Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

na kadangi sena tema uzdaryta ax.gif o iskilo problema tai atidarau tema gal kas pades isspresti uzpuolusias problemas mirksiukas.gif
vakar nutiko toks dalykas su mano loptopu jis dare windows update keite 2 pack i 3 ir vaikas islupo tuo metu 3 mygtukus is klaveturos (Ins, Alt Gr, Del ) radau loptopa issijungusi kaip pabandziau ijungti jis tik suuzia pasirodo toshibos logo ir uzsidega juodas langas su baltu bruksneliu sad.gif . Bandziau ideti windows diska bet vistiek nereguoja tas pats sad.gif . Prasau patarkit ka daryt kaip ji atgaivint jeigu imanoma. Dekoju is karto uz patarimus wink.gif
7 tema
Atsakyti
nešti į garantinį smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas patarimą duos kaip apsaugot kompą nuo vaiko.
Pas mus yra vienas vartotojas- administratorius, kuriam reikalingas slaptažodis norint įeiti į kompą. Bet problema ta, kad vaikas dabar į kompu naudojasi įeidamas su tokia klavišų kombinacija: Ctrl + Alt + Delete . Ten išmeta administratoriaus aplinką, kur nereikalauja įvesti slaptažodžio. Ką daryti? g.gif .Kaip sukontroliuoti šį reikalą? help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2008 11 11, 17:56)
Sveiki.
Gal kas patarimą duos kaip apsaugot kompą nuo vaiko.
Pas mus yra vienas vartotojas- administratorius, kuriam reikalingas slaptažodis norint įeiti į kompą. Bet problema ta, kad vaikas dabar į kompu naudojasi įeidamas su tokia klavišų kombinacija: Ctrl + Alt + Delete . Ten išmeta administratoriaus aplinką, kur nereikalauja įvesti slaptažodžio. Ką daryti? g.gif .Kaip sukontroliuoti šį reikalą? help.gif  help.gif  help.gif

Atskirą vartotoją padaryk.
Atsakyti
Jei vaikas google moka naudotis, tai lengvai ir nesunkiai apeis visus tuos windows slaptažodžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 11 11, 17:09)
Atskirą vartotoją padaryk.

Padariau, o jis tik pasijuokė. Parašė žodį - administrator ir prisjungė doh.gif
Atsakyti
tai slaptažodžiai normalūs uždėti ant tų acc?

galų gale per biosą uždėk pass, gal tingės vaikis su biosu vargt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 11, 17:59)
tai slaptažodžiai normalūs uždėti ant tų acc?

galų gale per biosą uždėk pass, gal tingės vaikis su biosu vargt biggrin.gif

Va čia ir įdomiai: yra sukurta viena aplinka su vardu "****" ir slaptažodžiu - rašo, kad tai administratorius kompiuterio. Tačiau paspaudus Ctrl + Alt + Delete - išmeta lentelę, kur įrašius administrator (be aplinkos vardo) - neprašo jokio slaptažodžio....Gal kažkur nustatymus reikia pakeist, kad prašytų slaptažodžio? Nu gal suprantamai parašiau g.gif
O kaip per biosą sutvarkyt šį reikalą? Labai "giliai" nesikapstau po kompą, tai ir neišmanau šio dalyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2008 11 11, 19:53)
Va čia ir įdomiai: yra sukurta viena aplinka su vardu "****"  ir slaptažodžiu - rašo, kad tai administratorius kompiuterio. Tačiau paspaudus Ctrl + Alt + Delete - išmeta lentelę, kur įrašius administrator (be aplinkos vardo) - neprašo jokio slaptažodžio....Gal kažkur nustatymus reikia pakeist, kad prašytų slaptažodžio? Nu gal suprantamai parašiau g.gif
O kaip per biosą sutvarkyt šį reikalą? Labai "giliai" nesikapstau po kompą, tai ir neišmanau šio dalyko blush2.gif

Nežinau aš su tai windows slaptažodžiais, nesinaudoju tokiais daiktais biggrin.gif

biosą gali atsidaryt, kai kompas kraunasi maigydama f8 berods, ten turėtų leist kažkur pass užsidėt.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 11, 19:03)
Nežinau aš su tai windows slaptažodžiais, nesinaudoju tokiais daiktais biggrin.gif

biosą gali atsidaryt, kai kompas kraunasi maigydama f8 berods, ten turėtų leist kažkur pass užsidėt.

Tai gerai kai nereikia slaptažodžių.... ale, kai vaiko vien gražus žodžiai nesustabdo, tenka ieškot kitų išeičių....
Gal kas plačiau paaiškintų apie tą BIOSĄ?????
Bijau pati lyst ir daryt "bele ką" rolleyes.gif
settle ačiū už kantrybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2008 11 11, 21:23)
Tai gerai kai nereikia slaptažodžių.... ale, kai vaiko vien gražus žodžiai  nesustabdo, tenka ieškot kitų išeičių....
Gal kas plačiau paaiškintų apie tą BIOSĄ?????
Bijau pati lyst ir daryt "bele ką"  rolleyes.gif
settle ačiū už kantrybę 4u.gif

Apie bios labai mėgsta pasakot google, ir netgi lietuviškai smile.gif
http://www.google.lt...lient=firefox-a

Nieko blatno tuose biosuose nėra. Tik keli svarbūs kompo nustatymai.
O ir susigaudyt ten nesunku. Moki su windowsais elgtis nors kiek, tai mokėsi ir po biosus pavaikščiot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 11 lapkričio 2008 - 20:41
QUOTE(settle @ 2008 11 11, 20:39)
Apie bios labai mėgsta pasakot google, ir netgi lietuviškai smile.gif
http://www.google.lt...lient=firefox-a

Nieko blatno tuose biosuose nėra. Tik keli svarbūs kompo nustatymai.
O ir susigaudyt ten nesunku. Moki su windowsais elgtis nors kiek, tai mokėsi ir po biosus pavaikščiot smile.gif

Na jei ką, dar ne tokia blondinė ( teatleidžia man blondinės)- buvau aš ir pas "google" pasiklausti.... Buvau ir į pačius biosus įlindus, bandžiau ir slaptažodį įvesti, bet po kelių suvestų ženklų kompas pradėjo keistai pypsėti... Dėl to ir norėjau kažko labiau konkretaus, o ne apie bet ką ir bele ką cool.gif
Atsakyti