Įkraunama...
Įkraunama...

"Creme de la Creme"

QUOTE(Smauglius @ 2010 01 31, 23:09)
Moteros kažkokios čia baisiai jautrios.
Ar dar jaunos ir kompleksuotos, ar tiesiog tik kompleksuotos?  biggrin.gif

Iš esmės tai koks skirtumas kokios ten kur konsultantės? Aš į konsultantę parduotuvėj atkreipiu dėmesį tik tuomet, kai man ko nors iš jos reikia: pasakyti, paduoti, prie kasos nunešti ir t.t. O jei man jos paslaugų nereikia, tai man nusišvilpt kokia veido išraiška ant jos prilipus ir ar jinai kur nors slankioja, ar skersai kelio kaip rąstas guli  biggrin.gif  Ir dar to nebuvo, kad konsultantės elgesys įtakotų mano reikalus - gali sau Hamletą deklamuot į vitriną įlipus jei turi ūpo.  rolleyes.gif

na retai internete reaguoju visokiais wuby-wub'iais kaip kad drinks_cheers.gif , bet šįkart, Smaugliau, labai smagiai balsu nusijuokiau ir pamaniau kad manau taip pat.

Anksčiau wuby-wub schmoll.gif nerašiau prie konsultančių aptarinėjimų nes pats topic'as man nei įdomus, nei aktualus, nepykite, o tokiu taptų na nebent jei pati dirbčiau ten konsultante arba jų darbas būtų mano atsakomybėje ar pan.

Atsakyti
na va... užbėgu į forumą, randu tokią temą, nors pasirodo, parduotuvė jau ne tokia ir nauja blush2.gif o,aš, kvaiša, net nepastebėjau jos lotuliukas.gif
tai va, reikės būtinai nuvaryt, nes ieškau įdomių, nebanalių, ryškių ir stiprių kvepalų wub.gif wub.gif wub.gif vėliau pasidalinsiu įspūdžiais tongue.gif
Atsakyti
Labai dailiai pasipuošę meilės dienos proga. Tikras intymas ir jaukuma. rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandieniniam "Lietuvos ryte" smagus interviu su BlackDee apie Creme de la Creme ir nišinę parfumeriją wink.gif
Atsakyti
tamstos užduotis šitam forume - visus nikus išviešinti ar kaip čia? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2010 02 06, 18:15)
tamstos užduotis šitam forume - visus nikus išviešinti ar kaip čia?  blink.gif

Ni, tik norėjau pasidalinti unsure.gif
Atsakyti

Katinas cinamonas - niekaip nesuprantu, ar tamsta visiška kvailė, ar piktybinė?

Kita vertus - nurodykite prašau, kur interviu davusi moteris yra pareiškusi, kad jinai yra BlackDee, dalyvaujanti šiame forume? Ogi niekur. Taigi iš kur tamsta ištraukėt, kad tai - vienas ir tas pats asmuo?
Bet kuri nick'as, jei norės pasiviešinti, padarys tą pats, be tokių paslaugių moteriškių pagalbos.

Siūlau kitą kartą įjungti smegenis prieš paliečiant pirštais klaviatūrą.
Atsakyti
QUOTE(katinas Cinamonas @ 2010 02 06, 17:54)
Šiandieniniam "Lietuvos ryte" smagus interviu su BlackDee apie Creme de la Creme ir nišinę parfumeriją wink.gif

Koks protingas poelgis lotuliukas.gif ,o nepagalvojot,kad BlackDee{jei ten ji} gali nepatikti toks paviesinimas?Ir nebeliks pasnabzdejimu apie CdC naujienas ar nuolaidas...visos bus labai dekingos mega_shok.gif
Atsakyti
Gal čia kažkokia gerai suplanuota keršto akcija? 2.gif

Čia forume tiek žinomų žmonių, kad oi, ne šitam skyrelyje. Kelis visai netyčia "išrišau". Lietuva mažulis kraštas, čia visi vienas kitą arba žino, arba girdėję. Forume (viešam) nepasislėpsi.
Atsakyti
Mergytes, inesiu aiskumo i diskusija... ax.gif Kazkada kazkurioje parfumisciu temoje net buvote kazkuri idejusi laidos fragmenta, kai ji pristatinejo kvepalus, ar pan. Dar diskutavote, kaip atrode, apie veiduko spalva, kad pudra gera ir tt. Tai va.... tam reportaze buvo ir vardas ir pavarde, o pati heroje irgi nesislapste, as iskart supratau, kuri cia forumiete... Tiesiog buvau uzejusi i parfumisciu tema ir pataikiau bigsmile.gif

Taip kad, Cinamonas, nesinervinkit, nieko naujo nepasaket schmoll.gif Tada aptarinejimas vyko viesai, kur galejo perskaityt ir paziureti bet kas 4u.gif

Pagarbiai cool.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti