Tesiam toliau temele apie naturalia kosmetika
Papildyta:
O jus zinot tokia kosmetika DrNona, ji atseit is negyvosios juros Izraelyje gaminama, siaip tai ner pigi ir tik per platintojus galima gaut bet sako gera labai .....
as ir vakar sukuriau tema, bet matyt istryne
DrNona nea, negirdejau, o cia kur tokia buna
o gal kas bandet tokius http://www.sveikipro...d...31&id=17638 aliejus
Beje, siandien buvau TBS -ieskojau roziu aliejaus, tai merginos sake, kad TBS ir daro viska, kad kuo greiciau is ju sudeties butu isimti parabenai -jau dabar kuno sviestuose ju like po viena (i keliu sudeti uzmeciau aki) - visai smagu
DrNona nea, negirdejau, o cia kur tokia buna
o gal kas bandet tokius http://www.sveikipro...d...31&id=17638 aliejus
Beje, siandien buvau TBS -ieskojau roziu aliejaus, tai merginos sake, kad TBS ir daro viska, kad kuo greiciau is ju sudeties butu isimti parabenai -jau dabar kuno sviestuose ju like po viena (i keliu sudeti uzmeciau aki) - visai smagu
perskaiciau visa senaja tema ir kai kuriu kosmetikos gamintoju puslapius narsiau. susidomejau naturalia kosmetika. jau ir i zvalgyba po parduotuves buvau isejusi r radau domina: Weleda ir Dr. Haushckos gaminiai. dabar esu prisirinkusi meginukus tai bandau :
o siaip traukia roziu linija ir dar mastau del Jojobos aliejaus
tik vieno dalykas sudomino: ta rozio linija rekomenduojama subrendusiai odai, o taip pat skaiciau, kad ir kudikiams ar gali but tiesa?
ar galima ta roziu grema naudoti vasara
ir gal kas naudojote roziu kapsules is Weledos linijos. kaip jums jos.
tik vieno dalykas sudomino: ta rozio linija rekomenduojama subrendusiai odai, o taip pat skaiciau, kad ir kudikiams ar gali but tiesa?
QUOTE(Alaina @ 2007 11 16, 18:56)
Kas del Weledos roziu linijos tai nezinau kaip ten su kremais
Pati turiu LOgonos dienini krema -tai jis yra skirtas dreikinimui ir apsaugai nuo aplinkos poveikio, o naktinis kremas- jau akcentuojama kova su raukslem
Maniskis toks riebokas, bet gerai susigeria ir oda svelni po jo, bet vasarai gal ir per riebus butu
Tos kapsules yra labiau brandziai odai, taciau retai naudojant galima ir jaunesnem
Tu kapsuliu indelis kainuoja 66 lt
o kiek mazdaug kapsuliu yra tame indelyje. galvoju gal pirkt ir trecdali sau pasiimt, o likusias mamai parvest
Ar galima roziu vandeni naudoti kaip losiona veidui ar kazkas geriau butu
QUOTE(Alaina @ 2007 11 20, 23:22)
o kiek mazdaug kapsuliu yra tame indelyje. galvoju gal pirkt ir trecdali sau pasiimt, o likusias mamai parvest
kiek kapsuliu nezinau
as losjona suprantu kaip pieneli, t.y tirstesnes konsistencijos mase, o roziu vanduo yra skystas kaip tonikas - man jis labai patinka
kaip tonika ir turejau omeny : tik ne taip parasiau. vakaras. gi laikas gult. tai ir nebemastau
o kaip tonikas jis geras kaip suprantu :
o kaip tonikas jis geras kaip suprantu :
turiu toki klausimeli
pas mane rieboka veido oda. Nusipirkau kvieciu zelmenu aliejaus, maniau, panaudosiu paakiams vakarais, bet mano oda nelabai toleruoja sita ideja.
patepus aliejumi, toks jausmas, oda tarsi nustoja kvepuot, po proceduros per diena ar dvi atsiranda tokiu raudonu mazgeliu.
gal kuri nors pasiulytu receptuka paakiams, tinkanti ir tokiai odai?
pas mane rieboka veido oda. Nusipirkau kvieciu zelmenu aliejaus, maniau, panaudosiu paakiams vakarais, bet mano oda nelabai toleruoja sita ideja.
patepus aliejumi, toks jausmas, oda tarsi nustoja kvepuot, po proceduros per diena ar dvi atsiranda tokiu raudonu mazgeliu.
QUOTE(katutis @ 2007 11 20, 23:49)
turiu toki klausimeli
gali pabandyti sumaisyti veido kremuka su aliejumi. tik nepilk aliejaus i visa kremo bonkute, o sumaisyk saujoje
QUOTE(Kelsey @ 2007 11 21, 23:38)
gali pabandyti sumaisyti veido kremuka su aliejumi. tik nepilk aliejaus i visa kremo bonkute, o sumaisyk saujoje
geriausia vertetu bandyti AVOKADO LYGIOMIS DALIMIS SU PERSIKU MIGDOLU ARBA JOJOBA ALIEJAIS
Sveikutes mergytes na musu lietuveleje turbut apskritai sunku ganetinai surasti naturalios kosmetikos .... Na bet aptikau toki nebloga puslapiuka http://www.cosmeticdatabase.com/ tik jis anglu kalba bet manu kad ir taip imanoma susiorentuoti...
Siame puslapiuke galima ivesti kosmetikos imones pavadinima ir suzinoti visa gaminiu sudeti ir toksinu verinima nuo 0-10... taip pat ar i kosmetika i eina kansorogenines medziagos... tikiuosi kad kam nors pravers
Siame puslapiuke galima ivesti kosmetikos imones pavadinima ir suzinoti visa gaminiu sudeti ir toksinu verinima nuo 0-10... taip pat ar i kosmetika i eina kansorogenines medziagos... tikiuosi kad kam nors pravers
QUOTE(jaure @ 2007 11 22, 10:52)
geriausia vertetu bandyti AVOKADO LYGIOMIS DALIMIS SU PERSIKU MIGDOLU ARBA JOJOBA ALIEJAIS
mano oda misri, tai man kazkaip netiko avokadu aliejus. per riebus