Ką manote apie tamponus? Ar juos naudojate? Kaip manote, kurie yra patogiausi ir geriausi? Ar tamponai geriau už įklotus?
Aš naudoju tamponus, diena - tamponai, naktį - paketas
Kiek skaičiau literatūros tai rašo, kad jie nėra gerai, bet patogu... čia gal ir tiktų posakis - grožis reikalauja aukų (tik, kad tos aukos nebūtų labai žiaurios)
Kiek skaičiau literatūros tai rašo, kad jie nėra gerai, bet patogu... čia gal ir tiktų posakis - grožis reikalauja aukų (tik, kad tos aukos nebūtų labai žiaurios)
As anksciau naudojau tik tamponus,o dabar su jais tik kai kur nors einu. Man geriausi tampax su aplikatorium (pirstu nereikia kaisiot )
o man geriausi o.b. comfort silk...lengvai idedami...ir seip labai patogu su jais....
QUOTE(Sweetstrawberry @ 2005 07 01, 23:27)
o man geriausi o.b. comfort silk...lengvai idedami...ir seip labai patogu su jais....
Man irgi Vien tik juos ir tenaudoju
As irgi O.B. comfort naudoju. Bet tik diena, nes tamponu negalima laikyt "ten" daugioau nei 4 valandas. Tai nakciai naudoju Libresse night ar kaip ten jie vadinasi, toks violetinis pakelis...
O tamponai man patogesni uz iklotus, nes ju visai nejauti, ikisai - ir tik nepamirst keist laiku O su iklotais, ypac vasara... Jei karsta buna, man ten viskas sukaista, suprakaituoja, prilimpa, fui
O tamponai man patogesni uz iklotus, nes ju visai nejauti, ikisai - ir tik nepamirst keist laiku O su iklotais, ypac vasara... Jei karsta buna, man ten viskas sukaista, suprakaituoja, prilimpa, fui
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 02, 10:48)
As irgi O.B. comfort naudoju. Bet tik diena, nes tamponu negalima laikyt "ten" daugioau nei 4 valandas. Tai nakciai naudoju Libresse night ar kaip ten jie vadinasi, toks violetinis pakelis...
Galima iki 6-8val
QUOTE(Will @ 2005 07 02, 11:15)
Galima iki 6-8val
Bet nerekomenduojama, nes susidaro terpe, palanki kazkokiu tai ten bakteriju vystymuisi. O ir pati as ji "jaust" pradedu...
O as naudoju Tampax kazkokius naujus...Visai neseniai pradejau naudoti ir koki skirtuma is karto pajauciau,taip laisva ir patogu. Bet kartais pagalvoju ar neisbego koks laselis.
istikruju nakti butinai reikia paketus naudoti, nes gali toksinis sokas ar kas ten toks atsitikti.
istikruju nakti butinai reikia paketus naudoti, nes gali toksinis sokas ar kas ten toks atsitikti.
as taip pat renkuosi o.b tamponus su jais galiu jaustis laisva ir nevarzoma, niekas net neitaria, kad prasideje mano dienos
QUOTE(laurat @ 2005 07 02, 12:21)
Nu tai va del to, kad ten kazkas vystosi ir atsiranda. Ant kiekvienos pakuotes parasyta apie TSS (toksinio soko sindroma). As prisiskaiciau
Yra sukeliamas toksinu, kuriuos sukelia bakterijos, esancios zmogaus organizme. Tai va, jos vystosi ypac gerai, jei ilgai tamponas lieka kune.
O man per ilgai nekeiciant tampono galva pradeda skaudet
O man tai tamponai feeeee Bet kiekvienam savo,ar ne?