Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

Tęsiam pasipiktinimus 4u.gif

Pirmoji tema čia

QUOTE(~Jacinta~)
Yra zinok ir vyru tokiu!  Buna, kad kartais vaziuoji gale, keikiesi, nervojiesi, galvoji, kad prieki vaziuoja kokia bobike  , o kai aplenki, pasirodo vyras sedi ir gan solidus toks!  O vaziuoja, tai....

Man kažkaip pasitaiko daugiausia moterų, dėl ko labai liūna

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 02 gruodžio 2008 - 09:42
QUOTE(Jazira @ 2008 12 02, 09:35)
Tęsiam pasipiktinimus  4u.gif

drinks_cheers.gif

ačiū už naują temą 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai nervina tokie "mylintys" teveliai, kuriu mazametis vaikas neprisegtas tabaluoja galines sedynes viduryje. Zmones tamsoje be atsvaitu. Nardantys begalviai. Miegantys issiziojeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 02 gruodžio 2008 - 10:50
mane tai labiausiai nervina kalbantys mob telefonu uz vairo. kai pamatau, tai mad.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2008 12 02, 10:47)
Labiausiai nervina tokie "mylintys" teveliai, kuriu mazametis vaikas neprisegtas tabaluoja galines sedynes viduryje

QUOTE(incia @ 2008 12 02, 11:12)
mane tai labiausiai nervina kalbantys mob telefonu uz vairo. kai pamatau, tai  mad.gif

kaip jums tie vairuotojų veiksmai trukdo kelyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 12 02, 12:59)

Buvo man karta tokia situacija, vaziuosiu namo is darbo, eismas didelis, reikia isukti i zieda, priekyje manes stovi masina, vienas tarpas tuscias - nevaziuoja, antras tarpas tuscias - nevaziuoja doh.gif , nu galvoju maza kas, gal uzgeso ax.gif , lauke lyja nesimato gerai. Trecias tarpas - pradejau pypinti, nes jau gale manes gera eile masinu susidare, radejo siaip ne taip judeti, aplenkiu ji, o gi su mobiliaku sneka! doh.gif Jei toks skubus reikalas ir negali vairuot, tai sone kur sustok ir snekek! unsure.gif O ne viduri gatves! doh.gif
Atsakyti
mane taip pat nervina zmones kurie prie vairo kalbasi telofonu, ar dazosi paskui per juos tiek avariju doh.gif
O pestieji irgi galetu buti atidesni eidami per gatve , o ne prieš masina islysti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 12 02, 12:59)

Konkreciai tie mineti teveliai vairuoti netrukdo, bet tikrai labai labai nervina- tema juk apie tai, kas ir issaukia tokias emocijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2008 12 02, 15:37)
Konkreciai tie mineti teveliai vairuoti netrukdo, bet tikrai labai labai nervina- tema juk apie tai, kas ir issaukia tokias emocijas  smile.gif

tai jus nervina ne kaip vairuotoją ar pėstyjį, o kaip žmogų ax.gif
Atsakyti
Man keistai atrodo, kai vežioja vaiką su kėdute priekyje. Šiaip tai vieta prie vairuotojo laikoma pačia pavojingiausia automobilyje.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 12 02, 16:45)
Man keistai atrodo, kai vežioja vaiką su kėdute priekyje. Šiaip tai vieta prie vairuotojo laikoma pačia pavojingiausia automobilyje.

Na bet is kitos puses, gal ir pateisinama! g.gif
Pati vaiku neturiu, tai nieko is patirties pasakyt negaliu, bet jei vienai tenka kur nors su mazu vaiku vaziuot ir kas nors atsitiks, ciulptukas iskris ar kas, kaip tu su dirzu prisisegus persilenksi i gala! ax.gif
Aisku, dar ziurint kokio amziaus! g.gif
Atsakyti
Labiausiai nervina pėstieji, tamsoje vaikštantys be atšvaitų ir dar eina per gatvę, kur tik sugalvoja, tiesiog patys lenda po mašina, tai kažkoks siaubas.
Atsakyti