sako, kad pirmagimis turėtu gimti iki mamytei sueis 25-ri. mat, tai vaisingiausias moters periodas bet šiais laikais, kai mamytės intensyviai siekia karjeros ir tiek šeimos, tiek vaikų klausimas yra vis atidėliojamas vis rečiau pasitaiko...
hmmmm as dar tik busima mamyte,bet as talpinuosi i ta 20-22 tarpsni
na tikriausiai jei butumem planave, tai dar iki siol neturetumem mazylio bet va likimas sutvarke savaip tai as dar tilpau i 22-25
As mamyte tapau 22 metu. Vaikelis planuotas ir labai lauktas
uij kaip faina kuo daugiau skaitau tuo labiau pati noriu....
Papuolu i 22-25m tarpa, pirmagymio susulaukiau 23 metu,dabar man 28 ir turiu 3 pabirucius
o jus, Burka, atkakli mamye!!!
as pirmosios susilaukiau 22-ju.
o stai man dabar 30 ir noretumem vel leliaus, buvau pas ginekologe, o ten pasake, kad gali buti taip, kad but siek tiek sunkau
bandysim ziuresim, kada cia gandras atskris pas mus
o stai man dabar 30 ir noretumem vel leliaus, buvau pas ginekologe, o ten pasake, kad gali buti taip, kad but siek tiek sunkau
bandysim ziuresim, kada cia gandras atskris pas mus
velnias, ziuriu cia didzioji dalis 22..... man jau 22-ji.... laikas susigriebti, nejauneju gi!!!
QUOTE(July:) @ 2008 11 19, 15:32)
velnias, ziuriu cia didzioji dalis 22..... man jau 22-ji.... laikas susigriebti, nejauneju gi!!!
o tai nejau veliau taip blogai? man 25. myliu vaikucius. bet jauciu, kad dar pati nesu tam pasiruosus taigi dar pora meteliu tikrai neplanuojam... taip tikiuosi, kad apie 27-tuosius pasiruosiu
QUOTE(uogela_sluogela @ 2008 11 19, 17:45)
o tai nejau veliau taip blogai? man 25. myliu vaikucius. bet jauciu, kad dar pati nesu tam pasiruosus taigi dar pora meteliu tikrai neplanuojam... taip tikiuosi, kad apie 27-tuosius pasiruosiu
anksciau, na kai kokiu 16-17 buvau, sakydavau, kad 25 istekesiu ir 27 susilauksiu leliaus... o dabar kazkaip per pusmeti visos mintys susijauke....
NORIU SEIMOS!!! gal jau laikas....
QUOTE(Burka @ 2008 11 19, 08:32)
Papuolu i 22-25m tarpa, pirmagymio susulaukiau 23 metu,dabar man 28 ir turiu 3 pabirucius
ir as i ta tarpsni patekau, susilaukiau 24 m. dabar man taipogi 28 ir jau planuoju antra...