Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Nutariau pratesti diskusijas sioje temoje.

Radau dar porele, man panasiu kvepalu 4u.gif

user posted image ir user posted image
Atsakyti
Atradau du panasius kvapus, man kazkaip labai jau panasiai kvepia:
Givenchy Amarige Mariage ir C. Dior Dolce vita wub.gif
Kaip tik testuoju Mariage ir labai jau panasu i minetuosius kvepaliukus.
Papildyta:
WWWitch, aciu uz nauja temele drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 18 gruodžio 2008 - 19:52
QUOTE(Roxetė @ 2008 12 18, 20:52)
WWWitch, aciu uz nauja temele  drinks_cheers.gif

blush2.gif prasom 4u.gif

O drauge paeiske kad jai Escada S panasus i Champs Elysées, nors man asmeniskai Escados daug saldesnis kvapas, uogu zymiai daugiau jauciu, o laukuose man pagrindinis akordas geles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 12 19, 13:33)
blush2.gif prasom  4u.gif

O drauge paeiske kad jai Escada S panasus i Champs Elysées, nors man asmeniskai Escados daug saldesnis kvapas, uogu zymiai daugiau jauciu, o laukuose man pagrindinis akordas geles  ax.gif

pritariu..Escada S man nepanasus i laukelius, escada tikrai saldesni, o laukai - sterilus tokie, "svarus" g.gif
Atsakyti
Porelė ax.gif
Atsakyti
Gal yra kokiu panasiu i Thierry Mugler Angel?Noretusi isbandyti ka nors naujo,bet panasaus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajine @ 2008 12 21, 18:54)
Gal yra kokiu panasiu i Thierry Mugler Angel?Noretusi isbandyti ka nors naujo,bet panasaus. ax.gif

chopard wish rolleyes.gif
Atsakyti
Man panasus CH CH į Cacharel Liberte 4u.gif
Atsakyti
Čia šiek tiek lyrinis nukrypimas, bet šiek tiek į temą biggrin.gif Kurį laiką vakarais šiek tiek kvepinuosi "Etro Heliotrope", o vyrui apie tai nesakiau, ta prasme neužsiminiau. Tai jis kartą pasakė: klausyk, kiek gi tu gali tą patį kokteilį gerti, ar nenusibodo? Nejau toks pripratimas prie vieno lotuliukas.gif Nesupratau iš pradžių kokį kokteilį jis turi omeny. Po to patikslino, kad tikriausiai "Martini Roso" ar "Cinzano" su apelsinų sultimis. doh.gif Dabar jau juokaujame abu, kad šis kvepalų kvapas labai dviprasmiškas. Kažin, ar yra kvepalų, kurie kvepia "Baileys" likeriu, nes jį labai mėgstu, ypač šaltais žiemos vakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajine @ 2008 12 21, 19:54)

Man i angelus panasu kiti Thierry mugler kvepalai:
Thierry Tugler Angel innocent ir Lily.
Dar panasumo atradau tarp YSL Elle ir Chanel Chance Eau fraiche. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 09 sausio 2009 - 12:10
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 24, 14:21)
Čia šiek tiek lyrinis nukrypimas, bet šiek tiek į temą biggrin.gif Kurį laiką vakarais šiek tiek kvepinuosi "Etro Heliotrope", o vyrui apie tai nesakiau, ta prasme neužsiminiau. Tai jis kartą pasakė: klausyk, kiek gi tu gali tą patį kokteilį gerti, ar nenusibodo? Nejau toks pripratimas prie vieno lotuliukas.gif  Nesupratau iš pradžių kokį kokteilį jis turi omeny. Po to patikslino, kad tikriausiai "Martini Roso" ar "Cinzano" su apelsinų sultimis.  doh.gif Dabar jau juokaujame abu, kad šis kvepalų kvapas labai dviprasmiškas. Kažin, ar yra kvepalų, kurie kvepia "Baileys" likeriu, nes jį labai mėgstu, ypač šaltais žiemos vakarais smile.gif

Baileys likeriu kvepia Pilar&Lucy "Exact friction of stars" 4u.gif Planuoju juos anksciau ar veliau isigyt ax.gif

Papildyta:
QUOTE(kackac @ 2009 01 11, 13:43)

Rimtai panasus? g.gif

O sie kvepalai mano nosiai turi klonuotas, identiskas bazes blink.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti