I DALIS
II DALIS
III DALIS
IV DALIS
V DALIS
Prašom toliau rodom savo darbelius, dalinamės idėjomis
janike1, labai dailus megztukas, labai idomiai spalvytes pereina
Labai džiugu, kad pirmame puslapyje jau puikuojasi šaunių mezgėjėlių dailūs darbeliai
Sėkmės visoms Manau, kad virbaliukus vis dažniau į rankas imsime ir viena kitai rodysim savuosius darbus
Sėkmės visoms Manau, kad virbaliukus vis dažniau į rankas imsime ir viena kitai rodysim savuosius darbus
Kaip saunu, kad temele vel atsirado As jau irgi pabaigiau savo moheriukine skraiste megzti, kai tik turesiu laiko butinai parodysiu
as tiek skaitinejau, ziurinejau jusu darbelius is moherio ir pati uzsimaniau aisku nusipirkau siuliukus svelnucius, ir puoliau regzt megztuka.... bet kai dazniausiai man atsitinka, tai ir sikart atsitiko stai kas.. rodos viskas ejosi gerai, kol neprisiuvau tu nelemtu rankoviu, taip kosmariskai atrodo numeciau salin, nors kriok
Aciu Asarele
Man si tema taip pat patinka Iki siol nemezgiau visai is mocheros Bet prisiziurejau tiek sauniu mezgeju graziu darbeliu ,kad neatsilaikiau Dabar labai noreciau salio mastau tik kokios spalvos man reiketu O jei siulu metrazas 500m tai dvieju matkiuku uztektu turbut
Man si tema taip pat patinka Iki siol nemezgiau visai is mocheros Bet prisiziurejau tiek sauniu mezgeju graziu darbeliu ,kad neatsilaikiau Dabar labai noreciau salio mastau tik kokios spalvos man reiketu O jei siulu metrazas 500m tai dvieju matkiuku uztektu turbut
QUOTE(janike1 @ 2008 11 03, 02:17)
Aciu Asarele
Janike, Anny saunus megztukai
QUOTE(qqte @ 2008 11 03, 16:43)
dailus pūkis