.y. mergaitę,vyrą...tik matai juos tokius lyg šalia tavęs stovėtų,matai išgaubtą nosį,atsikišusią skrybėlę ir t.t
Beje,dabar jau ir nemažai filmų pradėjo rodyti 3D formatu
Sveiki , radau įdomų puslapiuką http://3dimka.devian...5242?moodonly=1 , Stereograma + Tetris
nežinau kaip tas akis dar sugarbanot kad tuos dvigubus pamatyt nu negaliu , paprastus gana greit išmokau bet šituos
ta mergaite net į kompą parsisiunčiau , išdidinau ta foto nu nieko neišeina man ir psio nu nesuprantu technikos žiūrėjimo
ta mergaite net į kompą parsisiunčiau , išdidinau ta foto nu nieko neišeina man ir psio nu nesuprantu technikos žiūrėjimo
Man jokiu neiseina pamatyt Keisciausia, kad pries pora metu labai lengvai ir greita pamatydavau
Nu va tik pasiskundziau ir pradejau matyti net ta su kiskiu isejo pamatyt
Nu va tik pasiskundziau ir pradejau matyti net ta su kiskiu isejo pamatyt
Papildyta: