Mergaitės, patarkit-kokį kremuką įsigyti eisiu į soliariumą pirmakart-oda šviesi, sunkokai įdega kojos. Mačiau parduodamų čia SM soliariumo kremukų, bet nežinau kokį pirkti Patarkit prašau.
Mergaitės, patarkit-kokį kremuką įsigyti eisiu į soliariumą pirmakart-oda šviesi, sunkokai įdega kojos.
Mačiau parduodamų čia SM soliariumo kremukų, bet nežinau kokį pirkti
Patarkit prašau.
visi jie yra daugiau mažiau vienodi, skiriasi bronzantų kiekis, buteliukas
drėkina visi, saugo visi, pradžiai nesiūlau su daug bronzantų - gali būt koks nors paprastesnis, man asmeniškai SB geriausi daugumoje
visi jie yra daugiau mažiau vienodi, skiriasi bronzantų kiekis, buteliukas
drėkina visi, saugo visi, pradžiai nesiūlau su daug bronzantų - gali būt koks nors paprastesnis, man asmeniškai SB geriausi daugumoje
Kaip tai padaryti? Niekada nieko nesisiunčiau,per sudėtinga procedūra atrodo Kaip pvz gauti kremų iš šito psl. tokiomis kainomis? http://www.soliarium...mai.lt/apie-mus help Ar kas iš čia siuntėsi?Nepasitikiu..apmokėsi,o paskui... ypač šiuo metu baisu užsisakinėti su išankstiniais apmokėjimais.. gal kas galėtų apsšviesti,pagelbėti
Kaip tai padaryti? Niekada nieko nesisiunčiau,per sudėtinga procedūra atrodo Kaip pvz gauti kremų iš šito psl. tokiomis kainomis? http://www.soliarium...mai.lt/apie-mus help Ar kas iš čia siuntėsi?Nepasitikiu..apmokėsi,o paskui... ypač šiuo metu baisu užsisakinėti su išankstiniais apmokėjimais.. gal kas galėtų apsšviesti,pagelbėti
O tu ne vilniete? As is ju Vilniuje pirkau, tiesiai is ofiso. Man jie patikimi pasirode, nemanau, kad apgaus
Per tarpininkes viskas laaaabai ilgai keliauja, o ir kaina gerokai isauga
O tu ne vilniete? As is ju Vilniuje pirkau, tiesiai is ofiso. Man jie patikimi pasirode, nemanau, kad apgaus
Per tarpininkes viskas laaaabai ilgai keliauja, o ir kaina gerokai isauga
Vilnietė aš,bet tas psl tiesiog neteikia visiškai jokios info apie tai,kokiu būdu įsigyti prekę Tai ir gali sukelti kažkokį nepatikimumo įspūdį Kur randasi tas ofisas,kaip su jais susisiekei?Rašei žinutę ten iš to psl?
Vilnietė aš,bet tas psl tiesiog neteikia visiškai jokios info apie tai,kokiu būdu įsigyti prekę Tai ir gali sukelti kažkokį nepatikimumo įspūdį Kur randasi tas ofisas,kaip su jais susisiekei?Rašei žinutę ten iš to psl?
Aiškutis Ačiux,einu meilės laiškelį rašyti Tikėsiu,kad kremai neskiesti ir nemaišyti su kokiu rusišku iš kiosko Bet ir daug ten,kaip išsirinkti
O kai pati atsiėmi,tai kaina tokia,kokia nurodyta,jo?