Įkraunama...
Įkraunama...

Iliuzijos ir stereogramos 3 tema

Man irgi niekaip dvigubų neišeina pamatyti sad.gif
Vyras juos mato, sakė su mergaite nerealus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2009 03 14, 13:54)
Vyras juos mato, sakė su mergaite nerealus  rolleyes.gif

Jei čia ta pati mergytė kur su skribėlaite tupi,tai jis man pats gražiausias wub.gif O gražiausias būtent tuo,kad labai ryškus tas 3D išreikštas,kiekvienas plaukelis,žolytė ir t.t wub.gif
Papildyta:
Šitas labai gražus,jei matysis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Gal kas matot stereogramas ir nematot tų dvigubų pabandykit kažkaip taip panašiai žiūrėti :

suveskit abi akis žvairai į akių vidinę pusę,tada tos dvi foto susilieja į 4-rias
O tada bandau mirksėdama po truputį lyg atitiesinti jas neskubėdama,tada po truputį foto sueina iš 4-rių į 3-is ir ta vidurinioji pasidaro iškili cool.gif
Atsakyti
O jus nebijot akyciu susigadinti? Mano mama po menesio situ 3d paveiksliuku ziurejimo akinukus uzsidejo. verysad.gif O iki to mate puikiai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2009 01 07, 12:23)
user posted image
user posted image
Man šitas su mergaite nepakartojamas  wub.gif  taip gražiai išryškėja tas 3D  wub.gif

nu kiek beziureciau nieko cia nematau..kas tas 3d???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte_ @ 2009 03 14, 21:12)
O jus nebijot akyciu susigadinti? Mano mama po menesio situ 3d paveiksliuku ziurejimo akinukus uzsidejo.  verysad.gif O iki to mate puikiai..  4u.gif

Nu nepyk,bet žiauriai juokingai nuskambėjo doh.gif biggrin.gif
Aš jau kokie 2metai kasdien vis žiūrinėju.Mokykloj būdama irgi su draugėm žiūrėdavom,beje,netgi turėjom sąsiuvinius,kurių paskutiniame lape irgi stereograma būdavo mirksiukas.gif
Kaip ir visur,tiesiog reikia saiko 4u.gif

QUOTE(Emanuel @ 2009 03 15, 16:32)
kas tas 3d???? doh.gif

O paprastas stereogramas matai?
Tarp tų foto matai tą patį vaizdą t.y. mergaitę,vyrą...tik matai juos tokius lyg šalia tavęs stovėtų,matai išgaubtą nosį,atsikišusią skrybėlę ir t.t

Beje,dabar jau ir nemažai filmų pradėjo rodyti 3D formatu wub.gif
Atsakyti

Sveiki , radau įdomų puslapiuką thumbup.gif http://3dimka.devian...5242?moodonly=1 , Stereograma + Tetris
Atsakyti
nežinau kaip tas akis dar sugarbanot kad tuos dvigubus pamatyt cry.gif nu negaliu , paprastus gana greit išmokau bet šituos doh.gif

ta mergaite net į kompą parsisiunčiau , išdidinau ta foto nu nieko neišeina man ir psio verysad.gif nu nesuprantu technikos žiūrėjimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 15 kovo 2009 - 23:07
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOVITA A.: 15 kovo 2009 - 23:31
Man jokiu neiseina pamatyt frusty.gif Keisciausia, kad pries pora metu labai lengvai ir greita pamatydavau doh.gif

Nu va tik pasiskundziau ir pradejau matyti thumbup.gif net ta su kiskiu isejo pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte969: 16 kovo 2009 - 00:02
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti