QUOTE(jurgav.. @ 2008 08 19, 16:08)
jurgav.., 19 Rug 2008 - 16:08, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
jurgav.., 19 Rug 2008 - 16:08, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
obuolių pyragas su manais
po 1 stiklinę miltų, manų, cukraus
šaukštelis kepimo miltelių
pakelis vanilinio cukraus
obuolių (apie 1,5kg)
sviesto (apie 80 g)
miltus, cukrų, manų kruopas, kepimo miltelius, vanilinį cukrų sumaišyt dubeny. kepimo formą ištept sviestu. pirmiausiai beriam sluoksnį miltų. ant jo tarkuotų obuoliukų. taip sluoksniuojam iki viršaus. paskutinis sluoksnis turi būt miltų. ant viršaus dedam gabaliukais pjaustytą sviestą. kepam apie valandą.
skanaus!!!
beje, aš ant kiekvieno obuolių sluoksnio užbėriau šiek tiek cinamono 
obuolių pyragas su manais
po 1 stiklinę miltų, manų, cukraus
šaukštelis kepimo miltelių
pakelis vanilinio cukraus
obuolių (apie 1,5kg)
sviesto (apie 80 g)
miltus, cukrų, manų kruopas, kepimo miltelius, vanilinį cukrų sumaišyt dubeny. kepimo formą ištept sviestu. pirmiausiai beriam sluoksnį miltų. ant jo tarkuotų obuoliukų. taip sluoksniuojam iki viršaus. paskutinis sluoksnis turi būt miltų. ant viršaus dedam gabaliukais pjaustytą sviestą. kepam apie valandą.
skanaus!!!
beje, aš ant kiekvieno obuolių sluoksnio užbėriau šiek tiek cinamono
na ka tik iskepiau, tai vis nervijaus, kad sausas bus

bet nea

nesitikejau tokio rezultato, vzno - pigiau grybo ir skanu

bet mano obuoliai buvo saldoki, o dar apibarsciau cukraus pudra- tai kita kart desiu maziau cukraus arba rugstesniu obuoliu. o sviesta tai irgi tarkavau, tik i kampus neuztaikiau

, tai pries gala po gabaliuka maza i sonus imeciau