6663 aciu uz naujas idejas!!!
dar kar dekui, ale kad viskas iprasta..
QUOTE(6663 @ 2009 01 06, 08:39)
Makaronu salotos:
Virti makaronai, tunas savo sultyse, krapai, zirneliai, juodieji pipirai, majonezas..:
Papildyta:
Salotos:
Marinuoti juros kopustai, konservuotos shparagines pupeles, kukuruzai, j. pipirai, majonezas:
Virti makaronai, tunas savo sultyse, krapai, zirneliai, juodieji pipirai, majonezas..:
Papildyta:
Salotos:
Marinuoti juros kopustai, konservuotos shparagines pupeles, kukuruzai, j. pipirai, majonezas:
kaip senai bevalgiau juros kopustu
o ar pas musu ju yra kazkaip neuztaikiau
JoanaS, 6663, labai skaniai cia viskas atrodo uzsimanaiu ir as sumustinuku ir salotu su juros kopustais
O cia mano megstama silkes misraine: silke, marinuoti agurkeliai pjaustyti juostelem, melynas svogunas supjaustytas pusziedziais, pora sauju kepintu saulegrazu ir moliugo seklu, viskas uzpilta pora saukstu citrinos sulciu. zinoma cia reiketu aliejaus ir citrinos sulciu uzpilo, kadangi silkute buvo aliejuje tai papildomai aliejaus nebepyliau. Tikiuos patiks ir jums. Skanaus!
O cia mano megstama silkes misraine: silke, marinuoti agurkeliai pjaustyti juostelem, melynas svogunas supjaustytas pusziedziais, pora sauju kepintu saulegrazu ir moliugo seklu, viskas uzpilta pora saukstu citrinos sulciu. zinoma cia reiketu aliejaus ir citrinos sulciu uzpilo, kadangi silkute buvo aliejuje tai papildomai aliejaus nebepyliau. Tikiuos patiks ir jums. Skanaus!
QUOTE(Sikste @ 2009 01 06, 14:45)
O cia mano megstama silkes misraine: silke, marinuoti agurkeliai pjaustyti juostelem, melynas svogunas supjaustytas pusziedziais, pora sauju kepintu saulegrazu ir moliugo seklu, viskas uzpilta pora saukstu citrinos sulciu. zinoma cia reiketu aliejaus ir citrinos sulciu uzpilo, kadangi silkute buvo aliejuje tai papildomai aliejaus nebepyliau. Tikiuos patiks ir jums. Skanaus!
wow...mano skonio uzkandele..kuo ashtriau, kuo suriau..
noriu ir as tokios silkutes
Man irgi palikit jos
QUOTE(Sikste @ 2009 01 06, 23:45)
O cia mano megstama silkes misraine:
įdomi reiks prie progos išbandyt
merginos- auksarankes jus, o ypac 6663
Makaronu salotos jau stovi eileje, praeis puga- vaziuosim i PC. Man labai patinka, kai salotos susideda is 3-4 produktu... Nes kai pamatau litanija ilgiausia, tai tokio recepto net neskaitau
Labai grazus vyniotinis- kaip is parduotuves Ai, viskas skanu ir grazu
Makaronu salotos jau stovi eileje, praeis puga- vaziuosim i PC. Man labai patinka, kai salotos susideda is 3-4 produktu... Nes kai pamatau litanija ilgiausia, tai tokio recepto net neskaitau
Labai grazus vyniotinis- kaip is parduotuves Ai, viskas skanu ir grazu
"Baronkos" su faršu ir sūriu
Reikės:
1 l pieno
2 pakeliai riestainių ("baronkų")
500gr. faršo
250gr. fermentinio sūrio
1 kiaušinis
prieskoniai
Pasiruošiame faršą, imušame kiaušinį, dedame mėgiamus prieskonius ir viską gerai ismaišome.Užviriname pieną, ir užpilam juo "baronkas" ir palaikome mazdaug 5 min. Jos šiektiek išsipūs ir pasidarys minkštesnės. Geriausia būtų pirkti riestainius storesnius.Išklojame skardą kepimo popieriumi. Imame "baronką" ir į jos viduriuką dedame faršo. Ant farš0 uždedame tarkuoto fermentinio sūrio.Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Ir pašauname, kepame 30 min. Labai skanu!
nuo stalo dingo akimirksniu
Reikės:
1 l pieno
2 pakeliai riestainių ("baronkų")
500gr. faršo
250gr. fermentinio sūrio
1 kiaušinis
prieskoniai
Pasiruošiame faršą, imušame kiaušinį, dedame mėgiamus prieskonius ir viską gerai ismaišome.Užviriname pieną, ir užpilam juo "baronkas" ir palaikome mazdaug 5 min. Jos šiektiek išsipūs ir pasidarys minkštesnės. Geriausia būtų pirkti riestainius storesnius.Išklojame skardą kepimo popieriumi. Imame "baronką" ir į jos viduriuką dedame faršo. Ant farš0 uždedame tarkuoto fermentinio sūrio.Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Ir pašauname, kepame 30 min. Labai skanu!
nuo stalo dingo akimirksniu
QUOTE(Dajli @ 2009 01 07, 14:35)
As darau si patiekala is mazu baronkyciu, traskuciai berods vaniliniai vadinasi jos Tai pas mus sueina kaip "siemkos"
QUOTE(Dajli @ 2009 01 07, 14:35)
"Baronkos" su faršu ir sūriu
Kaip seniai bedariau šį receptuką tikrai labai skanu